Wkenl

Hoe maak je een hertog van Edinburgh 's award weekend overleven

De Duke of Edinburgh Award expedities zijn niet gemakkelijk, maar als je de juiste houding die je krijgt door middel van hen en ze echt genieten - het is geen straf! Het is erg leuk, of u bent op bronzen, zilveren of gouden niveau. U zult (hopelijk!) leven om het verhaal te vertellen met deze gids!

Stappen

Hoe maak je een hertog van Edinburgh 's award weekend overleven. Proberen te krijgen in een groep waar iedereen zal krijgen.
Hoe maak je een hertog van Edinburgh 's award weekend overleven. Proberen te krijgen in een groep waar iedereen zal krijgen.
 1. 1
  Proberen te krijgen in een groep waar iedereen zal krijgen. Zorg ervoor dat u ten minste een persoon in je groep die je weet dat je kunt wanneer je wilt praten zal zijn.
 2. 2
  Neem alles op je checklist met u. Als je van je leraar een checklist niet heeft gegeven, vraag om een. Zij moeten onder andere kleding, waterdichte kleding, een 65-liter rugzak, een rol mat en slaapzak, een EHBO-kit, een aantal persoonlijke bezittingen, veiligheidsuitrusting, en voedsel. Heeft alles wat je niet nodig hebt niet, en dat is inclusief make-up, boeken. Ik raad het nemen van een audio-boek op een eenvoudige MP3-speler-het houdt je gaat en kan worden ontspannen.
 3. 3
  Voedsel zoals pasta en noedels zijn goed om mee te nemen - Wees bereid om pasta hebben bij elke maaltijd! Het lijkt misschien een goed idee om snoep te brengen, maar ze zullen je op een instant suiker hoog en dan op een lage suiker binnen een korte periode van tijd waardoor je trager dan voorheen, breng snacks zoals gedroogd fruit, noten, rijstwafels en een banaan of twee.
 4. 4
  'Break in' uw wandelschoenen eerste door het dragen van hen rond het huis voor een tijdje, of gebruik maken van een paar oude. Wennen aan het gewicht van uw rugzak voordat je gaat. Als je ongeschikt bent, de tijd om te beginnen met trainen is 6-12 weken voordat je gaat, niet twee dagen voor de expeditie.
 5. 5
  Het brengen van een 'bum-bag' met u kan zeer nuttig zijn - U kunt blaarpleisters en een top-up fles water in het uit te voeren zonder te stoppen om de grotere uit je rugzak.
 6. 6
  Draag anti-jean soort broek met veel zakken, waar u nuttige onderdelen van de uitrusting, zoals een kompas, pocket gereedschap / mes, snoep etc kan zetten. Walking broek hebben de neiging om de beste te zijn zoals ze zijn flexibel en snel drogen. Echter cargo broek, trainingsbroek of zelfs leggings zijn aanvaardbaar. Als u gaat wandelen in lang gras, bos of in de buurt van brandnetels shorts zijn geen goed idee.
 7. 7
  Controleer het weerbericht voordat je naar buiten - Maar niet alles wat het zegt te geloven. Zelfs als drie dagen storm wordt voorspeld, neem je zonnebrandcrème voor het geval dat.
 8. 8
  Zorg ervoor dat uw EHBO-kit bevat pleisters, een zwachtel of twee, antiseptische crème en pijnstillers. Ook een paar naalden en wat draad, die fungeert als een naaisetje. Controleer dat alles binnen de vervaldatum, en dat je weet wat te doen met alles wat in je kit.
 9. 9
  Neem een verandering van kleding voor elke dag van de reis (of op zijn minst een schoon t-shirt). Naast deze, moet je minstens een extra stel kleren om gewoon te dragen in het geval dat de anderen nat.
 10. 10
  # Beg, lenen of investeren in een degelijke waterdichte jas. U kunt ook een paar waterdichte broek en sommige slobkousen krijgen. Test vooraf door te gaan in de douche met hen op, of het krijgen van een jongere broer of zus om je aan te vallen met een tuinslang.
 11. 11
  Neem binbags en ​​een selectie van kleinere plastic zakken met u - Ze zijn handig voor alles - En een zak gereedschap of klein zakmes is handig.
 12. 12
  Zorg dat u weet welke groep apparatuur (bijv.: tenten, lucifers, kookgerei, voedsel, kaart, kompas) je bent bedoeld om te worden brengen, en controleer of de rest van de groep heeft de hunne.
 13. 13
  Zorg ervoor dat van de keren dat je bent om aan de start van de expeditie, en als je naar huis terug te keren. Controleren waar je bent bedoeld om te worden ook.
 14. 14
  Aan elkaar plakken - Als uw expeditieleider komt erachter dat uw groep omhoog heeft gesplitst op elk punt, je automatisch mislukken.
 15. 15
  Weet de regels van uw leiders of uw camping niet breken.
 16. 16
  Als je in een groep van ongeveer zes, tijd besparen door het organiseren van twee mensen te koken en de anderen om het opzetten van de tent.
 17. 17
  De expedities zijn allemaal om teamwork - Blijf bij elkaar en zorg ervoor dat je alle werken voor elkaar. Niet zeuren en zeuren, ongeacht hoeveel je zou het haat-groeien een ruggengraat!
 18. 18
  Als het gaat koud te zijn, zorg ervoor dat je genoeg kleren te slapen in lagen zijn beter dan massieve hoodies;. Thermische bodem lagen zijn geweldig. Draag een warme muts, handschoenen, etc. Het is ook best om een ​​goede kwaliteit slaapzak, 2 seizoenen hebben op een minimum.
 19. 19
  Indien een lid achterblijft, zijn sympathiek, hen te helpen; misschien verspreiden deel van het gewicht in hun zak rond de rest van jullie. Het zal niet iedereen helpen als je ze negeren of te krijgen kruis
 20. 20
  Als je om een paar mensen te sturen vooruit te scouten, ervoor zorgen dat ze een EHBO-kit, kaart, kompas, UW MAP betreffende en een mobiel. Stuur nooit iemand ver vooruit, tenzij in geval van nood
 21. 21
  Wanneer u bent met assessoren, zorg ervoor dat u heldere en duidelijke weergave van uw uitstekende teamwork, je bent niet gebruikt verboden items zoals mobiele telefoons, en u niet steeds hulp van buitenaf, zoals vragen voor een routebeschrijving of de aankoop van voedsel, enz. Deze dingen zijn niet. toegestaan, maar het is mogelijk om weg te komen met hen als je niet betrapt wordt. Maar wees voorzichtig! De meeste van de tijd is het niet de moeite waard riskeren een fail.
 22. 22
  Het is belangrijk om te houden van het moreel van iedereen, zingen liedjes en hebben snoep als beloning bij checkpoints

Tips

 • Zorg dat u weet waar alles ligt in uw tas, zodat u geen tijd hoeft te besteden aan het zoeken voor hen. Een goed idee is om een ​​aantal verschillende gekleurde plastic zakken te vinden en te gebruiken voor verschillende dingen, bijvoorbeeld. oranje tas voor reserve kleren, blauwe zak voor voedsel. Dit helpt ook om dingen waterdicht.
 • Pak je tas, zodat het grootste deel van uw kit kan worden geopend zonder dat u andere items te verwijderen.
 • Je gaat nat worden, ongeacht wat de prognose is. Voering uw rugzak met een vuilniszak is een eenvoudige manier om extra zorgen dat alles droog blijft en het investeren in een waterdichte hoes voor je rugzak maakt het leven een stuk makkelijker
 • Het maakt niet uit als je niet je checkpoints te bereiken op het moment dat u hebt opgegeven - niemand verwacht dat je. Zolang je er bent en laat een checkpoint-kaart of telefoon uw leiders, niemand geesten.
 • Pak je tas
 • Als je in een grote groep dan is het misschien makkelijker om te koken in kleine groepen, bijvoorbeeld als er een groep van 4 en dan splitsen in 2 groepen van 2 personen. Dit is ook handig als er geen mensen die vegetarisch etc.
 • Niet pak je tas vol zware, nutteloos of breekbare voorwerpen.
 • Niet lopen in een veld met boos kijkende dieren
 • Controleren op iedereen in eetgewoonten van uw groep als je het brengen van voedsel voor andere mensen. Controleer elke label - je zou kunnen denken dat alle snoepjes zijn vegetarisch, maar ze zijn niet. Zorg ervoor dat iedereen eet koolhydraten en eiwitten gebaseerde voeding voor hoofdmaaltijden, niet alleen suiker, krijg je 'de shakes' na een paar k's.
 • Controleer ook dat niemand in je groep is allergisch voor stoffen zoals insectenspray voordat u het spuiten rond.
 • Niet hop prikkeldraad hekken - het doet pijn en is gevaarlijk
 • Zorg dat u weet of het water moet worden gezuiverd voordat je het kunt drinken. Zorg ervoor dat je puratabs etc nemen en bereid zijn om het te koken. Echter, kan dit water proeven ongelooflijk slecht, dus het is een goed idee om wat water aroma nemen.
 • Zodra u uw tas hebt gepakt, opnieuw inpakken meerdere malen, is het belangrijk dat je weet waar alles is dus iets wat je niet hoeft te kantelen uit je hele tas vinden.

Waarschuwingen

 • Bij gebruik Triangias of andere alcohol kachels, wrap up de brandstof fles goed in plastic zakken of op te slaan buiten de zak, voor het geval dat het lekt. Spiritus flavoured algemeen niet smaken erg mooi en het is ook giftig.
 • NIET mee: verse melk, vlees of vis (ze zullen afgaan), yoghurt / pot noedels in gemakkelijk breekbare containers (je ze zou kunnen breken en hebben het allemaal over je zak).
 • Het is niet goed gebruik van vacuüm zakken of een andere methode om je spullen die je niet zal kunnen doen op de camping inpakken, anders moet je bak de helft van uw kit, omdat het niet past in je zak.
 • Houd u aan de landcode of equivalent aan onnodige woordenwisselingen voorkomen met boze boeren, bosbouw commissie werknemers en de politie.
 • Zorg ervoor dat u weet wat u doet met kookgerei en tenten. Check ze voordat je gaat om ervoor te zorgen dat ze volledig en werk.
 • Vergeet niet te wassen alles goed stand als u klaar bent koken.
 • In het geval u verdwalen, hebben alarmnummers klaar om uw expeditie leiders contact. Zorg ervoor dat elk lid van de groep heeft ze zo dat als een persoon is gescheiden, kunnen ze nog steeds in contact te blijven.
 • Als je niet in goede lichamelijke conditie, is het beter om te wachten op de volgende keer dat u kunt gaan op expeditie in plaats van belemmeren uzelf en uw groep.

Dingen die je nodig hebt

 • Wandelschoenen die je enkels te ondersteunen. Het helpt als je ze hebt gedragen in voordat de expeditie.
 • Flip-flops of sandalen te wandelen op de camping, zodat u niet hoeft te uw wandelschoenen te dragen
 • Zware sokken en extra paar voor elke dag
 • Kleding (degenen die snel zal opdrogen en zijn geschikt voor wandelen in) EN RESERVE KLEDING.
 • Goede kwaliteit waterdicht jack
 • Waterdichte over-broek en slobkousen
 • Handschoenen / muts / sjaal
 • Horloge
 • Survival tas of ruimte deken
 • Geladen mobiele telefoon met krediet
 • 65-liter of een soortgelijk aantal rugzak
 • Roll mat of Thermarest (veldbedden en lucht bedden zijn te zwaar)
 • Warme slaapzak - synthetisch is het beste als het nog warm is als het nat is. Zet reserve kleding in de nylon spul zak en je hebt een instant kussen.
 • Zaklamp met nieuwe batterijen en een reserve set
 • Fluitje voor noodgevallen
 • Zonnebrandcrème
 • Muggenspray
 • Notitieboekje en potlood of pen
 • Toiletartikelen: minstens wetwipes, tandenborstel en tandpasta, deodorant en vaseline
 • Toiletrol - zo niet alle toiletten hebben het
 • Binbags (deze zijn nuttig om alles in je rugzak zetten in, dus als het regent je spullen redelijk droog zal blijven en u kunt gebruik maken van vuilniszakken voor vuilnis, etc.)
 • Bestek en kom (niet een bord te nemen, je voedsel zal eraf vallen, een kom is veel nuttiger en kan ontbijtgranen etc houden)
 • afwasmiddel en scrubber OR brillopads
 • theedoek (in tweeën gesneden om gewicht te besparen)
 • Kaart en kompas - zorg ervoor dat je weet hoe ze te gebruiken
 • Kookgerei en brandstof.
 • EHBO-kit (geplaatst in de buurt van de top van de rugzak) die micropore tape, pleisters, pijnstillers, naalden (die moeten worden gesteriliseerd in een vlam als het gebruikt wordt om blaren pop), bandages, antiseptische crème en een klein schaartje omvat.
 • 1 knife elk - maar dubbel te controleren met uw leiders eerste. Een klein Zwitsers zakmes is ideaal - je hoeft niet een machete nodig.
 • Tenten die waterdicht ARE en houden insecten, met stokken en haringen.
 • Voedsel. Ontbijt, lunch en diner plus snacks. Gaan voor dingen die gemakkelijk kan worden gekookt op een fornuis, met veel calorieën, en voedsel dat gegeten kan worden op de weg.
 • Aansteker of lucifers (voor koken etc.)
 • Noodrantsoenen
 • Platypus / Camelbak of flessen water
 • Waterzuiveringstabletten
 • Camera