Wkenl

Hoe maak je een frontside 360 doen op een snowboard

Na het lezen van deze stap voor stap handleiding over hoe je een frontside 360 ​​op een snowboard (als reguliere footed spinnen een volledige cirkel linksom, goofy footed een volledige cirkel met de klok mee) uit te voeren, moet je gemakkelijk in staat zijn om de truc te proberen op elke grootte van een sprong. Terwijl dit artikel wordt uitgelegd hoe u de truc doen over een zeer grote sprong, dezelfde stappen gelden voor sprongen van elke omvang.

Stappen

Hoe maak je een frontside 360 doen op een snowboard. Inspecteer en kies je sprong.
Hoe maak je een frontside 360 doen op een snowboard. Inspecteer en kies je sprong.
 1. 1
  Ken uw capaciteiten. Voordat deze truc, moet je op zijn minst een gemiddeld niveau ruiter zijn. Als u niet comfortabel rijden snel en in uiteenlopende omstandigheden, zowel vooruit als schakelaar houdingen, moet je werken aan je rijvaardigheden eerste. Leren lopen voordat je leren vliegen.
 2. 2
  Inspecteer en kies je sprong. Alvorens een willekeurige truc over een sprong, moet u rijden door het park inspecteren alle sprongen. Kies een sprong in uw vermogen bereik dat u zal toestaan ​​om de voorzijde compleet met vertrouwen tegemoet. Na het rijden door het park en het kiezen van een sprong die je comfortabel zou voelen proberen de truc op je moet gaan door het mentale proces van de truc.
 3. 3
  Visualiseer het invullen van de sprong. Tijdens het mentale proces, moet je elk aspect van het doen van de truc te visualiseren, de rit tot aan de sprong, het opstijgen van de sprong, wat je gaat zien in de lucht, en de landing. Als je mentaal voor kunt al deze aspecten dan is alles dat echt links is proberen het.
 4. 4
  Rijden tot aan de sprong van de daling van de. Controleer eerst of er geen andere rijders proberen dezelfde sprong als jij. Houd het bord plat door een verblijf van uw randen. Dit helpt u de snelheid die u nodig hebt om het te maken naar de landing van de sprong te behouden.
 5. 5
  Benader het begin van de sprong. Op dit punt uw gewicht te verplaatsen naar je teen zijkant, waar je in een kleine toeside moet sturen snijden. Laat dit niet geringe toeside carve je vertragen, is het de bedoeling om je evenwicht als je de lip van de sprong te benaderen houden.
 6. 6
  Bereik de lip. Dit is de meest cruciale punt van de sprong, als u uw rand te vangen of hebben niet genoeg snelheid om de sprong duidelijk de landing gaat een lange pijnlijke val zijn. Wanneer u de lip te bereiken, krijgen goede pop in je rotatie door het verschuiven van je gewicht naar de hiel zijrand vóór het bereiken van het einde van de sprong. Uw gewicht moet gelijk zijn op beide voeten, en je moet het comprimeren in de overgang van de sprong. Denk aan staan ​​en af ​​springen de grond - eer gij begint, je hurken - dit punt van het snowboard truc is de crouch.
 7. 7
  Pop uit de sprong. Wanneer de neus van het board is aan het einde van het opstijgen wil je knallen de sprong. Doe dit door het optillen van je voorste been eerst daarna volgt met de achterpoot. Doe dit snel, net zoals een ollie op een skateboard, je beide benen optillen bijna op hetzelfde moment, maar leiden met de voorpoot.
 8. 8
  Start de spin. Terwijl popping u zowel je armen te gooien in de richting van de rotatie (reguliere voeten tegen de klok, goofy footed de klok mee), waardoor je in een frontside draai. * CRUCIAL * kijk over je schouder te kijken toonaangevende waar je naartoe gaat! Als je blijft op zoek naar beneden de heuvel in plaats van in de richting van uw draai, zal je lichaam niet draaien, en je gaat zijwaarts landen op de sneeuw - een prelude op een veel pijn.
 9. 9
  Volgen door met de draaiing als je in de lucht. Als je voorbij de eerste 90 graden van de rotatie (naar helemaal naar voren) pak je snowboard. Een gemakkelijke eerste grijper te doen is een frontside, indy grab (achterste hand grijpt raad tussen u beiden benen), moet je handen al op zijn plaats om het bestuur te grijpen als je je armen te gooien voor je om de rotatie te initiëren. Wanneer je grijpen, staat het u om een ​​betere controle en stijl hebben. Je moet in staat zijn om verschillende grijpers doen zodra de indy wordt het gemakkelijk.
 10. 10
  Blijf kijken over je schouder leidende in de richting van de spin. Houd de grijper en blijf na door met de draaiing over een andere 180 graden (tegenover het opstijgen van de sprong.) Op dit punt laten gaan van de grijper en op zoek gaan naar de landing.
 11. 11
  Houd je ogen op de overloop als u de laatste 90 graden van de rotatie te voltooien.
 12. 12
  Bereid je voor op de landing zoals je bent bijna geconfronteerd weer vooruit. Zuigen je knieën om de impact van de landing te absorberen.
 13. 13
  Probeer te landen vlakke basis en echt proberen aan de macht door de impact met je benen, doe dit door een aanval op de overloop met je benen agressief.
 14. 14
  Weg te rijden en gewoon wachten tot lof van al je vrienden.
 15. 15
  Vergeet niet om de truc te visualiseren het hele opstijgen tot de landing.
 16. 16
  Wees niet bang en probeer een nieuwe truc nadat u deze ene meester.

Tips

 • Wees zelfverzekerd en vertrouw op je eigen geest, als je de truc echt kan visualiseren het zou moeten zijn vrij eenvoudig.
 • Snelheid is je vriend, je wilt om het te maken naar de landing. Als je valt in de landing zal het een stuk minder pijn dan als je op het vlakke vallen.
 • Proberen om deze truc te doen in uw achtertuin of waar dan ook. Proberen te doen de 180 eerste en blijven pushen je zelf te doen de 360.

Waarschuwingen

 • Het belang van de veiligheid vistuig, in het bijzonder hoofd toestel, moet goed worden vermeld. Ongeacht het niveau van de grens het hele idee van beschermende kleding is om het risico van de sport om je te beperken tot het volgende niveau te duwen verzachten. Trouwens, het is een totaal bummer om een ​​dag te vroeg vanwege een hersenschudding of erger te beëindigen.
 • Blijf binnen uw vermogen bereik, hoef je niet wilt sprongen raken of probeer deze truc voordat leer je de basis. U kunt ernstig gewond op sommige van die grote sprongen, dus doe rustig aan als je nieuw bent in de sport bent. Iedereen moet ergens beginnen, dus gewoon gebruik maken van je hoofd.