Wkenl

Hoe maak je een goed team captain te zijn

Het is een ding om een ​​goede teamspeler te zijn, maar het is een ander om een ​​goede kapitein te zijn. Weinigen zullen de mogelijkheid hebben om het gewicht van de te voelen verantwoordelijkheden en het geluk van het kennen van je maakt een verschil. Maar als je het geluk hebt om jezelf te vinden met de eer om een ​​kapitein bent, dan zijn hier de stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat je de beste zijn kapitein die u zou kunnen zijn.

Stappen

Hoe maak je een goed team captain te zijn. Behandel al een probleem rustig, met het hele team, aan te pakken en samen proberen om een oplossing te vinden.
Hoe maak je een goed team captain te zijn. Behandel al een probleem rustig, met het hele team, aan te pakken en samen proberen om een oplossing te vinden.
 1. 1
  Behandel al een probleem rustig, met het hele team, aan te pakken en samen proberen om een oplossing te vinden.
 2. 2
  Help de coach. Als de coach is toegestaan ​​voor u om captain te zijn is er een reden. Denk aan het op deze manier, wordt een team samengesteld uit verschillende spelers en normaal gesproken een coach. En omdat u bent de kapitein, een teamleider, is het uw verantwoordelijkheid om niet alleen helpen uw andere teamgenoten, maar je coach ook.
 3. 3
  Wees een goed rolmodel. Want je bent een teamleider, zullen de andere spelers in je team te kijken naar u voor advies en begeleiding. Het goede voorbeeld geven en laten zien de juiste manier te handelen, of het nu op het veld, rechter, of de straat.
 4. 4
  Vergeet niet dat u niet verlegen, je moet je team te praten alsof ze je familie en geven advies. U bent vrij veel de tweede coach, geef ze tips maar niet rond baas hen, bijvoorbeeld, "Hey Joey, een beetje bewegen naar links, zijn een lefty up." Zie hoe het gaf instructie maar niet zeggen, "JOEY GET OVER HERE!" Een goede aanvoerder heeft ervaring, niet geven tips als je niet weet geen. Oefen veel op welke activiteit u zich bevindt Echter, zorg ervoor dat u niet de coaches baan te nemen! Je moet vertrouwen op je teamgenoten, net zoals ze je vertrouwen. Als je hen vertellen wat ze fout doen of bekritiseren ze, kunnen ze boos op je.

Tips

 • Vraag om input van je teamgenoten. Soms is het moeilijk om iedereen tevreden, om zo te helpen bij het gemakkelijker maken moet je vragen of er iets is dat is aan hun hoofd.
 • Probeer team klieken te vermijden, het is een team samengesteld uit spelers, geen team samengesteld uit teams.
 • Ongeacht hoe moeilijk of lang een dag is geweest, altijd proberen positief te blijven. Een kapitein is te veronderstellen om het tempo te stellen voor een team en als je negatief kunt u geen goede resultaten van je team verwachten.

Waarschuwingen

 • NIET krijgen op macht belust. Er is niets meer gehaat op een team dan een op macht beluste, controlerende, bazig en verwaand speler.