Wkenl

Hoe maak je een goede paintballer geworden

Sommige lessen van een paintball slagveld op techniek en stijl.

Stappen

Hoe maak je een goede paintballer geworden. Zorg ervoor dat u weet het gewicht van uw eigen apparatuur.
Hoe maak je een goede paintballer geworden. Zorg ervoor dat u weet het gewicht van uw eigen apparatuur.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u weet het gewicht van uw eigen apparatuur. Uw apparatuur moet niet te omvangrijk of zwaar, want dit zal je bij een groot nadeel op het veld.
 2. 2
  Om de basis te leren moet je "marker" positionering leren. Zet eerst op je masker (om het realistischer te maken). U kunt een beetje laserpointer geplakt is aan de loop van de marker te vertegenwoordigen gebruiken was je zou raken als je een paintball ontslagen. Nu, met de aanwijzer op en het masker op, zet het in vuurpositie. Leren die positie. Als je kunt, (zet de marker barrel-down) en probeer in te schatten waren het schot zou raken voordat je zelfs brengen je marker. Brengen snel je marker in vuurpositie. Oefen dit voor een tijdje, en dan zonder de laser pointer.but niet laten de tegenstander het licht zien of anders de tegenstander kan het terug traceren het u en tag je als er te veel tegenstanders merken dat je voordat je het weet en dan nog een doel.
 3. 3
  Zelfs dure paintball guns kunnen hebben slechte afvuren tarieven (je kan repareren). Neem je middelvinger en wijsvinger en plaats ze in de lucht alsof ze een schaar. Positioneer je duim recht en pink en ringvinger alsof je met een pistool. Neem je middelvinger en wijsvinger en plaats ze op de trekker. Start de trekker langzaam heen en weer, krijg dan steeds sneller. Dit heet 'het lopen van de trigger ". Je moet meer druk in een echte marker trekker op die vingers. Probeer dit uit met verschillende wapens, en vind het een die je kan afvuren met de snelste. Er zijn markt triggers beschikbaar voor bijna alle geweren. (Dit werkt alleen voor markers met een Dat is, een trigger die ruimte voor twee vingers heeft 'dubbele trekker. ".) Deze techniek wordt ook wel" spuiten en bidden "omdat je meestal niet bezig met nauwkeurigheid; alleen bij het krijgen van een veel verf in de lucht snel.
 4. 4
  Lopen en schieten: niet veel te zeggen, het is verplicht in paintball. Met de laser pointer, zet het pistool in vuurpositie. Vervolgens richt de laserpointer niet naar een muur in uw huis. Proberen om de laser te houden op de muur stabiel als je van wandelen, joggen, te lopen. U zult comfortabel voelen na een tijdje.
 5. 5
  Beheers de kunst van het bunkeren. Als je in een drie-op-drie man match, krijgen in een bunker! Wanneer u uw man te vinden, beginnen vuren. Nadat je krijgt je man, zorg ervoor dat hij is de enige bedreiging op je schieten. Hou hem in of laat hem opraken van de verf dan lopen naar hem toe, af te vuren een paar rondes en zorg ervoor dat je hem raakt. U kunt proberen om bunker hem als hij is tenminste supecting het of heb je teamgenoten pin hem naar beneden, dan bunker hem.
 6. 6
  Leer hoe u snapshoot (dit is waar je in een vuurgevecht en je pop uit een bunker net genoeg om wat foto's te krijgen uit en ga terug in). Let op je positie. Een manier om uw shapshooting perfect is om te oefenen voor een spiegel. Kruip achter een object in de voorkant van de spiegel en de praktijk maken van nauwkeurige opnamen volgens de knallen uit het object, of zoals gevraagd, bunker.
 7. 7
  Wees bereid om te herladen in een vuurgevecht. Zorg ervoor dat je paintball pods in je harnas. Geven informatie door aan je teamgenoot (schreeuwen "herladen, COVER ME!"); "Cover me" is het sleutelwoord en niet te luid want dan als je schreeuwen door de lucht zal het echo en dan kan het opoments brengen wanneer uw herladen waardoor je vunerable Open nu uw hopper. Houd een vinger op de trekker, neem een ​​pod uit dan pop de bovenkant van de peul, en giet de verf in het pistool. Gooi je pod op de grond (maak je geen zorgen, je zal ze terug te krijgen), sluit de trechter en begin vuren. Misschien wil je niet te schreeuwen "herladen", omdat het andere team zal ook te horen, en probeer je bunker. Oefen herladen en je hoeft niet om uw team vragen om u te dekken.
 8. 8
  In speedball, zullen de meeste parken maakt u uw vat of pistool op de dode doos (de plaats waar u achter of wanneer je geraakt bent), dan zullen ze zeggen 3,2,1 echt snel of normaal opstijgen om uw positie front-, middle-of achterkant. Begin nu afvuren.
 9. 9
  Positie info. Er zijn 3 belangrijke posities in speedball: front-, middle en back.
 • Het Front man is degene die relais informatie over wat er gaande is naar het midden en gaat op zoek naar ramen of openingen naar bunker of het afsluiten van een speler.
 • De middelste speler relais de info van de voorkant naar de achterkant. ze schieten veel van de verf, dus ze moeten een goede trechter te hebben en grote snapshooters.
 • Terug mannen schieten veel verf te proberen om mannen eruit te komen en te helpen met de openingen voor de frontman.
 1. 1
  Lopen het veld en hebben een game plan.
 2. 2
  In woodsball, soms genoemd recball

, Strategie en communicatie centraal staan. Een strategie en communiceren met je teamgenoten. Twee van alles verslaat een ace.

 1. 1
  Gaan veel plezier daar paintballen
 1. 1
  Probeer echt, echt HARD niet te zijn terrrrible

Tips

 • Proberen te bewegen te houden en stoppen alleen voor dekking, hoe langzamer je bent hoe makkelijker je te raken.
 • Werken als een team.
 • Communiceren met uw team.
 • Draag een masker, altijd, wanneer op het veld. Neem hem nooit af, terwijl in het speelveld.
 • Maar het meest van al, volg je intuïtie en gezond verstand gebruiken.
 • Veel plezier.
 • Upgrades kopen, maar richten zich op uw vaardigheden. Een geweer is slechts zo goed als de shooter.
 • Kijk altijd waar je schiet (als je je teamgenoot spijker hij zou krijgen pissed)
 • Spelen strak, niet over uw elleboog uit te steken.
 • Dubbele en driedubbele team tegenstanders wanneer mogelijk. (Dit betekent niet dat het lossen uw marker op sommige arme man.)
 • Koop goede bril.
 • Lees en volg de regels van elk park.
 • Ook, als je eenmaal hebt ervaren worden, maar hoeft alot niet
 van geld, sparen ongeveer 300€. Deze hoeveelheid geld moet genoeg zijn om een ​​goede betrouwbare set van apparatuur aan te schaffen.
 • Lees de handleiding van uw marker om te leren hoe u uw marker te gebruiken.

Waarschuwingen

 • Draag ALTIJD een veiligheidsbril bij het op het speelveld. Zelfs als er geen spel aan de gang.
 • Lees en volg alle aanwijzingen
 • Wanneer je schoot uit, probeer het speelveld zo snel mogelijk veilig te verlaten. (Houd uw marker over je hoofd.) Niet lopen door een lijn van vuur.
 • Gebruik een vat condoom / cover / sok. Als u nog steeds met behulp van een vat stekker, vervang deze door een vat deksel. Zeer weinig velden zal toestaan ​​vat pluggen meer te worden gebruikt.
 • Wees u ervan bewust dat sommige mensen nemen kattenkwaad vandalisme serieus en kan resulteren in een rechtbank in de voorkant van willekeurige vreemden plus het kan worden gepubliceerd die een probleem kan zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Een goed team
 • Een mid level marker
 • Geld is een grote factor, tenzij je rijk bent
 • Een nabijgelegen paintball veld. (Probeer dit locator ).