Wkenl

Hoe maak je een goed mens te zijn

We leven in een wereld waarin de fundamentele waarden zoals vriendelijkheid en mededogen worden niet vaak gezien het belang dat zij verschuldigd zijn. In de media, zijn egoïstisch en arrogant gedrag vaak verheerlijkt. Het is ook gebruikelijk voor mensen om zo ingehaald in de dag-tot-dag verantwoordelijkheden en persoonlijke onzekerheden, die ze uit het oog van hun doelstellingen voor persoonlijke ontwikkeling te verliezen. Herstel van uw gevoel van, of goedheid, begint met het identificeren van uw persoonlijke waarden. Goedheid is de eerste stap naar en geluk. We kunnen wenden zich vaak tot religie voor begeleiding, maar uiteindelijk moeten we leren onszelf onze eigen moraal te definiëren. Een van de eenvoudigste manieren om dit te doen is om, en behandelen hen als je zou willen worden behandeld. Probeer te denken van anderen voor jezelf. Zelfs het doen van kleine dingen op een dagelijkse basis zal sterk verrijken en verbeteren van je leven, en het leven van anderen om je heen. Om een ​​goed mens te zijn is niet gemakkelijk.

Stappen

Hoe maak je een goed mens te zijn. Bepalen wat het is dat een goed mens persoonlijk voor u betekent.
Hoe maak je een goed mens te zijn. Bepalen wat het is dat een goed mens persoonlijk voor u betekent.
 1. 1
  Bepalen wat het is dat een goed mens persoonlijk voor u betekent. Sommige mensen denken dat een goed mens is zo simpel als niet doen van schade aan de andere, maar het is niet altijd over wat je niet doet, maar wat je doet voor anderen. Je zou een slecht persoon zijn, maar ben je een goed mens?
  • Wie denk je op te kijken en waarom? Hoe worden ze het maken van de wereld een betere plek om te wonen, en hoe kun je hetzelfde doen?
  • Welke kwaliteiten haat u bewonderen in hen, en hoe kun je het zelfde te ontwikkelen?
  • Houd je dicht bij je, net als een vriendelijke geest die altijd aan uw zijde. Denken hoe ze zouden reageren op een vraag of omstandigheid, en hoe zij zouden reageren op dezelfde manier.
  • Bedenk manieren die je beter kunt belichamen deze eigenschappen die je bewondert. Denk aan hoe je die kwaliteiten toe te passen in je werk, creatieve bezigheden, persoonlijke relaties, voeding en levensstijl.
 2. 2
  Probeer te kijken naar de positieve kant van de dingen. Het Motto van de Christophers zegt: "Het is beter om een ​​kaars dan het is om de duisternis te vervloeken." Zorg dat licht. Als je ziet controverse, proberen degene die het onderwerp verandert door te wijzen op een oplossing. Niet aangeven wat u zou doen, maar vraag iedereen om mee te doen.
 3. 3
  Accepteer iedereen om je heen als je broeders en zusters ongeacht ras, leeftijd, seksuele geaardheid, of cultuur. Beseffen dat we allemaal hebben gevoelens, en moet met respect behandeld worden.
 4. 4
  Probeer niet om mensen te corrigeren als ze boos door iets te zeggen irrationele, kijk maar met mededogen en rustig blijven. Zeggende: 'Ik begrijp' is meestal het verkeerde antwoord. Als je zeggen helemaal niets, alleen maar zeggen: "Het spijt me dat je je voelt op deze manier, is er iets wat ik kan doen om te helpen?"
 5. 5
  Stoppen met anderen te vergelijken met jezelf. Probeer te begrijpen dat sommige hebben het beter dan jij in het leven, maar op hetzelfde moment, velen hebben het veel erger. Wanneer we onszelf ongelukkig door onszelf vergelijken met anderen, zijn we verspillen tijd en energie die we konden gebruiken in de bouw van onze eigen innerlijke bronnen. Het echte leven is te vinden in het gebruik van onze eigen gaven en talenten in plaats van over de nadruk op de gaven van de ander.
 6. 6
  Elke dag, probeer een daad van liefdadigheid te doen voor iemand anders, zelfs als het iets klein. Zelfs uit te reiken naar mensen die koud of onverschillig voor je zijn geweest. Een daad van vriendelijkheid en vrijgevigheid kan een lange weg te gaan.
 7. 7
  Zijn. Realiseer je dat je op een dag oud zal zijn en kan een helpende hand nodig hebben. Volgende keer dat je naar een winkelcentrum, parkeerplaats, of waar dan ook, focus je visie rondom, op zoek naar een oude persoon worstelt met iets, zoals het dragen van zakken of laden van boodschappen in hun auto. Zeggen: "Mag ik u helpen? ' U doet een grote dienst voor senioren. Soms kun je iemand die chagrijnig of wantrouwend te krijgen, en zullen uw aanbod, dan gewoon zeggen: "Ik begrijp het, en ik wens u een goede dag." Weigeren Geef niet op dit punt, en bij te houden op zoek naar een persoon die uw aanbod zal accepteren. Realiseer je dat de ouderen gezichtsvermogen, gehoor, of zelfs dementie problemen kunnen hebben, dus moet u mogelijk gebaar met je handen, alsof het dragen of het laden. Ga naar een park en maak een stevige wandeling, en als je een oude persoon helemaal alleen, hallo te zeggen met een zachte glimlach, en vragen hoe ze aan het doen zijn, maar erkennen iemand enige juiste, en kan echt hun dag. Probeer te bedenken verliezen van je partner die je genoten en hield gedurende vele jaren, alleen maar met rust gelaten worden in de grote wereld helemaal zelf. Door het ontwikkelen van dit soort houding van liefde en begrip voor de zachte dingen van het leven, zoals ouderen, u op uw weg naar de ware betekenis van het leven en delen, en je zal een beter mens te worden.
 8. 8
  Wees barmhartig jegens verstandelijk gehandicapte mensen, want zij zijn mensen met gevoelens ook, en ze zijn broers en zussen ook. Doen alsof het leven is slechts een kans, en je kon zijn geboren op dezelfde manier, en als je was, hoe zou je zelf behandeld wilt worden. Ze hebben ook een gevoel van gevoel, dus geef ze een grote glimlach, en toon liefdevolle compassie met je ogen. Wees voorzichtig niet om ze wel te raken, omdat dit hen kan schrikken. Als andere mensen rond die lacht of lachen met uw interactie met hen, negeer ze en je aandacht te houden op uw broeder of zuster die is je ware vriend.
 9. 9
  Compliment vrienden met wie je jaloers op zou kunnen zijn, en mensen die je niet zo goed als u zou willen weten. Het geven van krediet waar te wijten is maar respectvol, en zou je hetzelfde soort respect voor een prestatie je hebt bereikt wilt.
 10. 10
  Wees een beter dan prater. Volgen wat de persoon zegt, en bevestig dit met een follow-up vraag over het onderwerp, dan zullen ze weten dat je aandacht aan hen.
 11. 11
  Probeer niet om aandacht te krijgen door zich te verstoppen of onbeleefd als je in een ruzie met een vriend, praat met hen en het uit te werken. Het is het beste om niet te vuur met vuur bestrijden, misschien suggereert voor jullie beiden om wat tijd te nemen om na te denken het zou dan het beste zijn. Ben aan eerst te slagen. Zeg: "Ik wil echt dit op te lossen met jou, want je bent zo'n goede vriend. We nemen de tijd en denk dit uit."
 12. 12
  Vier overwinningen anderen en goede kwaliteiten, ook als je niet het gevoel zo gezegend als zij doen. Vele culturen en religies hebben helden, martelaren en fabels die kunnen helpen individuen om betekenis te vinden en te cultiveren goed karakter.
 13. 13
  Hou van jezelf. Oefen onvoorwaardelijke zelfacceptatie. Het is een stuk makkelijker om anderen lief te hebben, maar eerst moet je vertrouwen hebben en houden met jezelf. U kunt dit doen door uit te gaan in de gemeenschap en het aanbieden van kleine daden van naastenliefde, daarna geleidelijk verhogen ze een beetje op een moment. Probeer niet te veel tegelijk te doen, maar neem het in kleine stapjes. Je zal beginnen om een ​​beter persoon te worden wanneer u een glimlach kan zetten op iemands gezicht en maken hun dag, en het zal de jouwe ook. Er is gezegd dat het in het geven dat we ontvangen.
 14. 14
  Maak er een punt voordat je je huis verlaat dat, wanneer je terugkeert, zal de wereld een veel betere plek om te wonen in zijn. Het hoeft niet iets groots te zijn, maar kan iets als het oppakken van wat afval dat iemand gooide in een lokaal park, of in de voorkant van het huis van je buurman.
 15. 15
  Bidden en mediteren te helpen bij het ​​cultiveren van de kwaliteiten die je proberen te belichamen.
 16. 16
  Cultiveren zowel mededogen en goede karma door middel van vrijwilligerswerk. Zien.
 17. 17
  Deel je leven en goede filosofieën met anderen. Geven de jongeren goede morele waarden te leven, en het belang van hen. Geef voorbeelden van hen door andere volkeren liefdadigheidsinstellingen en de jouwe ook. Soms heb je het gevoel alsof je inspanning was tevergeefs, maar beseffen dat je het goede zaad hebben geplant in hun gedachten, en het kan enige tijd duren om te reageren.
 18. 18
  Laat je niet in een haast in het leven, vertragen en te genieten van de mooie en eenvoudige dingen van het leven. Laat je niet in een haast om naar de winkel en terug te krijgen. Leun achterover op het stuur en genieten van het landschap als je gaat. Terwijl in de winkel, ziet alle mooie en kleurrijke groenten en fruit die zijn er voor uw voeding, en beseffen dat anderen niet zo gelukkig om dezelfde voordelen te plukken. Koop wat extra voedzaam voedsel te geven aan de voedselbank te voeden anderen te helpen. Stellen voor om de manager die er zou moeten zijn van een voedsel vallen ergens af in de winkel voor de armen.
 19. 19
  Gebruik alleen de hoorn in uw auto in geval van nood, niet op te blazen in een kleine oude dame of man die nauwelijks kan zien op het wiel. Beseffen dat ze zijn oud en moeten hun tijd te nemen, zodat ze zichzelf of iemand anders niet verwonden. Ze nemen hun tijd en vriendelijk zijn, en dus moet je. Woede verwekt alleen boosheid, begrijpen dat ze kunnen worden in een haast voor iets belangrijks, of ze kunnen worden met de auto of andere problemen. Zelfs als ze niet zijn, waarom toe te voegen aan al negatieve gevoelens?
 20. 20
  Neem niet de dichtstbijzijnde parkeerplaats bij de winkel. Kies een verder weg en figuur het om de oefening die u nodig zijn. Laat de degenen dicht voor degenen die ze nodig hebben.
 21. 21
  Altijd aandringen op het bedienen zelf de kleiner deel van het voedsel bij een diner met anderen. Neem nooit het grootste stuk van de pizza of plakje vlees, voor u zal hebzuchtige aan die u dineren met lijken.
 22. 22
  Zelfs het doen van eenvoudige dingen, zoals glimlachen naar iemand die lijkt ongelukkig of houden de deur open voor een vreemde, zal u helpen om een beter mens. Snel genoeg, zullen deze kleine daden van vriendelijkheid een gewoonte die je niet eens over na te denken geworden.
 23. 23
  Om je missie te beginnen om een goed mens te worden, lees deze lijst elke dag en maken het een deel van je. Volg de richtlijnen en voeg wat van jou als goed, en ook deelnemen aan de discussie pagina.
 24. 24
  Probeer niet te zijn als iemand anders, gewoon jezelf zijn en doen goede dingen zo eenvoudig als je kunt laten zien en te beheren om te doen.
 25. 25
  Vergeet niet om altijd jezelf te zijn en nooit wie je bent het niet. Het is altijd goed om een ​​goed mens te zijn. Maar zelf is een deel van jou, en je moet dat respecteren.
 26. 26
  Verlies jezelf in dienst van andere mensen;. Dit is een van de sleutels van geluk aardig tegen ze zal zijn
 27. 27
  en last but not least heb een bullebak niet en opkomen voor hen
 28. 28
  Ook kunt u zich herinneren dat de mensen aardig tegen je zijn als je aardig tegen ze te

Tips

 • Ook niet racistisch zijn.
 • Lieg niet tegen anderen, want dit is liegen tegen jezelf.
 • Wees niet veroordelend.
 • Wees vriendelijk.
 • Wees aardig en anderen.
 • Begrijp dat je kan worden neergekeken door een meer populaire geloof. Helaas, dat is gewoon de menselijke natuur. Maar vergeet niet dat een goed mens is harder dan dat het een slecht persoon, dus nooit de makkelijke uitweg. Opstaan ​​om slechte mensen met een klein gevoel van trots op jezelf dat zegt: "He, ik ben sterker dan jij ooit zal zijn."
 • Laat mensen die je respecteren als ze je respecteren.
 • Tijd met uw familie en ook uw vrienden.
 • Bestudeer het leven van personen die u beschouwen als goed, en probeer ze te emuleren. Bestudeer het leven van personen die u beschouwen als niet zo goed, en het identificeren van dergelijke storingen in jezelf en ze te corrigeren.
 • Bedenk wat voor soort zou je kiezen.
 • Vergeet niet, geluk is een state of mind. Het enige in de wereld die we echt kunnen controleren is onszelf, dus koos om gelukkig te zijn, en de controle van jezelf door met opzet het handhaven van een positieve mentale houding.

Waarschuwingen

 • Besef dat wordt vriendelijk, begrip en mededogen in hoe je anderen te behandelen is grotendeels het gevolg van het hebben van een liefdevolle en zorgzame houding ten opzichte van anderen - het werkt niet erg goed als je alleen maar probeert te zijn diplomatiek. Heeft een beleid zoals, "Alles voor een rustig leven" niet goed te keuren. In plaats daarvan, leren hoe te leven. "Hoe zou ik me voelen als ik de andere persoon?" Op die manier zal je waarschijnlijk op te treden met hun gevoelens in het achterhoofd en dit wordt weergegeven in uw woorden en daden. Ben vriendelijk niet zo dat je goed naar anderen te kijken, maar meer zodat anderen kunnen profiteren van uw onbaatzuchtige daden.
 • Het gebied van omgaan met anderen die je zou hoogstwaarschijnlijk verbeteren in zijn misschien wel degene die je het minst bereid zijn om toe te geven dat je fout in bent, en dat is precies waarom je zoveel kunt genieten van uitzicht op het feit dat u verkeerd of kan worden van de lijn in de manier waarop u omgaat met of anderen behandelen
 • Erken dat u kunt vinden het moeilijker om vriendelijk en begrip in de praktijk dan in theorie - ". Makkelijker gezegd dan gedaan" denk aan het oude gezegde
 • Het leren van elke nieuwe vaardigheid of praktijk kan een uitdaging zijn, vooral iets zo centraal als het opnemen van vriendelijkheid en mededogen in uw algemene manier met anderen. Om de overgang te vergemakkelijken, zich bewust zijn van het volgende: Jaloezie is moeilijk te overwinnen, probeer dan te beseffen dat je niet hoeft te leuk speelgoed of leuke kleren aan populariteit hebben.
 • Vergeet niet dat je nog steeds de mens - voor zo lang als je leeft, zul je de neiging om soms fouten te maken hebben, dat is oke. Doe je best, en als je af en toe fouten maken of zijn niet zo mooi als je zou willen zijn, terug te brengen gewoon jezelf te focussen op het denken van anderen zoveel als jezelf
 • Zelfs kleine veranderingen kunnen een enorme en positieve verschil maken - geef jezelf kleine doelen na te streven elke maand of twee maanden en richten zich op een of twee belangrijke gewoonten die u wilt wijzigen. Bijvoorbeeld, Doel 1: Ik zal luisteren naar anderen, zonder onderbreking helemaal verbaal of non verbaal. (Denk aan hoe frustrerend het kan zijn voor u wanneer de andere persoon begint om hun mond bewegen alsof ze op het punt om tussenbeide!) Doel 2: Ik zal mijn best doen om te bedenken wat een ander mens gelukkig zou maken (bv. uw voedsel te delen / drinken met anderen als ze honger / dorst, iemand anders te laten zitten waar u wilt zitten)
 • Zo veel mogelijk, streven naar een over deze dingen hebben - zowel met betrekking tot de fouten die je hebt gemaakt en de offers die u verwacht u moet maken om aardig te zijn.