Wkenl

Hoe maak je een goede gewoonte te vormen

Slechte gewoonten zijn makkelijk te maken, maar uiterst moeilijk te beëindigen. Goede gewoonten, anderzijds, de neiging om meer tijd om te nemen. Gelukkig zijn wetenschappers het erover eens dat de gemiddelde persoon heeft minstens 3 weken om een ​​goede gewoonte te vormen. Voor meer specifieke middelen om dit te doen, moet dit artikel te helpen.

Stappen

Hoe maak je een goede gewoonte te vormen. Maak een lijst van de voordelen van uw nieuwe gewoonte.
Hoe maak je een goede gewoonte te vormen. Maak een lijst van de voordelen van uw nieuwe gewoonte.
 1. 1
  Weet wat je wilt. Als je perfect kunt visualiseren de gewoonte in je hoofd, zal het werk makkelijker.
 2. 2
  Maak een lijst van de voordelen van uw nieuwe gewoonte. Bijvoorbeeld, als je stoppen met roken, bent u waarschijnlijk meer gezond te worden. Maak een aparte lijst van de kosten, dat wil zeggen, mensen kunnen niet u zien als "cool." Proberen om de kosten te ontkrachten, dat wil zeggen als mensen echt zoals jij, zullen ze het vinden als een voordeel.
 3. 3
  Committeren aan de gewoonte. Als u wilt wijzigen, moet je aan werken. Niet stoppen als je er een mislukking. En maak jezelf niet de schuld van de mislukking niet. Het is meestal niet jouw schuld.
 4. 4
  Stel je eigen doelen en beloon jezelf. Schrijf de doelen naar beneden, en post ze rondom. In uw keuken, slaapkamer, kantoor, zelfs de badkamer indien nodig. Zodra je die doelen hebt ontmoet, trakteer uzelf op een film of een pizza. Zolang de traktatie is niet alles wat je probeert te stoppen.
 5. 5
  Begin langzaam. Als u wilt om sterker of sneller geworden, kiezen korte oefeningen op het eerste. Dan, ze groter maken, aan te passen aan de gewoonte.
 6. 6
  Ga voor consistentie in plaats van prestaties. Bijvoorbeeld, als je doel is om elke dag push ups doen, is het beter om te beginnen door het doen van een push-up elke dag voor een maand dan door het doen 20 push-ups voor twee dagen en dan opgeven. Nadat u een pushup consequent hebben gedaan voor een aantal dagen, heb je vormde de gewoonte. Nu verhoging van het aantal push ups geleidelijk vanaf daar, al die tijd streven naar een aantal aantal push ups elke dag doen.
 7. 7
  Raadpleeg een vriend. Het is wat ze er voor. Te troosten en je te helpen in tijden van nood. Vraag hen om bij te houden van je prestaties te houden, of fungeren als therapeut als er iets misgaat. Het is goed om dit te doen. Ze moeten blij zijn om.
 8. 8
  Zelfs nadat je doelen zijn ingesteld, niet blijven roken, drugs nemen, of stoppen met trainen. U moet dit een levenslange ding maken als je serieus bent over het, en je kunt niet stoppen na slechts 3 weken.
 9. 9
  Het kan moeilijk zijn om opbrengen om de motivatie die u nodig hebt om uw levensstijl te veranderen. Pick-up een goede gewoonte, zoals het uitoefenen of laten vallen van een ongezonde een zoals stoppen met roken. Met behulp van elke maandag om recommit als je valt off track, op die manier, je hebt 52 kansen per jaar om gemotiveerd te raken om een ​​verandering in je leven te maken. Gezonde maandag is een non-profit nationale volksgezondheid campagne die mensen stimuleert om maandag te gebruiken als de dag voor alles wat gezond.

Tips

 • Als je probeert om een ​​goede gewoonte te beginnen, dan heb je waarschijnlijk had een slechte gewoonte om te beginnen. Als dat zo is, leeg je huis en werkruimte van het ding dat je probeert te stoppen, of een item dat kan u wilt de gewoonte-proces te beëindigen. Als je wilt stoppen met roken, te ontdoen van sigaretten. Als u wilt om gezonder te eten, zich te ontdoen van de meest ongezonde voedsel in je voorraadkast, etc.