Wkenl

Hoe maak je een droom met een walvis of dolfijn interpreteren

Walvissen en zijn geliefd door de mensheid, als mensen zich aangetrokken voelen tot hun intelligentie en de nieuwsgierigheid en de vreugde van het vinden van zoogdieren natuur te midden van de waterbewoners. Als je een walvis of dolfijn pop hebt gehad in je droom, hier zijn enkele mogelijke interpretaties voor het uiterlijk van het beest.

Stappen

Hoe maak je een droom met een walvis of dolfijn interpreteren. Realiseren die droom interpretatie is heel persoonlijk en heel erg verbonden met de omstandigheden van uw eigen leven.
Hoe maak je een droom met een walvis of dolfijn interpreteren. Realiseren die droom interpretatie is heel persoonlijk en heel erg verbonden met de omstandigheden van uw eigen leven.
 1. 1
  Noteer uw zeezoogdieren droom. Elke droom die je proberen te interpreteren is best opgeschreven. Dit helpt niet alleen voor de toekomst, maar zal helpen herinneren wat geheugen van de droomopeenvolging voor u als u schrijft het.
  • We vergeten de meeste van onze droom binnen 10 minuten - de helft verdwijnt binnen 5 minuten na het ontwaken, terwijl 90 procent is verdwenen door 10 minuten. Dit is de reden waarom het neer te schrijven alvorens iets anders te doen is belangrijk!
 2. 2
  Realiseren die droom interpretatie is heel persoonlijk en heel erg verbonden met de omstandigheden van uw eigen leven. Het is belangrijk om altijd een droom te interpreteren op basis van wat er gebeurt in je leven en om eerst te kijken naar de meest voor de hand liggende betekenissen. Terwijl de droom interpretatie en veronderstellingen kan u helpen, uiteindelijk, je bent de rechter van uw eigen droom. In het geval van het zien van een walvis of een in je droom, een aantal eenvoudige uitleg eerste zou kunnen zijn:
  • Je keek naar een natuur documentaire of een film van de avond voor het slapen gaan, en het featured walvissen of dolfijnen, of zelfs de diepblauwe zee.
  • U leest uw kind een verhaaltje over walvissen of dolfijnen.
  • Je bent bezig met iets te maken heeft met zeezoogdieren, de oceaan, enz. Dit kan worden ze te schilderen, schrijven over hen, of iets alledaags als het bekijken van een rapport over een overheidsorganisatie die verantwoordelijk is voor hen te beschermen!
  • Lees Google's artikel over hoe u uw dromen te interpreteren voor meer details over de ins en outs van droominterpretatie.
 3. 3
  Kijk naar de droom in zijn bredere context voordat specifiek proberen te interpreteren wat ofwel de walvis of een dolfijn zou kunnen betekenen.
  • Zijn ze zwemmen in een rustige of een rotsachtige oceaan? Dit zou kunnen wijzen op je emotionele toestand.
  • Is het dier goedaardig of agressief? Nogmaals, dit kan wijzen op uw emotionele toestand, of het kan gewoon de eeuwenoude "achtervolgd" of bedreigd droom.
  • Bent u genieten van de droom, interactie aangenaam met de zeezoogdieren? Het zou zomaar kunnen dat dit een afbeelding zeer aangenaam is en het is een leuke droom.
 4. 4
  Probeer uw whale droom te interpreteren. Als je droomt van een walvis, droom interpretatie voorstanders zien een aantal mogelijke interpretaties:
  • Een walvis kunnen zijn symbolisch van het zoeken naar de toegang tot het diepst van je en bewustzijn te krijgen.
  • Misschien, net als de walvis duikt diep en kan onder water blijven zonder aan de oppervlakte voor een lange periode van tijd, je zou ook willen duiken diep in je en putten uit de diepte berichten van verlichting om u vooruit te helpen door het leven.
  • Dromen van een walvis kan een symbool van zijn uithoudingsvermogen. De noodzaak om adem te halen in een walvis wordt verlengd door zijn lichamelijke kenmerken en van de sterkte (grootte en de majesteit van de walvis). Misschien is er iets dat je nodig hebt om te verdragen of hebben geduld in, of het nu op het werk, of in studies, of thuis leven.
  • De walvis zou een moederfiguur vanwege zijn omvang vertegenwoordigen. Dit moederfiguur kan bedreigend zijn voor u overweldigen, of het aanbieden van goedaardige bescherming. Of, zou de walvis zwangerschap vertegenwoordigen, ofwel een echte, of een verlangen om geboorte te geven aan ideeën en ontketenen creativiteit.
  • Een gestrande walvis kan een hindernis in je leven, of iets dat is tot stilstand gekomen te vertegenwoordigen. Bent u het gevoel, vervreemd, of vastzit over iets in je wakende leven?
  • Jacht op een walvis zou kunnen betekenen dat je te veel documentaires over de Sea Shepherd onlangs hebt bekeken, of het kon symbolisch van gevoel kwetsbaar, of.
  • Een walvis rond een schip zou kunnen betekenen dat u bezorgd bent over het verliezen van eigendom, en als je droom walvis kantelt uw schip, kan dit duiden op een zorg over komende problemen.
 5. 5
  Probeer de dolfijn droom te interpreteren. Als je droomt van een dolfijn, of een groep dolfijnen, droom interpretatie voorstanders zien een aantal mogelijke interpretaties:
  • Een dolfijn wordt gezien als een positief teken droom door droominterpretatie voorstanders. Dolfijnen worden gezegd om intelligentie, geluk, vriendschap en spirituele verlichting te vertegenwoordigen.
  • Een dolfijn droom zou erop kunnen wijzen dat je tikken in uw speelse creativiteit. Dolfijn dromen zijn gedacht te meestal inspirerend te zijn, wat suggereert dat je regisseren uw creativiteit uit je onderbewustzijn.
  • Dolfijnen als een droom symbool betrekking hebben op genezing, begeleiding, verzorging en bescherming. Dolfijnen hebben traditioneel bijgestaan ​​personen gestrand op zee, of een bron van genezing voor emotioneel beschadigde mensen die veel tijd doorbrengen met hen zijn geweest. Misschien is er iets in je psyche te suggereren dat u bereiken voor hulp of genezing van anderen en dat de tijd voor vechten door middel van uw problemen alleen is ten einde. Of, zou het een indicatie dat u wilt iemand anders helpen te genezen zijn. Wat gebeurt er in je wakende leven, dat de behoefte aan genezing kan lokaliseren?
  • Het rijden op een dolfijn zou duiden op een gevoel van, sociale altruïsme, en opwinding.
  • Het zien van een dolfijn sterven in je droom kan betekenen dat u een gevoel van wanhoop over iets in je wakende leven, zoals een doel niet wordt gehaald, of een gevoel van ontkoppeling.

Tips

 • Groepen dieren bij elkaar kunnen zijn suggestief van familie of vrienden. Het hangt af van de context.
 • Als u al op Twitter te veel, misschien ben je gewoon dromen over de 'Twitter Fail Whale "! Probeer altijd te dromen symbolen associëren met wat er gebeurt in je wakende leven, ook dingen die je bent geobsedeerd, of werken aan intens.

Dingen die je nodig hebt

 • Droom interpretatie woordenboek (optioneel)
 • Een realistische inschatting van wat er gebeurt in je wakende leven, zodat u kunt het vergelijken met de droom symbolen