Wkenl

Hoe maak je een goede loper

Er is meer voor nodig om een ​​goede hardloper dan het leren. Hier ziet u hoe het beste te zijn all-around runner je kunt zijn.

Stappen

Hoe maak je een goede loper. Doe andere trainingen die zullen helpen.
Hoe maak je een goede loper. Doe andere trainingen die zullen helpen.

Omdat een goede loper

 1. 1
  Motiveer jezelf. Als je beter wilt worden bij het runnen, moet het zijn omdat je wilt beter worden bij het runnen, niet omdat je coach of je familie wil je beter te krijgen.
 2. 2
  Run consequent. (Vergeet niet eerst te rekken) Stap in een routine en hou je eraan. Voer bijvoorbeeld 5-6 dagen per week en neem minstens een vrije dag per week voor je lichaam om te herstellen. Uw vooruitgang zal bergafwaarts gaan als je niet geeft je lichaam de tijd om te rusten.
 3. 3
  Doe andere trainingen die zullen helpen.
  • Een Tempo Run draait op een stabiele, comfortabele tempo voor een kortere tijd. Dit is een geweldige workout.
  • Hill herhalingen sprinten op een heuvel en dan naar beneden aan het opnieuw doen. Niet te hard naar beneden de heuvel. U kunt zelfs willen lopen de heuvel.
  • Track workouts te betrekken doet herhalingen van verschillende afstanden rond een track. Een voorbeeld van een spoor training worden uitgevoerd 4x400 meter met een drie minuten rust tussen. Mix afstanden en rusttijden te houden trainingen die werken voor u te vinden.
  • Intervallen zijn als je hard loopt voor 3/4 van een afstand, dan langzaam joggen voor de laatste 1/4 en herhaal zo vaak als u wenst.
  • Doe oefeningen om je enkels te versterken en om shin splints te voorkomen. Een ding dat je kunt doen is lopen op je tenen en hakken voor een minuut of twee per dag.
 4. 4
  Handhaven van een gezond dieet. Eet voedsel met koolhydraten en eiwitten voor energie en om je spieren op te bouwen. Ook zal calcium helpen versterken je botten, die veel stress kan krijgen van het lopen.
 5. 5
  Verkrijg de juiste spullen. Zorg ervoor dat u de juiste loopschoenen en kleding te gebruiken, zodat u veilig en comfortabel kunnen lopen voor de komende jaren.
 6. 6
  Verbeter uw formulier.
 7. 7
  Set nieuwe uitdagingen voor jezelf. Sneller, langer, en in verschillende settings.
 8. 8
  Ondersteuning voor het uitvoeren. Ga naar race-evenementen. Adverteerders die fonds races verwachten om gezichten te zien. Wees een van de gezichten en juichen op collega-lopers.
 9. 9
  Vraag andere lopers om advies.
 10. 10
  Word lid van een lopende club of een sportteam.
 11. 11
  Hangen met andere lopers. Je hoeft niet te praten over lopen de hele tijd. Zij zullen u helpen met uw running als je vrienden die kunnen draaien. De mensen die je rondhangen met invloed op je.
 12. 12
  Geef niet op! Wat je ook doet, eindig elke race en finish te sterk.

Tips

 • Geef niet op als je niet zien van de resultaten. U bent niet van plan om significante dalingen zien in uw tijd meteen. Maar, na een paar weken, zult u merken jezelf steeds beter als u zich inzet voor lopen.
 • Zoek een loopmaatje.
 • De beste training is een race. Je vindt jezelf te duwen harder tijdens een race vanwege een verlangen om te winnen. Maar maak je niet elke dag racen. Races zijn goed ongeveer een keer per twee weken, tenzij je op een team.
 • Drink veel water elke dag. Hydratatie is erg belangrijk als het gaat om het runnen.
 • Je geest is alles als je draait, altijd gefocust blijven en proberen om een ​​hoger doel elke keer dat u ingesteld.
 • Draaien met de juiste vorm. Slechte vorm zal leiden tot letsel
 • Hebben een sterke kern spieren, omdat ze veel helpen met het runnen en actief gerelateerde verwondingen.

Waarschuwingen

 • Shin splints en andere verwondingen aan de benen komen vaak voor hardlopers. Ijs en rust om te herstellen van blessures.
 • Als je schenen pijn tijdens het hardlopen, onmiddellijk STOP, zal het waarschijnlijk het nog erger te maken (het is normaal, echter, voor de spieren pijn te doen tijdens het sporten).
 • Niet meer doen. Lopen te lang van een run voordat je klaar bent voor het zal je verwonden.