Wkenl

Hoe maak je een droom bord maken

Het stellen van doelen is iets wat we allemaal kennen. Sterker nog, het is bijna een cliche dat sommige mensen niet meer aandacht besteden aan geworden. Het maken van een droom bord kan het cliche uit te maken van het instellen van uw levensdoelen, en kan zelfs helpen om die doelen te bereiken.

Stappen

Hoe maak je een droom bord maken. Verzamelen van materialen.
Hoe maak je een droom bord maken. Verzamelen van materialen.
 1. 1
  Verzamelen van materialen. U kunt gebruik maken van magazines of afbeelding websites. Als u ervoor kiest om tijdschriften te gebruiken, moet je verschillende soorten gebruikt, die alle onderwerpen die u geïnteresseerd bent U kunt ook documenten die u te verzamelen van een bepaalde universiteit of van uw werk gebruiken. Alles bij elkaar, wilt u beelden die je herinneren aan je doelen en ambities te krijgen, die je kunt krijgen gemotiveerd kijken.
 2. 2
  Knip afbeeldingen. Gaan door elk magazine en uitgesneden elke willekeurige foto's die je aanspreken. Laat je geest te dwalen en volg je instinct. Vinden heldere, kleurrijke beelden die je het gevoel fantastisch, ambitieus of gemotiveerd. Probeer de woorden die u uitknippen minimaliseren. Beelden zijn krachtiger.
  • Enkele ideeën zijn: mooie huizen, auto's, bloemen, oriëntatiepunten, fitness-modellen, de macht woorden (liefde, hoop, hard-werken, mode, enz.), of wolken.
 3. 3
  Koop een bord. Een magneet bord of een groot leeg schilderdoek dat is vooraf gespannen op een houten frame en papier lijm. Deze zijn goedkoop en verkrijgbaar bij een lokale kunst te slaan. (Een goede maat is 1m x 1.5m.)
 4. 4
  Knip de foto's. Zorg ervoor dat u dit doet netjes en plaats ze op je bord.
 5. 5
  Plaats de droom bord. Zet hem naast je bed of in uw kantoor, ergens kun je kijken naar het minstens twee keer per dag voor ongeveer 5 minuten. Geniet van de foto's, geniet van je werk en stel je voor het leiden van het leven, dat is in je droom board.
 6. 6
  U zult merken in de volgende 12 maanden dat je begint om enkele van de dromen die je hebt vast te zitten op je board te bereiken.

Tips

 • Sommige abonnementen op tijdschriften zijn goedkoop, en er zijn vele die online en bij u thuis afgeleverd kan worden besteld.
 • Lege doeken voor het schilderen zijn verkrijgbaar bij uw plaatselijke kunst of kantoorboekhandel. De kosten zijn ongeveer€ 15 USD, afhankelijk van de grootte van je gaat voor.
 • Naar, overwegen het verzamelen van oude tijdschriften van vrienden, uw lokale bibliotheek, kapsalons, arts kantoren, sportscholen, uw werk, spaarzaamheid winkels, bazaars, etc. Mensen zijn meestal extatisch om iemand te recyclen. Maar zorg ervoor dat ze goed met je snijden hun magazines!
 • Als je niet al te enthousiast over het gebruik van doeken, gebruik dan een bulletin board of zelfs een gewone poster bord.

Waarschuwingen

 • Als je denkt dat je gaat om een ​​groter bord nodig hebben, krijgen een! Je wilt niet zorgen te maken over kwesties ruimte.
 • Bij het snijden en lijmen, kan lonten van papier en vlekken van lijm allemaal over je werkvlak. Misschien wilt u een houten plank of plaat van kunststof onder uw droom board instellen tijdens het werk, om dit soort rotzooi te voorkomen.
 • Proberen om al uw knipsels georganiseerd te houden. Je wilt niet om iets te verliezen!

Dingen die je nodig hebt

 • Board (pre-uitgerekt leeg doek, prikbord, poster board)
 • Tijdschriften
 • Schaar
 • Papierlijm
 • Grote kunststof plaat