Wkenl

Hoe maak je een cut fastball

De cut fastball of mes, is een variant van hetzij een twee-of vier-naad fastball. Wanneer gegooid als rechtshandige toonhoogte, het beweegt van rechts naar links, bijna net als een curveball, maar met latere, minder ernstige breuk. De mechanica van het veld, echter, zijn nog steeds pure fastball, zodat u niet hoeft te de toonhoogte als een curveball gooien. Wanneer correct gegooid, het mes is een verwoestende worp, ontworpen voor off-balance contact te trekken.

Stappen

Hoe maak je een cut fastball. Begin met het grijpen van de bal als je een twee-naad fastball zou doen.
Hoe maak je een cut fastball. Begin met het grijpen van de bal als je een twee-naad fastball zou doen.

Twee-naad cut fastball greep

 1. 1
  Begin met het grijpen van de bal als je een twee-naad fastball zou doen. Een two-naad fastball wordt gegrepen met de wijs-en middelvinger op de twee smalle naden van het honkbal.
 2. 2
  In plaats van je vingers er, beweeg je twee vingers naar rechts. Zorg ervoor dat uw vingers zijn relatief dicht bij elkaar. Uw vingers kunnen ofwel worden geplaatst, zodat je middelvinger loopt langs de naad, of zodat de naad loopt direct in het midden van beide vingers. Experimenteer met wat het beste werkt voor jou.
 3. 3
  Beweeg uw duim over zodat deze lijnrecht is in tegenstelling tot uw top twee vingers. Diametraal tegenover betekent gewoon dat als je beide vingers in dezelfde richting verlengd, zouden ze uiteindelijk een perfecte cirkel.
  • Denk aan de bal als een klok. Als je duim op een normale twee-naad grip is op 6 uur, je duim nu moet worden op een 4:00 of 5:00 positie.
 4. 4
  Schakel in uw pols lichtjes in de richting van je duim. Voor rechtshandige werpers, betekent dit het draaien van uw pols iets naar links. Voor linkshandige werpers, betekent dit het draaien van uw pols iets naar rechts.
 5. 5
  Lood met de middelvinger. Bij het gooien van een twee-naad fastball, zet extra druk op je middelvinger. Dit zal een natuurlijke rotatie op de bal die zal helpen bij het snijden te creëren.

Vier-naad cut fastball greep

 1. 1
  Begin met het grijpen van de bal zo zou een vier-naad fastball. Een vier-naad fastball wordt gegrepen met de wijs-en middelvinger gaat loodrecht tegenover de U-vormige naden. Uw twee vingers moeten de naden van het honkbal raken op vier plaatsen: de bodem van beide vingers en de bovenkant.
 2. 2
  Beweeg twee vingers naar elkaar en iets naar rechts, het plaatsen van extra druk op je middelvinger. Dit zal bijdragen aan het creëren van de snede in uw fastball, als de laatste vinger die de bal raakt zal de middelvinger te zijn.
 3. 3
  Houd uw duim in de onderste positie, of misschien aan de binnenkant van de bal, verankering. Uw duim en uw top vingers niet precies diametraal tegenover elkaar staan, maar ze moeten wel behoorlijk comfortabel.

Het leveren van het veld

 1. 1
  Verberg de cut grip in je handschoen te gaan op de opwindbare. U wilt niet uw plaats telegraaf tot het exacte moment dat je de honkbal loslaat. Tipping the raken buiten vroeg kon de verrassing van het veld verpesten.
 2. 2
  Denken "fastball" helemaal. Het mes is een fastball, na alles. U wilt een eenvoudige up-en-neer gaande beweging met je hand, geen levering van elk draaien met je pols.
  • Zorg ervoor dat uw arm-snelheid is vergelijkbaar met uw fastball arm-snelheid.
  • Strek je arm helemaal als je de toonhoogte te leveren.
 3. 3
  Volgen, en je pols buigen neer terwijl onder lichte druk met je middelvinger voor lichte draai. Dit zal ertoe leiden dat de bal om af te stappen van een rechtshandige slagman en binnen op een linkshandige slagman.

Tips

 • Dit veld wordt best gebruikt in een rechtshandig vs lefty of lefty vs righty match up als het zal rijden in op hun handen en de vleermuis handvat.
 • Zorg ervoor dat je uit te reiken zo ver als je kunt met je arm als je gooit. Dit maakt je op de top van de bal, waardoor meer beweging.
 • Om veel van de snede toe te voegen aan deze toonhoogte, gelden meer druk met je middelvinger.