Wkenl

Hoe maak je een drug test te slagen met huismiddeltjes

Blijkbaar waren een paar oude vrouwen zitten rond een dag roken van een joint en ze zo hoog dat ze kwam met een aantal sterke verhalen over hoe je een drug testronde waren. Nou, waren ze vrij veel mis. Hoewel het waar is dat sommige huismiddeltjes deel van de tijd kan werken, zal geen van hen garanderen dat u een drugstest passeert. Andere "middelen" zijn niet alleen manier off base, ze zijn levensbedreigend. Wij helpen u waden door de fabels en feiten, en misschien zelfs helpen om die baan!

Stappen

Hoe maak je een drug test te slagen met huismiddeltjes. Krijgen door met een beetje hulp van je vrienden.
Hoe maak je een drug test te slagen met huismiddeltjes. Krijgen door met een beetje hulp van je vrienden.

Methode een: dingen die gewoon zou kunnen werken

 1. 1
  Krijgen door met een beetje hulp van je vrienden. Tenzij je wordt bevolen door de rechter, kan een gewone werkgever niet kijken je een urinemonster te geven. Dit geeft u de gelegenheid om de veiligste, meest effectieve manier van het passeren van een drug test: gebruik maken van de urine van een drug-free vriend.
  • Zorg ervoor dat het relatief fris. Als je niet van plan om het te gebruiken voor een paar dagen na de inzameling, houd het in de koelkast of diepvries.
  • Vergeet niet te brengen tot lichaamstemperatuur alvorens het monster. De beste manier hiervoor is om het te dragen tegen uw huid voor een paar uur voordat je het monster te geven.
  • Er zijn ook synthetische urine substituten, zowel in poedervorm en vloeibaar. Dit zijn detecteerbaar als het lab beslist om te testen voor hen, dus wees voorzichtig.
 2. 2
  Je haar knippen. Alles. Haar testen vereist minimaal een centimeter van het haar, en het kan komen van overal op je lichaam.
  • Als je denkt dat je zult worden gevraagd om een drugstest te doen als een arbeidsvoorwaarde, snijden alle zichtbare haren voordat je gaat voor je eerste sollicitatiegesprek. Als je interview voor de baan met lang haar en een baard, dan laten plotseling Kortom, u zult waarschijnlijk argwaan wekken tot het punt waar je verliest de vacature.
 3. 3
  Knock off van de drugs. Dit is niet een oplossing op korte termijn. Pot kan worden getest met haar testen, en zal in je systeem blijven voor maanden na uw laatste toke. Maar stoppen met drugs is een waterdicht, goedkoop, en gunstige oplossing op lange termijn.
  • Zodra je alle drugs hebt gemetaboliseerd van uw systeem, een drugtest wordt slechts een ongemak. Niet eens een maanzaad muffin zal een probleem zijn!
  • U bespaart, potentieel, honderden of zelfs duizenden dollars door het neerzetten van de waterpijp.
  • Uw kansen niet alleen werkgelegenheid, maar van vooruitgang, aanzienlijk toeneemt.
 4. 4
  Leer de feiten. Dopingcontrole is gebruikelijk en kan een effect hebben op uw kansen op werk te hebben. Echter, drugstests is ook duur. Een bedrijf dat is het inhuren van een heleboel mensen en testen van alle mogelijke aanwervingen mogen niet kiezen voor een uitgebreide test: die kan oplopen tot 75€ per stuk! Hoewel er geen garanties zijn, zijn ze meer kans gaan voor de basisversie, dat is in de 15€ bereik, waardoor de kans dat je wordt gepakt vermindert.
 5. 5
  De wet is aan uw kant. Ironisch, ja, maar waar. De Europeanen with Disabilities Act (ADA) heeft een paar voorzieningen die u kunnen helpen:
  • De ADA maakt het illegaal voor een werkgever om een ​​potentiële werknemer te testen zonder eerst een voorwaardelijk aanbod van werkgelegenheid. Dat betekent geen drugstest tenzij er een echte aanbieding op tafel. Aangezien niet elke aanvrager wordt een baan aangeboden, dat de kans dat je zult worden getest verlaagt. Echter, je moet een baan worden aangeboden, zal de inzet aanzienlijk hoger zijn.
  • De ADA zegt ook u kunt niet discrimineren potentiële werknemers op basis van het verleden drugsgerelateerde problemen. Het goede nieuws is dat als je een probleem met drugs in het verleden hadden, kunnen ze niet tegen je gebruiken. Echter, kunnen ze uw aanvraag afwijzen als zij geloven dat je een actuele drugsgebruiker.

Methode twee: dingen die gewoon niet zal werken

 1. 1
  Drink veel water. Veel mensen denken dat als ze beginnen met het drinken van grote hoeveelheden water een paar dagen voor-of op de dag van hun test-dat ze de marihuana metabolieten uit hun systeem te verdrijven.
  • Geen schijn van kans. Dit is onjuist omdat THC is niet oplosbaar in water en het drinken van grote hoeveelheden water zal niet spoelen het uit je systeem. Het zal alleen verdunnen van het monster die u verstrekt. Een verdund monster zal het vermoeden dat u probeert om de test te bedriegen te verhogen, en je zult ofwel mislukken, of worden gevraagd om terug te komen voor nog een run.
  • Het drinken van teveel water kan de kleur van je urine monster dat kan leiden tot een ontkenning van je steekproef op basis van de kleur alleen lichter.
  • Het drinken van veel te veel water zal resulteren in water vergiftiging, en je kon vermoorden.
 2. 2
  Heb wat cranberrysap. Cranberry sap of capsule is een diureticum, zodat het nuttig zijn bij het spoelen van uw systeem kan zijn, maar het is niet een perfecte formule en zal de tijd nemen om de gifstoffen in je lichaam te elimineren. Zoals water, zal het geen effect hebben op THC metabolieten hebben.
  • Andere veel voorkomende diuretica zoals koffie, kruidenthee, bier, en ijsthee ook kan nuttig zijn wanneer met mate, maar zijn niet van plan om de metabolieten verdunnen in uw systeem snel genoeg voor u om een ​​test te slagen. Geniet van de drankjes voor wat ze bieden, maar verwacht niet dat een jobaanbieding alleen maar omdat je wat koffie swilled.
 3. 3
  Train je lichaam. Aangezien THC metabolieten worden verzameld in je vetcellen, kan uitoefenen helpen gewicht te verliezen en dat betekent het verliezen van vet cellen. Geweldig idee, toch? Verkeerde. Als je traint om gewicht te verliezen alleen maar om een ​​drug test te slagen, zal je niet verliezen een aanzienlijke hoeveelheid gewicht snel genoeg om de test te slagen. Je zou beter af zijn gewoon te stoppen toking voor een paar maanden: het zal zo lang duren om het gewicht te verliezen.
  • De "goede" nieuws is dat door het verliezen van gewicht, je hebt minder lichaamsvet-en het minder vet je hebt, hoe sneller de THC laat uw systeem! Niet aan het feit dat je over het algemeen gezonder met minder vet vasthouden aan je darmen te vermelden.
 4. 4
  Schrokken sommige niacine. Tuurlijk, niacine zal u helpen met het elimineren van giftige stoffen in je lever, maar de THC metabolieten worden opgeslagen in je vetcellen, zodat het een beetje te helpen met dat zullen doen.
  • Bovendien, het nemen van te veel niacine kan leiden tot nadelige effecten zoals braken, misselijkheid, en onomkeerbare schade aan de lever hebben. Voeg dit aan de "potentieel dodelijke oplossing" kolom.
 5. 5
  Augurk jezelf met azijn. Sommige mensen proberen toe te voegen azijn om hun steekproef nadat ze plassen. Er zijn slechts twee resultaten die u kunt verwachten met deze methode: een verandering in de pH-waarde van je urine, en het falen van de drugtest. Bewaar de azijn voor uw salade.
 6. 6
  Bleekmiddel gebruiken. Sommige mensen geloven dat door het toevoegen van bleekwater om hun steekproef ze kunnen ontdoen van de THC. Bleekmiddel kan water zuiveren in een noodsituatie, maar zal geen effect hebben op het wegnemen van THC uit je steekproef. Om het anders te zeggen, zult u in staat om uw urine te drinken, maar je zult nog steeds Flunk de test. Heerlijk.
  • Mensen die dom genoeg om te proberen en bleekmiddel hun urine kunnen gewoon dom genoeg om het te drinken om hun systeem van metabolieten zuiveren. Wat het zal doen is het desinfecteren van uw slokdarm, dan blind je, dan moet je doden.
 7. 7
  Chomp neer sommige goldenseal. Dit product werd ooit beschouwd als de beste methode om een ​​drug test te slagen, maar het was nooit echt een zeer efficiënte manier om een ​​urinetest voor marihuana passeren. Het duurde echter helpen maskeren sommige opiaten, daarom labs nu het scherm voor goldenseal.
 8. 8
  Jam sommige pectine onderaan uw slokdarm. Wie houdt niet van pectine? Immers, het is een natuurlijk ingrediënt dat mensen gebruiken om jam en gelei te maken. Yum! Het is een voedingsvezel, zodat het toch door je systeem, maar je lichaam zal niet verteren.
  • De gedachte is dat de pectine zal de vacht van uw maag, zodat het op wonderbaarlijke wijze stopt de THC uit het invoeren van uw urinewegen. Opnieuw mis! De metabolieten passeren door je nieren niet je maag, dus pectine zal niet helpen met iets, maar je jellyroll.
 9. 9
  Drop sommige visine. Ja, het wordt de rode uit, maar sommige mensen daadwerkelijk geloven dat door het toevoegen van Visine aan het monster van uw urine zal het THC metabolieten te elimineren.
  • Waar krijgen mensen deze gekke ideeën? Het zal niet metabolieten zomin zeggen magische woorden over de urinemonster wil verwijderen. Het zal echter ertoe leiden dat uw steekproef te schuimen en eventueel overloop die een rode vlag die je hebt geprobeerd te slaan op uw test zal zijn. Tenzij je van plan bent op het creëren van een Mentos-achtige virale video, dalen de Visine in je ogen, niet de urine.
 10. 10
  Voeg gewoon een beetje ammoniak. Nee, bij nader inzien, niet doen. Het toevoegen van ammonia aan uw sample zal alleen veranderen de pH-waarde van je urine en je zal falen wanneer ze testen voor versnijdingsmiddelen.
 11. 11
  Strooi in een beetje zout. Terwijl het zout goed op uw steak kan zijn, zout in je steekproef zal het niet volledig oplossen en zoutkorrels zal drijven naar de onderkant van het monster beker voor het lab om te zien-en neem uw aanvraag met een korreltje zout, ook.
  • Alsof dat nog niet genoeg is, zal zout het soortelijk gewicht van uw monster veranderen en zet het uit van de normale waarden voor de mens. In plaats van het rijden dat vorkheftruck, kan je jezelf een ongedocumenteerde inwoner van Area 51, talloze overheid tests en die gevreesde sondes ondergaan.
 12. 12
  Drop sommige drain-o. Nou als dat niet alle niet verslaan! De persoon die kwam met deze oplossing moet echt hadden hun leidingen verstopt. Drain-O zal uw monster weer een blauwachtige kleur en veranderen de PH-niveau. Niet dat het PH-niveau veel-een blik zal materie, en het lab zal weten dat je ofwel een regelmatig dieet van Tidy Bowl, of u de test getweaked. Fail!

Tips

 • De beste manier om een ​​drug test te slagen is om te stoppen met het gebruik van drugs.

Waarschuwingen

 • Inname van dingen die zullen doden u-zullen je doden. De enige taak die u zult in aanmerking komen voor daarna is verhoging van madeliefjes.