Wkenl

Hoe maak je een geweldige skateboarder te worden

Zie je die gekke skateboarders op tv, internet, enz., en zeg je tegen jezelf, ik zal nooit zo goed. Nou, hier is hoe. In dit artikel wordt ervan uitgegaan dat u al weet de algemene touwen van skateboarden.

Stappen

Hoe maak je een geweldige skateboarder te worden. Niet blijven steken schaatsen hetzelfde oude ding elke dag.
Hoe maak je een geweldige skateboarder te worden. Niet blijven steken schaatsen hetzelfde oude ding elke dag.
 1. 1
  Wees niet bang. Dit is het allerbelangrijkste. Als je bang, is de kans groot dat je de truc niet doen. En de helft van de tijd, zou je geland de truc voor het eerst had je gewoon begaan. Dus maak je ooit niet watje out. Hoe, vraag je? Nou, om te beginnen, als je omhoog gaat naar een truc, komen met een woord dat u kunt gebruiken om jezelf te plegen. Sommige goede zijn "Balls Out", "wat is er zo moeilijk over deze truc anyways," "Be a Man", of "Just do it." Deze verschijnselen dient u echt helpen.
 2. 2
  Niet blijven steken schaatsen hetzelfde oude ding elke dag. Je krijgt zeer verveeld heel snel door het doen van dezelfde oude spul elke dag, gewoon rijden, zeg, een factor X oprit, of een kleine Flatbar in je garage, of zelfs een trap in de buurt van uw huis. Probeer uit te gaan en doe een nieuwe plek elke dag. Krijg je vrienden of zelfs ouders om u en een paar vrienden rijden naar verschillende skate vlekken of parken - op deze manier kunt u wennen aan schaatsen een heleboel verschillende dingen.
 3. 3
  Laat uw schaatsen niet te beperken tot skateparken. De meeste skateparken hebben niet de beste straat obstakels, en zou je het geluk hebben om een ​​trap set hebben op het park. In plaats daarvan, kijk voor skate plekken op plaatsen zoals supermarkten en scholen. (Namelijk, Jewel Osco's Shipping Docks werken goed, en de meeste mini-winkelcentra hebben een aantal goede trap sets.)
 4. 4
  Wees niet bang om gekwetst. Het maakt niet uit als je slam terwijl het proberen iets wat cool; zijn de kansen, kunt je terug opstaan ​​en probeer het het opnieuw. Als je je been breekt tijdens het schaatsen, zullen je vrienden je respect voor. Elke slam krijgt u harder.
 5. 5
  Breng uw bord overal. Je weet nooit wanneer je zult vervelen, en je weet nooit wanneer je een goede plek zullen zien. Beter dan genezen.
 6. 6
  Hebben altijd een vriend klaar om u te filmen wanneer je gaat uit om te schaatsen en probeer je best en als je valt weer op en probeer het opnieuw tot je je trick neer.
 7. 7
  Als je weet dat je kunt doen de truc, de truc doen. Wanneer denk je bij jezelf "wat als ik val af en gekwetst mezelf" of "wat als ik breken mijn board". Nou, de kans groot dat je gewoon jezelf pijn doet en je board is gonna get gesloopt (uiteindelijk), dus get over it. Denk gewoon dat om je zelf te "ik kan doen deze" en dan gewoon doe het. En trouwens, waarom bang zijn voor pijn? Het duurt slechts een paar minuten, dan is het weer helemaal goed.

Tips

 • Wees creatief. Er is geen manier om gat het gras? Zet een Flatbar overheen. Scheuren in de stoep die je niet kunt schaatsen dan? Probeer met behulp van enkele houten platen. Kan niet malen de richel daar? Hier krijg je een hoek stuk metaal en de was het op.
 • Leer nieuwe trucs. Er is niets beter dan het leren, zeggen, hoe te tre flip Flatground terwijl nog steeds in staat om het te verscheuren op het neerzetten op de hoge school 12.
 • Niet opzettelijk breken dekken. Ze kosten 25€ op zijn minst voor nieuwe, en waarom geld verspillen als dat?
 • Wees niet bang van trappen. Ze zijn nog nooit zo hard als ze eruit zien.
 • Naleven van de truc. Zijn enkel als het laten vallen in voor de eerste keer, zou je valt van de eerste paar keer, maar je zult krijgen, en voor je het weet zit je laten vallen van de Monster Kom en doe Darkslides.

Wees niet bang!

Waarschuwingen

 • Als de dokter zegt rijd niet voor een maand en een half, dat betekent niet dat een maand en een week. Het is slim, luister naar hem of haar.
 • Bewakers en personeel. Zij zullen boos als je schaatsen op hun eigendom / de goederen die zij zijn ingehuurd om te waken, en misschien zelfs de politie bellen.