Wkenl

Hoe maak je een goede voetbal spits te zijn

Dit is een lijst over hoe je een goed voetbal (soccer) striker geworden. In het spel van 'voetbal', een spits speelt aan de voorkant en is verantwoordelijk voor het merendeel van de doel scoren. Wat even belangrijk is hoe je doel scoringskansen te creëren. Om een ​​goede spits te zijn, je echt nodig hebt om veel elementen om je spel te hebben. Enorme verantwoordelijkheid wordt vaak op stakers en dit is enigszins indicatie van hoeveel meer ze betaald krijgen dan andere posities professioneel. Deze stappen veronderstellen u elementaire voetbal (voetbal) spelen capaciteiten en zijn klaar om fine-tunen van uw spel als een kwaliteit spits.

Stappen

Hoe maak je een goede voetbal spits te zijn. Als je denkt dat je dit onder de knie hebt, probeer het na het inschakelen van de bal en na het ontvangen van het eerste contact, probeer dan schieten de eerste keer.
Hoe maak je een goede voetbal spits te zijn. Als je denkt dat je dit onder de knie hebt, probeer het na het inschakelen van de bal en na het ontvangen van het eerste contact, probeer dan schieten de eerste keer.
 1. 1
  Leer de touch: Zelfs de beste spelers in de wereld werken aan hun 'touch' consequent. Dit is uw gevoel voor de bal en je vermogen om snel de eerste aanraking te controleren. Om te beginnen werken op andere gebieden van je spel, moet je een goede balaanname eerst. Individueel, herhaaldelijk schoppen tegen een muur en te beheersen, (hoewel eenvoudig) is zeer effectief. Hoe klein het bezit games als 2 Vs 2, 4 versus 4, of zelfs 1 Vs 1 met kleine kegels als doelen met behulp van een '2 tintje regel 'is ideaal. In kleine bezit games als 'creatief' als je kunt. Zelfs als je denkt dat het lijkt dom, doe het. Creativiteit is het centrum van een striker spel. Voor creativiteit en effectiviteit, je constante beweging nodig hebt van teamgenoten.
 2. 2
  Leer de beweging: Je moet altijd op je tenen. Het verbeteren van snelheid, kracht en behendigheid. Als een spits, is het essentieel om te blijven bewegen (in verschillende richtingen). Als een spits, moet je irriteren en verwarren verdedigers. Volgende keer dat je een spel te spelen met je rug naar het doel, probeer cirkels rond een paar verdedigers voordat curling uit voor een run-of uitchecken voordat u komt in de bal te ontvangen en houd het op. Je hebt altijd de rand als je constant in beweging. Maak jezelf niet makkelijk te markeren te maken, want het zal ook geeft u minder tijd aan de bal. De nummer een regel is niet om direct door, maar je loopt altijd krullen. Dit zal ook toelaten om zelfs de meest agressieve buitenspel valstrikken te verslaan met de praktijk.
 3. 3
  Oefen schieten: A stakers nummer een vaardigheid. Techniek in schieten is een kunst. Praktijk tegen een muur of door jezelf door op te staan ​​op ongeveer 5 meter afstand en de bal lichtjes met de buitenkant van je voet, net iets buiten de wreef. Blijf dit doen, hoewel het lijkt te 'straight' en een beetje onhandig met geen macht. Na deze naar 15 meter terug en beginnen om de bal te rijden. Je wilt om het te raken zodat het net hangt een beetje van de grond (Centimeters) met maximale kracht en nauwkeurigheid. Meest voorkomende fouten krijgt "steken footed" die swingt je been rond te veel en leunt achterover en het nemen van de ogen van de bal. Laat u niet misleiden, bovenhoek shots en curling vrije trappen zijn aantrekkelijk, maar de allerbeste spitsen kan krachtig rijden de bal laag.
 4. 4
  Als je denkt dat je dit onder de knie hebt, probeer het na het inschakelen van de bal en na het ontvangen van het eerste contact, probeer dan schieten de eerste keer. Rubriek is anders helemaal. Zoek iemand de bal over te steken om u en wees niet bang. Het doet pijn als je niet 'gaan' en laat het raakte je hoofd. Kijk goed naar de bal (niet de ogen sluiten!) En leg je hoofd en lichaam erachter. Je vertelt de bal waar te gaan. Laat het niet stuiteren je.
 5. 5
  Finish goed: In vergelijking met schieten, afwerking is een beetje een kunst. In situaties waar je net voor de keeper of eindigen een mooi driehoekje opbouw, moet u een snelle geest en een kalme hoofd hebben. Te veel stakers proberen te 'smash' in deze situaties waar je meer kans om te scoren door 'steken' het of 'plaatsen' de bal in het net. De enige manier om dit te oefenen is door het om jezelf in deze situaties. Spel praktijk is essentieel. Goed contact is weer zo belangrijk.
 6. 6
  Terwijl verschillende coaches kunnen denken verschillende dingen zijn belangrijker dan anderen, de bovenstaande lijst zijn most. Als u deze algemene begrippen volledig beheersen, zal u ongetwijfeld zijn uitgegroeid tot de beste speler in de wereld. Iedereen heeft zijn eigen sterke punten.
 7. 7
  Werken rond uw sterke punten met het team, want het is een team spel.
 8. 8
  Zelf techniek is cruciaal. Het zeer belangrijk voor u wanneer u geconfronteerd vijand verdediger en je kunt je eigen techniek te gebruiken om 'hertog ze uit'. Voor zelf techniek, niet doen hertogen en dribbelen als een robot. Doe een ieder de manier waarop je je voelt natuurlijk doen. Als dezelfde hertog telkens anders wordt gedaan, dan de verdedigers zal in ontzag wanneer je langs ze te komen.

Tips

 • Wees zo kalm als je kunt met de bal. Als je een goede eerste aanraking kunt u het vertrouwen en uit hun al het andere zal stromen.
 • In kleine bezit spellen, zo creatief zijn als je kunt.
 • Heb vertrouwen in uw vermogen en anderen. Laat nooit verloren kansen invloed hebben op wat er verder gebeurt.
 • Verbetering van cardiovasculaire conditie zoveel mogelijk met behoud van kracht en macht. Moeten streven naar een getal groter dan 13 althans in de 'beep-test' (Dit is meestal rond het minimum voor professionele spelers).
 • Kijk goed stakers op tv of live-.
 • Het verbeteren van uw cardiovasculaire conditie, want dit zal ook zaken als concentratie en het spel bewustwording te verbeteren op cruciale momenten.
 • Koop een goedkope voetbal net, en ga naar een lokale ovaal op te zetten. Schieten, schieten, schieten!
 • Buig je lichaam naar beneden, kijk naar de bal, vervolgens op het doel en schieten. Dit geeft je een krachtige laag schot.
 • Hebben een uitgebalanceerd dieet met veel koolhydraten en altijd gehydrateerd.

Waarschuwingen

 • Werk samen met uw team en luister naar coaches tactiek.
 • Niet hog de bal. Houden de bal bewegende is net zo belangrijk als je voor het houden op bewegende.
 • De reis van het profvoetbal is frustrerend. Coaches hebben meningen over wie er geselecteerd in teams en vaak hun verkeerd en het is allemaal subjectief. Spelen voor het plezier en passie. Je eigen vermogen en zelfbevrediging is je beloning, niet spelen voor geld of roem.
 • Vaardigheden zijn niet 's nachts ontwikkeld, maar elke goede touch op de bal je doet maakt je beter.
 • Wees niet de hele tijd creatief. Balans is essentieel.

Dingen die je nodig hebt

 • Voetbal (Voetbal)
 • Klampen
 • Training partner (s)