Wkenl

Hoe maak je een haakstempel gooien

In dit artikel leert u hoe u een goede haak, een van de meest krachtige stoten te gooien. Het zal heel gemakkelijk geworden als je het te oefenen.

Stappen

Hoe maak je een haakstempel gooien. De situatie beoordelen voor het gooien van een punch.
Hoe maak je een haakstempel gooien. De situatie beoordelen voor het gooien van een punch.
 1. 1
  De situatie beoordelen voor het gooien van een punch. Als je niet je omgeving te observeren, zal een stempel niet helpen je veel tegen een bemanning van mensen twee keer uw maat.
 2. 2
  Neem een goede boks houding: zet beide benen parallel aan je schouders, dan breng je meest dominante voet een helft van een stap terug en iets buig je knieën.
 3. 3
  Houd een hoge guard: beide handen rij een beetje buiten uw ogen en een paar centimeter uit de buurt van je gezicht. Op deze manier kunt u ook verdedigen een stempel op je af gegooid.
 4. 4
  Draai je lichaam om je dominante voet kant en draai je je voorste voet alsof je squishing een bug. Tegelijkertijd je bovenlichaam te draaien ook.
 5. 5
  Houd de haak in enigszins dicht want als het wordt gedoofd te ver, kan je tegenstander gemakkelijk blokkeren en je bent wijd open voor een punch aan het gezicht.
 6. 6
  Hit je tegenstander op een zwakke plek, zoals de tempel of de kaak. Het raken van de kaak met een haak kan leiden tot onmiddellijke knock-out van je tegenstander, en het raken van de tempel kan een instant knock-out aan de dood in wanhopige situaties en als perfect uitgevoerd veroorzaken.
 7. 7
  Snel te herstellen van het raken van je tegenstander en trek terug naar je verdedigende positie. Dit is een perfecte tijd om een ​​combo uit te voeren door het gooien van een punch op uw doelgroep terwijl ze uit balans.

Tips

 • Jab punch gevolgd door plotselinge voorsprong haak kan gevaarlijker zijn dan achter uppercut haak.
 • Het krijgen van rotatie van je heupen is zeer belangrijk omdat dit zal je haak scheiden van ofwel wordt een sterke haak of een zwakke haak.
 • Krijg dicht genoeg om te kunnen om hem te bereiken met uw punch. Om te weten hoe ver dat is, moet je oefenen.
 • Houd je andere arm handig en klaar om te verdedigen. Als je hem probeert te slaan met een rechte stoot, sloeg het weg met de palm van je hand door het openen van je vuist en het maken van een lock-out beweging met je hand op contact met hun vuist. Deze zullen hun stempel sturen net buiten je gezicht en ze zullen uit balans zijn.
 • Snel terug te trekken naar guard positie, je weet nooit wat je tegenstander in staat zijn om tegen te gaan met.
 • Zorg ervoor dat u uw vuist strak te houden en contact te maken met je eerste twee knokkels.

Waarschuwingen

 • Anticiperen nooit iets je tegenstander dat doet. Alles wat hij moet doen is nep en als je bijt op de nep, zal je hoogstwaarschijnlijk verliest de strijd.
 • Bij alle 'straatvechters' die er zijn, en geloof me dit gebeurt veel. Een HAAK-PUNCH is EXTREEM ineffectief als een aanval zonder de juiste volgorde van de gebeurtenissen. Door persoonlijke ervaring, het is echt gemakkelijk af te schudden een haakstempel als het willekeurig wordt uitgevoerd. Gebruik het wanneer je tegenstander gewicht verschuift naar de gekozen kant. Als ze nog steeds, het is alsof je ze raakt met een schuim vleermuis ofzo.
 • Je tegenstander kan proberen om zijn benen en armen te gebruiken om een ​​tegenaanval te doen. Klaar zijn.
 • Hij kan zijn vrienden rond dus kijk je terug en zorg ervoor om de situatie te beoordelen.
 • Vechten kan leiden tot gerechtelijke stappen, altijd de ene jezelf te verdedigen, niet het ene of het aanzetten drukken confrontatie.
 • De haak is de snelste punch is dus geopend wordt voor een lange tijd in het vechten omgeving.