Wkenl

Hoe maak je een huis lichaamspakking doen

Body wraps zijn uitgegroeid tot een populaire therapie in kuuroorden. Het proces is eenvoudig en door het doen van een thuis kunt u genieten van de voordelen en bespaart veel geld. Blijf lezen voor tips om een ​​huis lichaamspakking spa-ervaring te creëren.

Ingrediënten

Voor een Basic ontgiftende lichaamspakking

 • 1 kopje zouten (mineralen, Epsom of zee)
 • 3 kopjes water (lente of gezuiverd)
 • 1/2 kopje Aloe Vera
 • 3 eetlepels olie (Shea, Olive, zonnebloem of andere olie) of 1/4-1/2 kopje glycerine.

Om stress, spierpijn te behandelen of om een ​​heerlijke geur kunt u ook voegen:

 • Voeg 1-2 theelepels essentiële olie of aromatherapie olie
 • Een kamille of andere kruidenthee zak om het water terwijl u het te verhitten.

Verwarm het water op het fornuis in een grote pan op matig vuur (met theezakje indien gewenst), ontbinden zout, voeg de andere ingrediënten, roer door elkaar. Haal van het vuur en laat afkoelen (tot temperatuur van zeer warm bad). Giet de zeer warme oplossing in een kleine ice borst of emmer. U wilt de oplossing om heel warm, maar niet genoeg om brandwonden veroorzaken dus zorg ervoor dat het afkoelt.

Stappen

Hoe maak je een huis lichaamspakking doen. Neem de tijd om de benodigde producten te kopen.
Hoe maak je een huis lichaamspakking doen. Neem de tijd om de benodigde producten te kopen.
 1. 1
  Neem de tijd om de benodigde producten te kopen. Het preparaat kan een paar dagen duren dus niet plannen dit op het laatste moment. Geef jezelf de tijd om de nodige voorbereidingen te treffen en de voorraad van de materialen. Je hebt een meer aangename lichaamspakking ervaring.
 2. 2
  Aankoop grote rollen elastiek (ace) verbanden.
  • Deze komen meestal in verschillende maten. De breder en langer de rol van de meer huid je zult in staat zijn om te dekken. U nastreeft voet naar borst dekking.
  • Deze zijn te vinden in drogisterijen, maar je kunt ze goedkoper online of bij een medisch leveringsbedrijf te vinden zal zijn.
  • Afhankelijk van hoe je wrap en je lichaam het type en de grootte van je 10-20 rollen van elastische bandage nodig. Misschien wilt u bestellen 15 (het gemiddelde) en doe een wrap zonder de oplossingen om te bepalen of je nodig hebt om meer te halen of terug te keren van de extra's.
 3. 3
  Kopen grote veiligheidsspelden voor het beveiligen van de bandages of kijk in uw huishouden naaisetje. De bandages meestal geleverd met clips maar veiligheidsspelden te maken voor sneller werken en een meer veilige wrap.
 4. 4
  Aankoop van een lichaamspakking oplossing of maak je eigen. Deze kan online worden gevonden of u kunt uw eigen maken met een basisrecept. (Zie hieronder voor ingrediënten) De ingrediënten kunnen worden aangepast en u kunt andere ingrediënten op basis van uw behoeften in de gezondheidszorg of aromatherapie voorkeuren toe te voegen.
  • De oplossingen die beschikbaar online variëren van een modder gebaseerd op een vloeistof en velen zijn geformuleerd om te ontgiften, te helpen bij het trimmen centimeter van het lichaam, het behandelen van pijn en pijn of pijnlijke spieren te kalmeren.
  • Pas op voor verkopers die vorderingen die te mooi om waar te maken.
  • Kijk voor een basisformule voor een betaalbare prijs. Als je eenmaal worden efficiënt bij wraps kun je avontuur in andere formules.
 5. 5
  Kijk in de sportieve goede winkel voor een PVC-werk uit pak. Deze zijn goedkoop rubberachtige joggingpakken die bevorderen zweten. Dit zijn geen fleece sweatsuits maar een rubber-achtige pak dat is meestal een maat en beveiligt met pull strings of klittenband.
 6. 6
  Zet het vuur in uw huis of voeg een kleine kachel in uw badkamer. Je zult kil geworden toepassen van de wraps.
 7. 7
  Verzamel uw verpakking gereedschap, opgezet in een badkamer (je op de grond vindt druppelen). Heb een boek handig voor het lezen terwijl u wacht.
 8. 8
  Meng uw oplossing. Gebruik warm water uit de kraan of de mix op kookplaat zoals voorgeschreven.
 9. 9
  Giet uw oplossing in een emmer of een kleine ijs op de borst. U hoeft alleen maar genoeg om de verbanden weken en 2-3 kopjes zal doen. Voeg koeler water als dat nodig is om te voorkomen dat het branden van jezelf en om de temperatuur te brengen tot dat van een zeer warm bad.
 10. 10
  Zet uw elastische bandages in de borst of emmer om de oplossing te absorberen.
 11. 11
  Hebben een kruk of een andere ruimte om te zitten in de badkamer voorbereid. U kunt op de zijkant van een bad zitten of u kunt in het bad zitten als je liever.
 12. 12
  Disrobe of draag een bikini of kleurecht ondergoed als je verlegen bent en een helper.
 13. 13
  Staan op een grote handdoek of laken en verwijder een rol nat wrap uit de oplossing. Begin wikkelen op je enkels en wikkel rond het been je omhoog te werken.
 14. 14
  Wikkel strak maar niet zo strak om de circulatie te belemmeren. Als uw voeten op zoek gaan naar blauw je kan de wrap hebben te strak.
 15. 15
  Werken tot een been en stoppen bij de knie en wikkel de andere onderbeen. (Het maakt buigen gemakkelijker.)
 16. 16
  Gebruik de veiligheidsspelden om de bandage te beveiligen op zichzelf.
 17. 17
  Voorkomen dat elke huid blootgesteld. Begin uw volgende worp waar de vorige worp gestopt. Je nodig hebt om je knieën te dekken.
 18. 18
  Wikkel zo hoog je benen en zo dicht mogelijk bij uw lies mogelijk.
 19. 19
  Beweeg je emmer tot level tegen te gaan als je dat nog niet hebt gedaan. Dit zal grijpen nieuwe rollen makkelijker omdat je vermogen om te buigen zal worden uitgedaagd met de verpakking.
 20. 20
  Begin bij je heup, zo dicht mogelijk bij de bovenkant van je been zo mogelijk, te beginnen wikkelen rond je romp. Werk je weg tot aan je oksels.
 21. 21
  Verplaatsen naar uw onderarmen en wikkel die gebieden voordat hij naar de bovenarmen.
 22. 22
  Met behulp van voorzichtigheid, klim in uw PVC sweatsuit.
 23. 23
  Get comfortabel. Als uw oplossing is uiterst rommelig kunt klimmen in de kuip. Als u besluit om rond te lopen moet u voorzichtig. Vloeistof naar beneden druppelen om je voeten waardoor het gemakkelijk te glijden of spotten vloeren. Probeer te ontspannen en laat de oplossing te werken.
 24. 24
  Lees een boek en luister naar rustgevende muziek. Ontspan en geniet van uw spa-ervaring. Wacht minstens een uur voor het verwijderen van uw wrap.
 25. 25
  Slok water en sta jezelf toe om gehydrateerd te blijven. Body wraps helpen je lichaam om gifstoffen te verwijderen, maar je moet veel water te drinken voor, tijdens en na uw behandeling.
 26. 26
  Verwijder de wraps beginnen bij de top en werk je weg naar beneden.
 27. 27
  Handdoek uit na het verwijderen van de wikkels of spoel je af met koud water in de douche. Mud based wraps kan meer schrobben nodig.
 28. 28
  Blijven om water te drinken en laat de giftige stoffen worden verwijderd uit het systeem.

Tips

 • Neem niet meer dan een uur helemaal ingepakt niet uitgeven.
 • De PVC-pak is niet verplicht, maar het helpt om de warmte niet weg.
 • Onderzoek verschillende essentiële oliën om uit te zoeken welke combinatie kan werken voor je. De meeste reformwinkels hebben een selectie van oliën en medewerkers ervaren in hun gebruik.
 • Als je koud kunt u zich bundelen in een oude deken of strandlaken.
 • Er zijn veel thuis recepten online voor body wraps. Printen tot een paar verschillende en controleer uw voorraadkast voor ingrediënten. Bezoek lokale reformwinkels voor wat je nog nodig hebt.
 • Door beknibbelen op de bandages zult u niet in staat zijn om ze te verpakken als behaaglijk. Je zult in de verleiding om te gebruiken minder en probeer zo veel huid te bedekken met een. Gebruik zoveel als je nodig hebt. Zoals hierboven vermeld, 10-20 bandages is het gemiddelde. Het kan nodig meer.
 • Was de elastische bandages in warm water op een zachte cyclus. Gebruik geen wasverzachter en hangen te drogen. Re-rol ze droog en slaan tot je volgende huis wrap.
 • Als uw badkamer is groot genoeg is kun je het opzetten van een opvouwbare strand / lounge stoel om te ontspannen op.
 • Voor een meer ontspannende ervaring ervoor zorgen dat uw huis is netjes, wordt uw badkamer gebied georganiseerd en kunt u ongestoord gaan voor 1-2 uur.
 • Hoewel je moet betalen voor de eerste producten die u kunt uzelf een lichaamspakking elke twee weken. Body wraps beginnen bij ongeveer 95€ USD in kuuroorden.
 • Neem contact op met de lokale bevolking kuuroorden. Zij kunnen bereid zijn om het lichaam wrap oplossing voor u bestellen. Uw kapper kan ook toegang tot oplossingen door de leveranciers van de salon product, zelfs als ze niet spa-diensten aan te bieden.
 • Vraag een goede vriend als ze willen samenwerken. Laat ze kopen hun eigen oplossing en verbandmiddelen en geven elkaar hulp krijgen ingepakt.

Waarschuwingen

 • Gebruik niet een lichaamspakking thuis als je medische problemen, problemen met de bloedsomloop of als u zwanger bent hebt.
 • Essentiële oliën zijn krachtig en moet met voorzichtigheid worden gebruikt.
 • Als je nog nooit een lichaamspakking gehad en weet niet hoe je zult reageren moet je ervoor zorgen dat je niet alleen bent. Sommige mensen kunnen zich duizelig geworden.

Dingen die je nodig hebt

 • Ace bandages.
 • Veiligheidsspelden.
 • PVC pak of rubber zweet pak. (Gevonden in sportartikelen secties of winkels)
 • Handdoeken of plaat om op te staan.
 • Emmer of koeler te gebruiken oplossing en verband houden.
 • Lichaamspakking oplossing ofwel gekocht of zelfgemaakt.