Wkenl

Hoe maak je een Engels lange boog schieten

In de volgende stappen, zult u leren hoe om te schieten het Engels longbow (vanaf nu aangeduid als ELB).

Stappen

Hoe maak je een Engels lange boog schieten. Neem pijl en blokkeren op een string met de haan (oneven gekleurde veren) afgekeerd van de boeg.
Hoe maak je een Engels lange boog schieten. Neem pijl en blokkeren op een string met de haan (oneven gekleurde veren) afgekeerd van de boeg.
 1. 1
  Neem pijl en blokkeren op een string met de haan (oneven gekleurde veren) afgekeerd van de boeg.
 2. 2
  Buig je arm bij de elleboog (draag een arm guard van gehard leer), zodat de string niet krijgen onder de arm guard en bijten. Dit heet snaar slap, en kan zeer pijnlijk zijn.
 3. 3
  Zodra de pijl wordt vergrendeld op de snaar, houdt u de string met uw wijsvinger, middelvinger en ringvinger, met de pijl tussen je wijs-en middelvinger. Knijp niet in de pijl, trek aan het touwtje en de pijl zal zich op zijn plaats houden.
 4. 4
  Houd je boog vast en trek met je vingers. Teken de pijl om een ​​comfortabele plek op je gezicht. Sommigen vestigen op hun kin met de string loopt omhoog over het puntje van hun neus. Anderen vestigen op de achterkant van hun kaakbeen, terwijl anderen vinden het comfortabel om de pijl rusten op hun jukbeenderen, in de buurt van hun oog. In deze vorm van 'instinctieve' schieten, is het zeer gebruikelijk om te vestigen op de hoek van de mond. Deze vlekken op je gezicht zijn uw "ankerpunt" genoemd. Een vindt die voor u comfortabel is, en hou je eraan. Een consistente ankerpunt is de sleutel tot accurate, consistente schieten.
 5. 5
  Richt je aandacht op het kleinste plekje u kunt vinden op uw doelgroep en laat niets anders afleiden. Als je een doel met ringen erop, focus op een smet op het doel binnen de middelste ring. Als het een dier, kies een off-gekleurd haar te concentreren op. Hoe kleiner hoe beter. Terug te trekken en te houden tot die plek wordt helder en alles anders in de buurt wordt het een vervaging. Dit kan overal van ongeveer een seconde na het tekenen van de boog, tot het moment dat u contact opnemen met uw ankerpunt.
 6. 6
  Ontspannen de vingers van je rechterhand te laten de string slip langs hen heen. Dit voorkomt dat de boeg van het springen of slingerend, die zal werpen je schot.
 7. 7
  Houd uw houding totdat de pijl raakt de doelstelling.

Tips

 • De hierboven beschreven methode de juiste plaatsing van de hand bij de opstelling van de boog is de meest voorkomende, maar niet noodzakelijkerwijs de beste. Het heet 'split-vinger "-techniek, wanneer de pijl rust tussen de wijs-en middelvinger. Veel boogschutters gebruiken een alternatieve methode, de zogenaamde "drie vingers onder" en dat is precies wat het klinkt. Als je een vergrendeling punt op uw touwtje, wat betekent dat een kleine metalen kraal of een klomp van draad gewikkeld rond de pees die aangeeft waar de pijl moet worden vergrendeld, kunt u uw boog tekenen met alle drie van je vingers onder de pijl, omdat de vergrendeling punt, dat de pijl wordt meestal direct onder geplaatst op de snaar, zal de pijl omhoog glijdt houden. Als uw tekenreeks is vrij dik en uw sloten snap op het goed, kan een vergrendelpunt niet nodig om het op zijn plaats bij het fotograferen drie vingers onder zijn, maar het is verstandig om een ​​te hebben, zoals de vingers kan nog opdrijven op de pijl wanneer de hoek verandert tijdens de loting.
 • Probeer het dragen van handschoenen met leer aan de binnenkant van de vingertoppen als je een te krachtige boeg.
 • Probeer niet te veel wilde shots te schieten. Vasthouden aan een kleine hoeveelheid van nauwkeurige opnamen. (Over het algemeen 3 pijlen per einde - dit zal echte nauwkeurigheid zien alsof je schiet meer dan 3 dan de 1e en 2e pijlen misschien wel uw sighters, zal de volgende pijlen worden nauwkeuriger meeste wedstrijden -.. Binnenshuis schiet 3 pijlen per einde So wennen aan het schieten slechts 3. Dit zal een meer accurate weerspiegeling van uw nauwkeurigheid te geven).
 • Schieten vanuit een conservatief korte afstand tot je pijnlijk comfortabel en vol vertrouwen in uw vermogen om de pijl precies waar u op zoek bent te plaatsen. Schiet je pijlen in groepen tot je een half dozijn of meer pijlen kan passen binnen een cirkel van ongeveer zes centimeter of zo. Wanneer u klaar bent om een ​​back-up te beginnen werken aan een nieuwe afstand te voelen, te bescheiden.
 • Met betrekking tot de haan veren en locken met de pijl op de boog: Als de haan veer gezichten in de richting van de boeg, zal de pijl te duwen aan de zijkant bij het passeren van de boog, het verminderen van nauwkeurigheid. Dit zal ook de levensduur van uw fletchings, want zij zullen, na verloop van tijd, rip off. Een gemakkelijke manier om het te onthouden is om de boog horizontaal te houden wanneer nocking je pijl en plaats de pijl op de boog en string met de haan veer naar boven. Vervolgens kunt u de boeg te brengen tot een verticale of schuine stand (de zogenaamde "kantelen" van de boog). Deze methode van het blokkeren van de boog is vooral handig als al je veren zijn dezelfde kleur, zodat u kunt er zeker van de haan veer is waar het zou moeten zijn.

Waarschuwingen

 • Richt nooit recht omhoog.
 • Wees zeker van uw doelgroep en wat daarbuiten! Pijlen, zelfs van lage-pondsprijs bogen, kan dodelijk zijn.