Wkenl

Hoe maak je een enorme blaar genezen

De meeste blaren zal genezen zichzelf als alleen gelaten. Echter, als je nodig hebt om te lopen op een blaren voet of gebruik een blaren kant, kun je de volgende stappen te versnellen het genezingsproces.

Stappen

Hoe maak je een enorme blaar genezen. Voorzichtig te wassen de blaren gebied met warm water en zeep.
Hoe maak je een enorme blaar genezen. Voorzichtig te wassen de blaren gebied met warm water en zeep.
 1. 1
  Voorzichtig te wassen de blaren gebied met warm water en zeep.
 2. 2
  Steriliseren van een speld of needlenose pincet in de alcohol of kokend water.
 3. 3
  Met behulp van de steriele object, doorboren de buitenrand van de blaren op de huid 2-3 vlekken. Druk voorzichtig op de blister met een schone tissue of katoen om het uitlekken.
 4. 4
  Meng 1 kop Epsom zouten met 1 liter warm water in een bekken en geniet de blaren gebied voor 15-30 minuten. Droog de blister en prik het weer als het is gevuld met vloeistof of zout water.
 5. 5
  Veel grote blaren omvatten meer dan de bovenste laag van de huid en kan het nodig dieper te worden doorboord, en weer afgevoerd. Met behulp van een watje, gelden alcohol op de blister voor vijftien minuten, maar nooit peeling van de huid af.
  • Week de blaar met warm water vermengd met Epsom Salts drie keer per dag voor de eerste dag of twee.
  • Hou het losjes verbond en probeer niet te lopen op het of gebruik de blaren kant.
  • Door de tweede dag vrijwel geen zwelling en de dode huid van de blister moet beginnen te drogen en harden moet. Laat de huid met rust. Het zal vaak weer tot op zekere hoogte of poel uit in een paar weken. In de tussentijd, het beschermt het gebied tegen verdere schade.
 6. 6
  Als de huid van de blaar is begonnen af te rukken, zorg ervoor om het gebied schoon te houden, af en snijd de losse huid met behulp van kleine gesteriliseerde schaar. Snijd alleen de huid die al is gescheurd. Herhaal deze procedure - het weken met de Epsom Salts (elke drogist draagt ​​het). # * Misschien wilt u een antibacteriële crème (zoals Neosporin) gelden voor een dag of twee, houden van het gebied losjes verbond om het te beschermen.
 7. 7
  Als je geplaagd met voet blaren van schoenen of sokken te wrijven, is er een om in te wrijven lotion (glide, slide, blister-vrij) toe te passen op je voeten voordat oefening om je sokken en schoenen te houden van het wrijven tegen krijgt snel blaren plaatsen op je voeten. Het werkt geweldig. Probeer ook schakelen naar dunner, naadloze sokken en nieuwer, goed uitgerust schoenen.

Tips

 • Niet verleid worden om de huid te trekken uit de blister of te krabben, want dat zal alleen maar leiden tot verdere irritatie.
 • Zorg ervoor dat u alleen contact met de doordrukstrip als u tools zijn gesteriliseerd. Anders zou je de omgeving besmetten met ziektekiemen en buitenlandse bacteriën.
 • Behalve voor periodes van weken, blijven de blaren gebied droog.
 • Houd de blaren gebied schoon door het te wassen ten minste tweemaal per dag.
 • Het kan helpen om een ​​verband te plaatsen over de blaar om irritatie te minimaliseren. De blister moet onaangetast goed te genezen.
 • Probeer dikkere sokken. Dikkere sokken zorgen voor een betere kussen tussen je voet en de schoen die wrijft je rauw. Dit helpt ook lont vocht dat is een andere grote reden tot blaren, zweet dat is. Ze verkopen ook speciale blister bandages voor je hielen. Ze zijn veel dikker en meer plakkerig dan gewone bandages, dus zullen ze niet krijgen gewreven af ​​en zorgen voor een goede barrière tegen die vervelende wrijven plek.
 • Als er belletjes, kunt u anti-schimmel crème (bijv. Lotramin) gebruiken om het gebied uitdrogen.

Waarschuwingen

 • Als de blaar straalt alles behalve helder vocht, onmiddellijk een arts raadplegen. Zeer ernstige infecties kan beginnen met een kleine blaar.
 • Voorkom krassen, schil, of wrijf je blaar, want dit kan een infectie veroorzaken.
 • Nooit doorboren / pop een met bloed gevulde blaar. Ga naar een dokter.
 • Blaren van brandwonden moet de onmiddellijke aandacht van een arts. Deze types van blaren zijn meer vatbaar voor infecties.