Wkenl

Hoe maak je een gevecht club op te richten

Sommigen zien de film of lees het boek "Fight Club" en denk aan het als gewoon entertainment. Anderen zien het en denk aan het als een eye-opener om een ​​nieuwe, echte manier van leven. Dit is niet een middel om een ​​real life Project Mayhem beginnen, is dit gewoon het nemen van het goede van het werk Tyler's en maakt het een realiteit voor diegenen onder ons die echt zouden kunnen profiteren van de schoonheid van Fight Club.

Stappen

Hoe maak je een gevecht club op te richten. Begrijpen de redenering van fight club.
Hoe maak je een gevecht club op te richten. Begrijpen de redenering van fight club.
 1. 1
  Begrijpen de redenering van fight club. Fight Club is niet over het geweld of de haat als de meeste zouden denken. Fight Club is over het vrijgeven van uw boosheid en stress; over het bestrijden van uw problemen; over te gaan tegen normaliteit en de veilige kleine luchtbel u gewend zijn geraakt aan het leven in Fight Club is een manier om je problemen te vechten en vind uw mannelijkheid. Het concept van Fight Club is niet iets wat je kunt uitleggen, het is iets wat je moet vinden voor jezelf, dus als je het boek niet hebben gelezen of gezien van de film die je moet kijken / lezen - echt kijken / lezen - en vervolgens analyseren wat het voor u betekent.
 2. 2
  Leer de regels van fight club. U kunt ze altijd veranderen om de behoeften van uw eigen Fight Club, maar hier is de regels Tyler was gekomen met komen in het boek en de film als een gids om u te helpen met uw Fight Club regels. Gebruik deze regels als basis, maar wees niet bang om ze te wijzigen op basis van uw wensen, behoeften, en veiligheid.
  • Je praat niet over Fight Club
  • Je praat niet over Fight Club
  • Als iemand zegt te stoppen, gaat mank, of tikt uit, de strijd is voorbij
  • Twee jongens op een gevecht
  • Een gevecht op een moment
  • Geen shirts, geen schoenen
  • Gevechten zal doorgaan zo lang als ze moeten
  • Als dit je eerste nacht in Fight Club moet je vechten
  • Fight Club zal altijd gratis zijn (in de regel later toegevoegd in de roman)
 3. 3
  Zoek een plek om uw strijd club hosten. Je moet het op prive-eigendom te houden en verborgen voor het publieke oog, zodat de overheid niet kan bemoeien. Dit zal waarschijnlijk betekenen de kelder of de achtertuin van uw huis.
 4. 4
  Beslis over een dag die voor u werkt en hou je eraan. Doe hetzelfde met de hoeveelheid mensen die je laat in je Fight Club.

Waarschuwingen

 • Hoewel het een Fight Club in gedachten houden veiligheidsmaatregelen. U moet altijd een EHBO-kit bij de hand, zorg ervoor dat iemand die is opgeleid om het te gebruiken, en hebben altijd een plan in het geval van ernstig letsel of zelfs de dood.
 • Vechten is een riskante activiteit die de kans op ernstige schade en letsel draagt. Zorg ervoor dat iedereen begrijpt dat.
 • Vergeet niet om het binnen Fight Club houden. Maak geen real life Project Mayhem! Dat schept gewoon te veel problemen en er is geen behoefte aan dat soort risico en chaos.