Wkenl

Hoe maak je een goede voetballer dribbelen vaardigheden te ontwikkelen


Om een ​​goede dribbelaar te worden, moet je tijd door te brengen met de bal en te profiteren van deze zeven belangrijke fundamenten.

Stappen

Hoe maak je een goede voetballer dribbelen vaardigheden te ontwikkelen. Een van de beste processen om goed te worden in dribbelen is te voetballen met een tennisbal, of een andere kleine bal.
Hoe maak je een goede voetballer dribbelen vaardigheden te ontwikkelen. Een van de beste processen om goed te worden in dribbelen is te voetballen met een tennisbal, of een andere kleine bal.
 1. 1
  Een van de beste processen om goed te worden in dribbelen is te voetballen met een tennisbal, of een andere kleine bal. Je zult wennen aan de constante aanpassingen nodig zijn en dribbelen een full-size voetbal zal veel gemakkelijker lijken.
 2. 2
  Zorg ervoor dat alle oppervlakken van uw voet te gebruiken. Meestal wordt u met behulp van het voorste deel van je wreef, vooral als je dribbelen op snelheid zijn. Echter, om een ​​goede dribbelaar de bal te worden, zorg ervoor dat je bedreven in het gebruik van de buiten-en binnenkant van beide voeten. Deze manier kunt u snijd de bal weg van de druk en houdt controle over de bal, ongeacht waar de defensieve druk vandaan komt. U kunt ook gebruik maken van beide zijden van uw voet, als een hockey speler stok.
 3. 3
  Raak de bal met elke stap die je zet de bal. In zeer snel achter elkaar, raakt de bal een beetje voor je wanneer je dribbelen. Dit zal zowel goede controle te creëren en het verhogen van uw snelheid dribbelen met de bal. Met deze vorm van controle die je kunt ontwijken verdedigers wanneer ze proberen te bereiken in en stelen van de bal, dan kunt u gewoon knippen de bal weg omdat het altijd zo dicht bij je. Het is bijna alsof je probeert om zo veel accenten krijgen als je dribbel naar voren met de bal. Ga langzaam en overdrijven dit in het begin als je het oefenen, om ervoor te zorgen u krijgt een druk op de bal bij elke stap.
 4. 4
  Wijzig het tempo. Dit is de sleutel om te gaan door een speler op de dribbel. Je hoeft niet per se extreem snel te zijn om iemand te verslaan op de dribbel, maar veeleer, moet je sussen de verdediger te slapen voor een tweede en vervolgens te breken langs de tegenstander met een uitbarsting van snelheid.
 5. 5
  Hef uw ogen. Subtiel bewust zijn van je omgeving als je nog steeds gericht op de bal tijdens het dribbelen. Hef uw ogen een beetje, zodat je weet of iemand is het maken van een run, wordt een andere verdediger nadert, of er is ruimte om aan te vallen.
 6. 6
  Verbeter je zwakke voet. Het beste advies is gewoon om het te gebruiken. Als u doorgaat met de bal te slaan tegen een muur met je slechte voet, langzaam maar zeker zie je verbetering. Heb geduld. Echter, er zijn altijd uitzonderingen, als je kijkt naar een van de beste spelers in de wereld Renaldo de Seta, gebruikt hij alleen zijn linkervoet, simpelweg omdat zijn linkervoet is zo ongelooflijk krachtig en hij positioneert zijn lichaam zo goed om de bal te beschermen. Hij is een speler die zo ervaren en zo bekwaam met zijn linkervoet, dat hij weg kan komen met het. In je vrije tijd, spelen met een voetbal. Ga zitten, neem een ​​bal en net rol het heen en weer met de zwakkere voet. Hoe meer je dit doet, hoe meer controle u te onderhouden met de bal, op die manier wordt het gemakkelijker en sterker te gebruiken in wedstrijden en praktijken.
 7. 7
  Gebruik je lichaam om de bal te beschermen. Scherm de bal met je lichaam als een verdediger dichtbij komt. Proberen om de bal te houden op de voet die het verst van de verdediger en je lichaam beschermt de bal.
 8. 8
  Wees onverwacht en verrassend. Een voorbeeld is te dribbelen in de ene richting, fake een schot terwijl dribbelen, en plotseling gesneden om de andere richting.

Tips

 • Het hebben van een goede balans, terwijl dribbelen is cruciaal.
 • Te kunnen dribbelen met beide voeten comfortabel [tweehandig]. In staat zijn om de bal onder controle met beide voeten maakt je beter in meer posities.
 • Kijk professionals dribbelen. Proberen om zulke video's te krijgen en observeren hun vervalsingen en schijnbewegingen.
 • Tips / Boren: Een grote boor wordt eenvoudig weven in en uit een set van kegels, en je kunt natuurlijk creatief. Maak variaties in de boor en zet regels over jezelf om het moeilijker te maken.
  • Doe ongeveer 8 tot 10 kegels in een lijn, ongeveer drie meter uit elkaar, en dribbelen in en uit de rij van kegels zonder te raken of omstoten van de kegels.
  • Probeer ook niet aan te raken de bal te ver van de lijn van de kegels, in plaats daarvan, houd de bal dicht bij u en niet druppelen weg van de rij van de kegels.
  • Wanneer je dit hebt beneden, kunt u dan variëren de manier waarop je dribbel door de kegels en stel regels op jezelf: alleen met de rechtervoet en dan gewoon met de linker voet, en daarna afwisselend voeten, waar je de bal raakt aan de linkerkant en vervolgens naar rechts als u weven door de kegels, alleen met de binnenkant van de voet, en dergelijke.
 • U kunt deel uitmaken van andere beperkingen op te zetten op jezelf om te proberen om een ​​specifiek deel van uw dribbelen techniek te verbeteren.
 • Gemakkelijke manier om voorbij een verdediger: dribbelen tot hij dicht kick het dan een beetje hem en sprint verleden en het verleden. Hij zal moeten omdraaien en op snelheid te komen, terwijl u al rijdt en de juiste richting wijst. Zolang je bent een fatsoenlijke agent bent u in staat zullen zijn om de meeste verdedigers verslaan. Het maakt alleen niet werken als er twee van hen en de andere is dicht genoeg te halen de verloren bal.
 • Houd in gedachten dat als je een slimme verdediger tegen u, zal hij of zij meestal bieden u een uitweg uit de situatie. Kijk uit voor dit, want het is waarschijnlijk een truc voor het stelen van de bal van je.
 • oefenen deze vervalsingen buiten totdat je kunt doen geblinddoekt.