Wkenl

Hoe maak je een goede sportschool etiquette hebben

Als je op de sportschool, zijn er tal van manieren die u aandacht kan laten zien met betrekking tot anderen, en door voorbeeld, hopelijk anderen leiden tot het doen van het zelfde terug, zodat iedereen geniet van een aangename sportschool ervaring.

Stappen

Hoe maak je een goede sportschool etiquette hebben. Lees de regels en verteren ze.
Hoe maak je een goede sportschool etiquette hebben. Lees de regels en verteren ze.
 1. 1
  Lees de regels en verteren ze. De meeste goed geleide sportscholen hebben duidelijke regels over het gebruik van apparatuur, ruimte en dergelijke. Weten deze zal ervoor zorgen dat je geen overlast iemand anders en het geeft je ook de munitie nodig als iemand anders het gebruik van de fitnessruimte inbreuken hen en ongemakken u. Hoewel er is geen noodzaak om een ​​grote deal te maken uit hen, ze zijn er omwille van de veiligheid en een verbeterde gebruikerservaring, dus bewust van hun inhoud.
 2. 2
  Vegen van de apparatuur die u gebruikt wanneer u klaar bent. Richting Daartoe dragen een handdoek of een papieren handdoeken met u. Zelfs als je niet denkt dat je zweten, zijn er nog die 'Icky' cellen die u zou delen. Ook werpen we huidschilfers, haren en andere delen van onszelf, dus het is best om te laten reinigen.
 3. 3
  Krijgen om het. Niet vertragen dingen door te praten met je vrienden tijdens uw training. Als je praat met anderen, is er een neiging om langzamer te bewegen en wordt getalmd over de apparatuur in plaats van zich te richten op de oefening. Ofwel praten met je vrienden, of oefening. Tenminste, moet dit de etiquette weergegeven als de sportschool is druk of druk.
  • Omdat sportschool gaat niet over chats, nemen alle catch-up chats met anderen naar het cafe. De meeste sportscholen hebben een of hebben een buurt. Zo niet, gewoon weg een plaats vindt van de apparatuur om een ​​praatje te maken.
 4. 4
  Breng uw mobiele telefoon bij je. Je bent er om te oefenen, niet kletsen of zaken te doen. Veel mensen gaan naar de sportschool om uit te schakelen en vergeet werk of klusjes. Houd uw mobiele telefoon in de kleedkamer.
  • Als u verwacht een dringende oproep, het buiten nemen om niet te storen anderen en uw eigen privacy te behouden voor de duur van het gesprek.
 5. 5
  Probeer de 'geluidseffecten' tot een minimum beperken. Grunting bij inspanning is aanvaardbaar, maar schreeuwen met elke rep onnodig en kan heel verontrustend anderen, vooral als het continu. Als je probeert om de aandacht te krijgen, draag wat leuke kleren en neem het mee naar de dansvloer.
 6. 6
  Als je klaar bent met de gewichten, zet ze op de juiste plaats. Dit geldt zelfs als je ze gevonden op de verkeerde plaats om te beginnen. Twee fouten maken geen recht te maken. Niet alleen is het onbeleefd, maar het is gevaarlijk.
  • Laat het niet vallen van de gewichten. U bent schaden de machines, de vloer en de gewichten. Als je ze laat vallen, dan misschien hun gewicht is te veel voor je gewoon nog niet. Dit is niet een 'dood gewicht' competitie. En vergeet niet - voeten en tenen zijn niet immuun voor wordt verpletterd.
 7. 7
  Gebruik geen een machine niet hog. Blijven bewegen. U hoeft niet te worden op een bepaalde machine voor meer dan 10 minuten, wat misschien wel 20-30 maximaal. Als je denkt dat je dat doet, rijmen met de sportschool operators eerste, om ervoor te zorgen dat je niet het creëren van een knelpunt.
  • Kijk ook eens naar de mogelijkheden voor schade die je kunt doen om jezelf als je overdrijven het gebruik van de apparatuur. Dit is over uw gezondheid, alsmede etiquette.
  • Als het niet druk en het is duidelijk dat niemand zit te wachten tot het apparaat, wat extra tijd is waarschijnlijk toelaatbaar.
  • Op zijn beurt, niet ongeduldig zijn als wachten tot anderen klaar. Dit zal ongedaan maken geen goed de training doet u, maar ook als slechte etiquette. Wachten op een breuk in de andere persoon eerst te oefenen, dan vragen beleefd of ze kunnen aangeven hun finishtijd en laat het daarbij. De meeste etiquette observeren gym gangers zullen het bericht krijgen, zo niet, dan kunt u altijd vragen om hulp van het management van de sportschool.
  • Niet hog de fontein te lang ofwel. Krijg je drankje snel en bewegen langs.
 8. 8
  Loop niet tussen de anderen te oefenen en de spiegel. Veel sportschool sporters gebruikt de spiegel om te proberen en kijken hun vorm en zij zullen niet genieten van de afleiding.
 9. 9
  Draag anti-transpirant indien nodig. Als u een probleem met lichaamsgeur hebben, zal het de omgeving aangenamer te maken voor iedereen. Het maakt niet uit wat uw leeftijd, lichaamsbouw of geslacht, een beetje deodorant gaat een lange weg in het onderhouden van goede interpersoonlijke relaties in de sportschool. Echter, ga niet naar het andere uiterste en overdrijven de parfum of eau de cologne, als dat kan net zo beledigend voor anderen 'reukzin.
  • Een t-shirt dweilen up meer zweet dan een tank top of singlet.
  • Zorg dat alle kleren die je draagt ​​niet te schraal of toestaan ​​glimp van particuliere terreinen wanneer u zich verplaatst.
 10. 10
  Als je iemand ziet die eruit ziet als ze misschien een spotter nodig, klaar om in te stappen en doen het voor hen. Het is een geweldige kans om vriendschappen te maken met mensen met gemeenschappelijke belangen. Op hun beurt kunnen zij het voor je doen, met inbegrip van de timing u, motiveren u en u helpen met suggesties.
 11. 11
  Besteed aandacht aan je gevoel van persoonlijke ruimte. Het is niet erg prettig krijgen smakte met zwaaiende armen van iemand anders die de uitoefening van (verkeerd). Back in mensen, steken zweterige oksels in anderen 'gezichten en betreden op voeten zijn allemaal dingen die je moet vermijden doen. Wees je bewust te allen tijde van het zijn een attente ruimte gebruiker op de sportschool, markeren de onzichtbare grenzen voordat je gaat vooruit en lichaamsbeweging.
 12. 12
  Goed te doen de lift. Je ziet er veel dommer doen van een lift onjuist dan het gebruik van een lager gewicht en het hebben van de juiste techniek. Top daders:
  • Niet raken van je borst op bankdrukken
  • Swinging je terug in een krul (het is voor biceps, niet je rug)
  • Lat pull-down moet zijn om uw borst, niet om je rug
  • Verder gaan dan parallel op voorwaartse of zijdelingse halter verhoogt
 13. 13
  Ten slotte, maar belangrijker, neem schelen als je probeert om een datum te zoeken met iemand in de sportschool. Wees tactvol en geen vragen stelt uit elke persoon die lijkt een mogelijkheid - dat is beledigend! Vergeet niet dat de meeste mensen zijn eigenlijk op de sportschool in de eerste plaats uit te oefenen.

Tips

 • Betaal uw sportschool vergoedingen op tijd. Terwijl u misschien een goede, persoonlijke relatie met de sportschool eigenaar hebben ontwikkeld, dit is geen excuus om de vriendschap te rekken door het niet op tijd betalen. Zijn altijd snel met de betaling en de hoogte blijven van speciale aanbiedingen of veranderingen die de vorm van lidmaatschap die u nodig heeft kunnen beïnvloeden.
 • Wees erg voorzichtig met te denken dat je weet best hoe je een andere persoon uit te oefenen adviseren. Je weet misschien niet de beste methode voor hen en je zou gewoon bug hen. Het is goed om erop te wijzen dat ze gaan zelf maar kwetsen of om tips je handig voor jezelf hebt gevonden, zonder te verwachten dat ze hun wegen te veranderen bieden.
 • Neem altijd voor jezelf, waaronder wikkels, flessen drank, enz.
 • Houd uw sportschool locker netjes en schoon.

Waarschuwingen

 • Laat alle vloeken op de drempel. Er zijn veel mensen die niet willen horen vloeken zoveel als ze niet willen grunts horen.