Wkenl

Hoe maak je een cricket slag timen

Batting is een kwestie van 'timing' in plaats van brute kracht. Timing een bal is geen mysterie, maar een vaardigheid die iedereen kan verbeteren - zelfs als uw naam niet David Gower.

Stappen

Hoe maak je een cricket slag timen. Richt uw ellebogen in de bowler als hij loopt in de kom.
Hoe maak je een cricket slag timen. Richt uw ellebogen in de bowler als hij loopt in de kom.
 1. 1
  Richt uw ellebogen in de bowler als hij loopt in de kom. Dit raadt u aan om meteen te spelen. Je moet streven naar 'rock de baby met je ellebogen als je rijdt de bal, in plaats van ploeteren over de lijn.
 2. 2
  Kies je bat hoog als de bowler zich voorbereidt op de kom. Een hoge, rechte rug lift kunt u bat snelheid te genereren als je de bal raakt.
 3. 3
  Begin de teruggang van de vleermuis veel trager dan je denkt dat je zou moeten. Dit stopt u het spelen op de bal te vroeg, maakt u kijken naar de bal langer en betekent dat je de versnelling van de vleermuis door de bal als je het raakt. Sloggers swing hard en vroeg, wat betekent dat ze de bal te vroeg en te langzaam, lepelde vangsten in de lucht.
 4. 4
  Leunen in de bal als je het raakt, zodat het hele gewicht van je lichaam is overgebracht naar de bal. Buig je voorste knie als je de bal te spelen en richt je teen in de richting die je wilt om het te raken. Wijst je teen bij de bowler, als 'gouden tijdperk' batsmen deed is nog steeds een goed idee.
 5. 5
  Als de bal de knuppel, en niet eerder, ontrol uw polsen om punch naar de bal toe te voegen. Dit betekent niet dat het raken van alles te been, dan kunt u uw polsen gooien naar de buitenspelval alsof je speelt een hockey schot.
 6. 6
  Bij het ​​snijden of het aansluiten van de bal, zorg ervoor dat je armen volledig gestrekt. Een verkrampt schot zorgt voor een vangst.
 7. 7
  Sloeg elke bal over de grond, met uitzondering van een poging tot haak of rechtdoor rijden voor zes.

Tips

 • Bij de beoordeling van het veld alvorens staking altijd op zoek naar de hiaten, nooit bij de veldspelers. Zult u onbewust sloeg de bal in de gaten als gevolg.
 • Probeer niet om een ​​zes hit op elke bal. Meeste batsmen proberen om dit te doen, maar het zal je overmoedig en zal er kans dat je zal zijn uit te maken.
 • Heeft u een woord dat je zegt tegen jezelf als de bowler is over te leveren aan uw concentratie te schakelen. 'Je gaat niet om mij eruit te komen' of 'bedrijf' of 'de eerste zijn'. Zet uw concentratie off tussen ballen en wanneer niet in staking. Niemand kan zich concentreren om twee uur non stop.
 • Gebruik je voeten tegen spinners in de verdediging als aanval. Je bent veel meer kans te worden stumped door inches dan door werven.
 • Vergeet niet dat maakt niet uit hoe moe je bent, de bowlers en veldspelers worden slechter voelen. Als je voelt dat je concentratie uitglijden, bel voor een drankje, opmerken uw hoede en te overleven tot het einde van het voorbij.

Waarschuwingen

 • Als je speelt tegen een snelle bowler dan staan ​​uw grond, tenzij je zeker weet dat je het kan crank voor een zes of een vier. Dit komt omdat je zou precisie timing nodig en richten een bal uit een fast bowler te raken.
 • Als je gaat knipperen dan, natuurlijk, flash hard!
 • Niet bedenkt het een schot, kun je aanval of verdediging bedenkt het als een principe, maar nooit de eigenlijke opname worden gespeeld.
 • Probeer niet om uw techniek te veranderen in het midden van een innings. Werk altijd op iets anders of constructief in de netten - in plaats van te proberen om alles te ploeteren - maar vasthouden aan wat je weet in een spel. Als je nog nooit achteruit geveegd eerder dan een bekerwedstrijd als je team is 20-3 is niet de tijd om eerst een gaan.
 • Laat je niet overstuur door 'sleeën' - de bowler heeft altijd terugkeren naar zijn stempel zo stilzwijgen van uw kant altijd wint.