Wkenl

Hoe maak je een handgemaakte visnet maken

Massa geproduceerde visnetten kunnen duur om te vervangen en een pijn op te slaan of te reizen met zijn. Dit artikel zal u tonen hoe u gemakkelijk te maken een functionele visnet door de hand die je moet goed te bedienen.

Stappen

Hoe maak je een handgemaakte visnet maken. Of u wilt een eenvoudige cirkelvormige netto te helpen los te maken van een vis, of een full size net voor het uitdrijven van het vangen van vis te maken, de eerste paar stappen zijn hetzelfde.
Hoe maak je een handgemaakte visnet maken. Of u wilt een eenvoudige cirkelvormige netto te helpen los te maken van een vis, of een full size net voor het uitdrijven van het vangen van vis te maken, de eerste paar stappen zijn hetzelfde.
 1. 1
  Of u wilt een eenvoudige cirkelvormige netto te helpen los te maken van een vis, of een full size net voor het uitdrijven van het vangen van vis te maken, de eerste paar stappen zijn hetzelfde.
 2. 2
  Eerst moet u uw touw te nemen en snijd deze op lengte. Voor een dip net, wil je de strengen teruggebracht tot 1 'meer dan twee keer de gewenste lengte van de netten, dwz voor een 2' net, moet de strengen zijn 5 'lang, en een andere set snaren die zijn 10% langer dan de afgewerkte omtrek, een string voor elke centimeter van afgewerkte lengte. Voor een werpnet, je er een wilt de lengte van het eindproduct net, en een 10% langer dan de uiteindelijke breedte van meten.
 3. 3
  Maak zoveel strengen als er centimeter in omtrek (voor een duik netto) of de lengte en breedte (voor een casting netto) zal dit ervoor zorgen dat de netto-openingen zal slechts 1 "breed, als je een kleinere of grotere opening, aan te passen dienovereenkomstig.
 4. 4
  Dit is waar het netto bouw verschilt per ontwerp echt. Voor een werpnet, de rest van de procedure is heel eenvoudig. Gewoon lay-out van de lange strengen 1 "uit elkaar en alle parallelle, en leg vervolgens de kortere strengen loodrecht tegenover de lange. Het ziet er nu als het eindproduct, en je kunt de volgende twee stappen overslaan.
 5. 5
  Als u de bouw van de dip net, je wilt een hoepel te maken van flexibele dunne boomtakken, wonen grenen werkt geweldig. Gebruik extra string naar de uiteinden bij elkaar waardoor een hoepel te binden, en vergeet niet om de hoepel te maken lang genoeg dat je een streng voor elke twee centimeter.
 6. 6
  Met alleen de eerste helft van de hoepel (alsof het een klok, 6-12) band op een string een ieder centimeter, zodat de helft van de hoepel lijkt alsof het heeft lang haar.
 7. 7
  Vervolgens zul je beginnen knopen. Voor een werpnet, gewoon een platte knoop op elke kruising. Voor een dip net het proces is iets ingewikkelder, maar niet zo veel. Begin met het opheffen van elke opknoping streng en koppelverkoop het is andere uiteinde direct tegenover op de hoepel, de opknoping strengen moet nu lijken op een net. Nu, das een korte streng 1 "onder de eerste opknoping string en maak vierkante knopen bewegen langs elke lange rij tot u weer bij het begin. Move beneden een centimeter en opnieuw beginnen, de voortzetting van dit proces tot je de bodem bereikt.
 8. 8
  Je bent klaar! Minus een paar mogelijke aanpassingen natuurlijk, maar je kunt die in de sectie "tips" vinden.

Tips

 • De standaard knoop te gebruiken voor alle knopen is het boelijn, ook wel de wever knoop of blad bend. Het is veel betrouwbaarder en zal niet glijden, indien correct vastgebonden. Zie http://en.wikipedia.org/wiki/Sheet_bend
 • Als er gaten in beide net, kunt u gemakkelijk herstellen met extra touwtjes, kan dit noodzakelijk meer zo op de dip net.
 • Als je echt wilt het net geworpen, kunt u een rots koppelen aan elke hoek.
  • In plaats van een rots, kunt u proberen het vullen van een tennisbal met zand en met een spijker aan een extra koord door de tennisbal voor eenvoudige koppelverkoop duwen.
 • Als u van plan bent om te vissen op een kleine stroom vangen, kunt u de korte uiteinden binden aan stokken en duw ze in de stroom bed, zorg ervoor dat het net heeft een aantal aan te geven.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig om elk net op te hangen zonder klitten, kan ze heel moeilijk te ontwarren zijn en als verwarde gewoon knippen een snaar af, zorg dat u de verkeerde wijze zijn al gesneden gaat uit elkaar komen!
 • Als u van plan bent om te vangen en loslaten, gebruik katoen of hennep snaren. Nylon kan afwrijven van de vis beschermende coating en slacht het.
 • Als vangen voor voedsel, wees voorzichtig, want sommige vissen hebben zeer scherpe tanden.
 • Vergeet niet om de lokale visserij regels te controleren. Sommige gebieden staan ​​geen netten, of toestaan ​​netten alleen te helpen halen vis gevangen door de haak en lijn.

Dingen die je nodig hebt

 • String, katoen of hennep werkt goed, maar nylon is duurzamer.
 • Schaar
 • Flexibel stuk hout.