Wkenl

Hoe maak je een fitness-model

In tegenstelling tot hun collega's in de mode-industrie, fitness modellen een afbeelding gezond lichaam te bevorderen. Toch fitness modellen besteden een aanzienlijke hoeveelheid tijd besteed aan een verblijf in vorm en gezond eten. Al heb je nodig om 100% toegewijd aan fitness te zijn, hoef je niet per se een ster atleet om deze lucratieve carrière na te streven. Lees dit artikel om te leren waar te beginnen.

Stappen

Hoe maak je een fitness-model. Worden georganiseerd en gedisciplineerd.
Hoe maak je een fitness-model. Worden georganiseerd en gedisciplineerd.
 1. 1
  In vorm te blijven. Als een fitness-model, je lichaam is niet alleen uw tempel, het is eigenlijk een bron van inkomsten. U zult hebben om uw lichaam in goede conditie om een ​​succesvol model in deze competitieve industrie.
  • Fitness modellen hebben een atletische lichaamsbouw met afgezwakt spieren en zeer weinig lichaamsvet. Sommige vrouwelijke modellen zijn groter dan anderen, bepalen hoe omvangrijk u van plan op steeds vanaf het begin.
  • Word lid van een sportschool als je nog niet hebt. U moet ten minste een uur per dag doorbrengen in de sportschool, een combinatie van cardio en kracht-oefeningen, met de nadruk op het laatste. Als je serieus overweegt om een ​​fitness-model, moet u een personal trainer krijgt om je te helpen in vorm te blijven.
  • Eet reinigen. Uw dieet moet bestaan ​​uit magere eiwitten, fruit, groenten en volle granen. Eet niet teveel suiker, lege koolhydraten, gefrituurd voedsel, of alcohol drinkt.
  • Niet rookt sigaretten of drugs doen van welke aard dan ook, want zij zullen uw prestaties remmen.
 2. 2
  Worden georganiseerd en gedisciplineerd. Handhaven van het lichaam van een fitness-model vereist een grote mate van opoffering en wilskracht. Je zal hoofdzakelijk worden de levensomstandigheden van de levensstijl van een topsporter. In aanvulling op uw dagen doorbrengen in de sportschool en zich te concentreren op uw dieet, moet u in de gewoonte van vroeg naar bed gaan en bereid zijn om je sociale leven te offeren op keer krijgen.
  • Overweeg het houden van een dieet en lichaamsbeweging dagboek te helpen bijhouden van uw workouts en het voedsel dat je eet.
  • Beheer uw tijd, zodat u genoeg tijd om uit te werken elke dag, onafhankelijk van andere verplichtingen.
 3. 3
  Leer hoe om te poseren. Omdat het een model is meer dan fysieke verschijning; weten hoe goed stellen is misschien wel net zo belangrijk als je uiterlijk, en als zodanig kan je carrière maken of breken. Poseren voor een camera neemt een groot deel van de praktijk. Proberen om foto's te maken zo vaak mogelijk, zodat u kunt wennen om in de voorkant van een camera.
  • Praktijk verschillende poses voor de spiegel om erachter te komen wat werkt en wat niet.
  • Huur een modeling coach of neem een ​​modellering klasse.
  • Schuren fitness magazines om te leren hoe fitness modellen poseren. Proberen om een ​​aantal van de poses zie je imiteren.
 4. 4
  Ontwikkelen van een portfolio. Een portfolio is een verzameling van uw beste foto's, en is uw kans presentatie van uw talenten aan potentiële werkgevers en agenten. Overweeg het inhuren van een professionele fotograaf om foto's van je neemt, of investeren in een kwaliteit camera, zodat u kunt nemen up-to-date foto's zelf.
  • Nieuwe modellen moeten omvatten 6-12's bij het zoeken moet worden ondertekend met een agent.
  • Uw portefeuille moet worden bijgewerkt om de paar weken, zodat de foto's zijn huidige. Veel agenten vragen dat u over een foto die werd genomen niet meer dan twee weken geleden, zodat klanten precies weten wat uw kapsel en lichaam lijken op dit moment.
 5. 5
  Vind een agent. Als u wilt professionele modellenwerk te krijgen, moet u worden vertegenwoordigd door een professional in het veld. Uw agent zal u vertegenwoordigt, waarschuwt u over vacatures en helpen u matchen met de juiste banen.
  • Doe gedegen onderzoek om een ​​agent te vinden die u vertrouwt en zich gerust met. Zorg ervoor dat u uit te werken een pay regeling vóór de ondertekening van de contracten met een agent, omdat sommige agenten nemen meer commissie dan anderen.
  • Stuur je portfolio en CV aan potentiële agenten.
 6. 6
  Zoeken naar werk. Je hoeft niet te wachten op uw agent om banen voor u te beveiligen. Wees proactief en jump-start je carrière door continu lokale lijsten voor audities of modellering optredens. Schuimen het internet, kranten en tijdschriften om te zien welke vacatures er zijn.

Tips

 • Vind een agent die gespecialiseerd is in het vertegenwoordigen van fitness modellen.
 • Overwegen het werken als een persoonlijke trainer of het vinden van een andere baan aan de kant terwijl voor het modelleren optredens.

Waarschuwingen

 • Wees voorbereid op afwijzing en kritiek. De modellering industrie is zeer competitief en kan erg hard. Vergeet niet dat zelfs topmodellen op een bepaald punt in hun carrière werden afgewezen. Probeer om afstoting te zien als een leerervaring.
 • Wees op uw hoede van de ontmoeting met onbekende fotografen. Ga nooit alleen kennismaken met een fotograaf in zijn of haar huis.