Wkenl

Hoe maak je een handstand doen en blijf op


Een gids die zal je leren niet alleen hoe ze een handstand doen, maar ook om te blijven tijdens het uitvoeren van de handstand met behulp van de traditionele methoden die worden gebruikt door EuropeG gymnasten. het ene ding toch, je moet niet vergeten dat dit gebeurt na verloop van tijd, niet meer dan night.Although je kunt geluk!.....

Stappen

Hoe maak je een handstand doen en blijf op. Voordat u een handstand te proberen, proberen hoog kicks.
Hoe maak je een handstand doen en blijf op. Voordat u een handstand te proberen, proberen hoog kicks.
 1. 1
  Zet je ellebogen. Als u buig je ellebogen, zal u samen in de vloer -, maar als je je ellebogen te vergrendelen, zal u uw gewicht te houden op je handen bijna moeiteloos.
 2. 2
  Voordat u een handstand te proberen, proberen hoog kicks. Plaats je handen ongeveer schouderlengte elkaar op de vloer voor je. Steunen op je handen, zodat een meerderheid van uw gewicht is gepositioneerd in de vloer door je handen. Praktijk schoppen een been in een tijd in de lucht, alleen maar om het gevoel van het opheffen op uw handen krijgen. Je wilt niet verticaal gaan - net schop je benen van de grond een voor een en keer terug naar je oorspronkelijke positie.
 3. 3
  Maak kennis met de handstand positie. Getting alles goed is belangrijk, dan val je terug naar beneden als uw formulier is niet perfect.
 4. 4
  Stellen welke voet is comfortabeler om tricks mee te beginnen. Een goede manier om dit uit te zoeken is om een ​​radslag doen en te zien welke voet je op kop.
 5. 5
  Zet uw dominante voet voor en leg je armen recht boven je oren, en zorg ervoor dat ze stevig vergrendeld.
 6. 6
  Beginnen om recht vooruit te buigen verhuren van uw niet-dominante voet te verhogen met je lichaam. Je moet in staat zijn om een ​​rechte lijn van je handen naar je niet-dominante voet te trekken. Zodra je handen de grond raken, duwen je dominante voet en breng het aan uw niet-dominante voet die recht in de lucht moet op dit punt.
  • Nu dat je in de handstand, vermijd deze gemeenschappelijke fouten:
   • Houd uw armen dicht bij je oren en probeer niet om je hoofd te bewegen. Als je probeert om vooruit te kijken, zul je je evenwicht verliest, is het het beste om te kijken naar je hand naar een centrum van de balans te creëren.
   • Knijp je billen in en draai je buik, zal dit niet alleen u te houden in een rechte lijn in plaats van overspannen, maar het zal ook vast een handstand te maken kijken meer toonbaar
   • Houd je benen stevig tegen elkaar en helemaal recht, met je tenen.
 7. 7
  Onthoud altijd dat als je begint te vallen, gaan met haar, of zou u kunnen verwonden. Toen achterover vallen, boog je rug en probeer te landen in een brug positie. Toen voorover vallen, proberen te landen op je voeten.
   • Trek altijd je broek omhoog komende tijd, om dit te doen zal het risico van verlegenheid te verminderen en als u een korte shirt zijn u deze stoppen in je broek. Je wilt niet dat je buik te laten zien.
   • Vergeet niet, kan je het niet krijgen bij de eerste poging. Het kan je een paar minuten of een paar uur. Maar als je blijft oefenen kun je het krijgen
 8. 8
  Merk op dat als elke gymnastiek vaardigheid, een handstand neemt een beetje oefening. Verwacht niet om het te doen bij de eerste poging. Zodra u vertrouwd bent om in een handstand positie te worden, zul je in staat zijn om de handstand te houden voor steeds langere bedragen van de tijd. Denk er altijd aan je ellebogen te vergrendelen.

Tips

 • Als je het gevoel alsof je gaat omvallen, stop je kin naar je borst en instorten langzaam je armen. Dit zal u toelaten om te rollen in plaats van glad vallen.
 • Als u wilt dat uw handstand er goed uitzien, wijzen je tenen altijd voegt genade om een ​​handstand en maakt het er minder slordig en dom. Als u ooit gebruik maken van een handstand in een gymnastiek concurrentie, zullen de rechters opstijgen ten minste een tiende van een punt voor het niet hebben van uw tenen.
 • Wanneer u omhoog, staren naar je handen Dit zal uw saldo helpen als u uw ogen niet waar je je prettig voelt.
 • Als je het gevoel alsof je gaat naar voren vallen (op je rug), gewoon naar voren te rollen is het zeer waarschijnlijk voor u te vallen in een bocht terug hoor.
 • Probeer het doen van een handstand met een persoon voor of naast je, dan kunnen ze greep van uw legs.when houdt u zich voldoende evenwichtig vertel hen te laten gaan.
 • Als je een goede handstand kan doen, proberen om een ​​handstand doen en dan leunen je voeten tegen de wand om kracht op te bouwen. Merk op dat dit niet een oefening voor het ontwikkelen van balans, maar voor de bouw van de kracht om jezelf te steunen voor een grotere perioden.
 • Bij het oefenen, gebruik dan een mat dus als je valt, je zult jezelf niet al te ernstig gewond.
 • Probeer eerst en dan je benen bewegen van je heupen.
 • Als u enig ongemak ondervindt proberen om zich te ontdoen van het-Ex: naar de wc eerste of neem pijnstillers indien nodig, om ongemak te voorkomen en helpen u genieten van het volledige genot van slagen in iets nieuws.
 • Een betere manier om te beginnen is om je armen om recht voor je, zet ze neer op uw zijden, dan breng ze terug en doe een handstand het helpt veel en hoeft je hoofd niet uitsteken.
 • Praktijk tegen een muur, en doen arm oefeningen voor kracht.
 • Probeer uw dominante voet op uw andere knie, dan proberen naar beneden te gaan.
 • Dit kan leuk zijn en vergeet niet om te oefenen op een muur en ook kon je iemand om je voeten omhoog en houd dan wanneer je denkt dat je klaar ze kunnen laten gaan halen.

Waarschuwingen

 • Zoals met elke vaardigheid gymnastiek, is er altijd een kans op letsel. Een van de meest voorkomende manieren om gekwetst is om je handstand te overmeesteren en omvallen. Als je begint te vallen naar uw rug, zorg ervoor om rond je rug en poging om een ​​salto te doen van te maken. Dit zal u houden van het krijgen van de wind geslagen uit je.
 • Zelfs bij het doen van een handstand, is het mogelijk om een ​​spier te trekken. Daarom moet je rekken voordat dit.