Wkenl

Hoe maak je een kampvuur te bouwen

Wanneer u uit in de woestijn, het is een gewoonte en traditie om een ​​kampvuur te bouwen. De keuze is aan jou wat voor soort je wilt, of als je het wilt gebruiken om eten te koken.

Stappen

Hoe maak je een kampvuur te bouwen. Situeren de brand ten minste 10 meter afstand van tenten, bomen, wortels, overhangende takken of droge bladeren, en andere brandbare voorwerpen als er geen brand ring beschikbaar.
Hoe maak je een kampvuur te bouwen. Situeren de brand ten minste 10 meter afstand van tenten, bomen, wortels, overhangende takken of droge bladeren, en andere brandbare voorwerpen als er geen brand ring beschikbaar.
 1. 1
  Situeren de brand ten minste 10 meter afstand van tenten, bomen, wortels, overhangende takken of droge bladeren, en andere brandbare voorwerpen als er geen brand ring beschikbaar.
  • Zorg ervoor dat je een vlak gebied, bij voorkeur groef een paar centimeter in de grond om het vuur bevatten, maar als je wanhopig bent, maar zorg ervoor dat er geen stokken, bladeren of wortels in de weg. Merk ook op dat de wortels onder de grond kan vlam vatten en verspreid waardoor brandgevaar enkele meters vanaf uw locatie.
 2. 2
  Duidelijk een ruimte 29-32 centimeter over.
  • Als er minder dan 2 meter van de zachte sneeuw, kan dit worden opgeruimd met sneeuwschoenen of met schoppen.
  • Als het warm is en je bent omringd door veel pijnbomen, nemen speciale zorg om het vuur in een grote open plek gezet, zoals groene pijnbomen zijn zeer licht ontvlambaar zichzelf als is het gasvormige olie ze aflopen.
 3. 3
  Maak een ring van stenen als men er nog niet is. Dit zal helpen om het vuur bevatten, waardoor het voorkomen van bosbranden. Echter, je vuur niet bouwen tegen een rotsblok of andere stenen, zoals het lelijke brandvlekken kunnen verlaten.
  • Vermijd rotsen die kunnen worden verzadigd met water, als stoom drukopbouw binnen de rotsen kan leiden tot een explosieve breuk die in de omgeving mensen kunnen verwonden, dus probeer rotsen kiezen uit hoge en droge gebieden.
 4. 4
  Plan een brand controleplan. Bereid een emmer water voor elke tent en een bijzonder grote emmer voor het kampvuur locatie. Eens over de maximale omvang van de brand.
 5. 5
  Verzamelen brandhout en aanmaakhout met alleen afgevallen takken. Verzamel twijgen en stokken en verdeel ze in drie categorieën: (a) twijgen minder dan een kwart inch in diameter (vier van hen samen niet dikker dan je pink zou moeten zijn), (b) steekt niet meer dan een centimeter dik (ongeveer de dikte van je duim), en (c) grotere stokken tot drie centimeter in diameter (ongeveer pols-en kleinbedrijf) en zet deze opzij. Dit hoeft niet perfect te zijn en na het bouwen van een paar branden, krijg je een gevoel voor te krijgen hoe deze categorieën hebben betrekking op stadia van de brand.
  • De brandstof moet zo droog mogelijk. Kijk onder logs en wortels te droog hout te vinden. Kijk ook in bomen voor gevallen takken en dood hout dat in een levende boom hebben gehangen. Bosjes van toonhoogte en berkenbast maken goede aanmaakblokjes. Berk kan worden in brand gestoken, zelfs nat, en brandwonden lang vanwege het hoge gehalte aan sap.
  • Als je een zaag en bijl, kan droog aanmaakhout te splitsen uit het centrum van staande dode hout. Dit zal droog zijn, zelfs in de natste omstandigheden. Als het verzamelen van inheemse planten is toegestaan, kan Sassafras, dat is vruchtbaar in een groot deel van het oosten van Noord-Europa, een nuttig aanmaakhout in natte omstandigheden.
  • Merk op dat veel parken en natuurgebieden zelfs verbieden het verzamelen van afgevallen materiaal, die een belangrijke rol in het ecosysteem speelt.
 6. 6
  Verzamel een dichte handvol pinestraw, bladeren, of enige andere gelijksoortige plantenresten (pak zo veel mogelijk met een hand - Heb wat brandstof busting van de hiaten in je hand). De sleutel hier is om het evenwicht blootgestelde oppervlak en de dichtheid - pinestraw werkt goed omdat de stukken hebben zulke kleine diameters en bos elkaar zeer mooi, maar sunbaked mos, geschoren bast, korstmossen, en zelfs sommige vette groene plant materie kan goed presteren. Als je gedwongen om grotere stukken starter brandstof zoals papier of grote bladeren gebruiken, probeer het rippen ze in dunne reepjes (zo dun mogelijke) voor het aansteken.
  • Zorg ervoor dat deze brandstof zo droog mogelijk. Als u problemen ondervindt bij het verzamelen van droog materiaal, zorg ervoor dat je wel een geschikte brandstof drogen bij het vuur en bewaar het voor later. Als je probeert om een ​​vuur aan te steken in vochtige omstandigheden, zal geen materiaal op of vlak boven de grond nat zijn net als de onderste dode takken van de bomen. Kijk voor droog materiaal in beschutte locaties (onder rotsen, logboeken, in gaten, etc.). Berkenbast, toonhoogte of zelfs enkele groene planten, zoals grenen of sassafras zal verbranden, zelfs als het nat is.
 7. 7
  Bouw een kleine, losse stapel aanmaakhout, zorg ervoor om ruimte voor de lucht om het vuur te voeden. Omvatten papiersnippers, droge plantenresten, en elke vorm van houtkrullen of stro en andere kleine, brandbare voorwerpen.
 8. 8
  Ofwel de bouw van een piramide of een afdak, ook wel bekend als een tipi:
  • Voor een piramide, maak een naar binnen wijzende tipi van droge takjes en kleine stokjes rond en boven het aanmaakhout paal, waardoor er een gat aan de zijkant voor het invoeren van de lucht.
  • Voor een afdak, vast een stuk hout van ongeveer twee centimeter in diameter. Gebruik dit om op te leunen uw kleinste aanmaakhout tegen, zodat u een luchtruimte eronder. Als u berkenbast of pitch, plaatst dit onder uw aanmaakhout.
 9. 9
  Steek de aanmaakhout met een lucifer.
 10. 10
  Voeg steeds grotere sticks en vervolgens logs als het vuur groeit in kracht, altijd waardoor er voldoende ruimte tussen hen voor het vuur te ademen. Als u begint met het plaatsen van grotere takjes op het vuur, gebruik een beetje meer rijm en reden. Bijvoorbeeld, zou u wenst te doorkruisen de handenvol twijgen als je ze vast, zodat het vuur lucht kan krijgen. Plaats uw grootste stokjes in een regeling die hen de stabiliteit en de blootstelling aan de brand niet onderdrukken de luchtstroom naar het hart van het vuur.
 11. 11
  Wanneer je vuur wordt gedaan, volledig te nemen speciale zorg aan, overmatig elke laatste ember.

Geringer effect brand

Een brand die een nog kleinere impact op de omgeving laat bouwen, gebruiken deze methode.

 1. 1
  Zoek een bron van verstoorde bodem, zoals een omgevallen boom of ingestorte dijk.
 2. 2
  Spreid een tarp op de beoogde locatie van de brand.
 3. 3
  Heuvel bodem van de reeds verstoorde plaats op de top van het zeil. Solliciteer grote hoeveelheden aarde om ervoor te zorgen dat de grond goed is geïsoleerd van de brand.
 4. 4
  Vlak de heuvel naar een werkbare brand platform. Bouwen van een kleine brand zoals hieronder beschreven.
 5. 5
  Brand al verkoold hout tot as, en laat het vuur uitbranden koud. Douse voorzichtig de as met kleine hoeveelheden water om zeker te zijn.
 6. 6
  Na de brand is gedaan, stellen de aslaag opzij op het zeil, de terugkeer van de schone aarde om de verstoorde website, en pak uit of op grote schaal verspreiden van de grauwe aarde en kolen.

Tips

 • Als bugs zijn een probleem, probeer dan vochtig of jonge bladeren en stokken op het vuur om meer rook te creëren. Dit is uw beste middel en u zult zelden een insect probleem bij een kampvuur. Deze stoot ook enkele roofdieren.
 • Wanneer ga je het bos in, neemt meerdere bronnen van vuur met u. Als een soort vuursteen aansteker nat wordt, kan het stoppen met werken. Een elektronische aansteker kan nuttig zijn omdat het alleen moet ondersteboven worden gedraaid en tikte tegen de palm van uw hand om vocht te verwijderen. Andere bronnen van brand zijn:
  • Waterproof lucifers: verkrijgbaar bij de meeste camping aanbod winkels
  • Staalwol en een 9-volt batterij: Staalwol is brandbaar, en het plaatsen van de beide contacten van een 9-volt tegen het gaas zorgt voor een groot deel van de warmte. Houd ze gescheiden in je spullen.
  • Vuursteen en staal: De traditionele methode is nog steeds een favoriet van vele kampeerders, en er zijn een aantal populaire commerciële verbeteringen op deze standaard.
  • Een vergrootglas: als je direct zonlicht en een vluchtige tondel, je hebt vuur.
  • Home-made oplossingen: rubber-gestreepte strike-anywhere overeenkomt overgoten met paraffine, en beide watten gedrenkt in vaseline of pluisjes van uw wasdroger maken veilig aanmaakblokjes die zijn lichtgewicht en goedkoop. Houd ze in een kleine zip-lock zakje.
 • In een survival situatie, het bouwen van je vuur met een grote rots als een backstop kan veel warmte terug naar je reflecteert en kan ook fungeren als een koellichaam. Stel de brand te dicht bij een rotswand wel, want als sommige rotsen opwarmen, kan scherven knallen en vliegen op je af.
 • Besteed aandacht aan de regels van de camping, sommige sites die niet willen dat je te brengen in hout dat invasieve soorten konden dragen. Bijvoorbeeld, de Emerald Ash Borer, dat is het vernietigen van essen, is zeer productief in Michigan en Minnesota en kan via brandhout worden vervoerd. Het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen adviseert alleen het brengen van hout uit binnen een straal van 50 mijl. Wat je ook brengen, te branden. U kunt meestal kopen brandhout van omwonenden.
 • Bij gebruik van een kampvuur plek anderen hebben eerder gebruikt, gebruik maken van een "verkoold hout 'achter-het liet zal branden in uw vuur, en zal het bedrag van de logs je nodig hebt om te verzamelen en te verbranden afnemen.
 • Als een eerder verlichte brand is sputteren, probeer dan je gezicht zo dicht mogelijk bij de bron van het vuur mogelijk zonder risico brandwonden en blazen, het observeren van de rode gloed. De verhoogde zuurstoftoevoer naar dit deel van het vuur is tijdelijk verhogen van zijn warmte vrij een beetje. Als u een tondel of aanmaakhout type brandstof op de top van deze ember als je daarover op te blazen, zal u nogmaals bereiken van open vuur. Bouw van deze vlam op de bovenstaande dezelfde stappen.
  • In blazen, niet proberen zo hard mogelijk te blazen - dat alleen tot duizeligheid. In plaats daarvan, werken met natuurlijke ademhaling patronen om frisse lucht te beïnvloeden op de hot spot. Het vuur is niet het zuurstofarme, vochtige lucht uit je longen zo hard nodig hebben als het kan de omringende lucht die het sleept inch nodig
 • In diepe sneeuw of harde bevroren sneeuw zal het nodig zijn om een ​​platform. Als u probeert om direct het vuur te bouwen op de sneeuw het zal stoom en zal niet branden. Een paar 4 inch diameter elkaar gelegd sticks zal volstaan. Zodra het vuur goed op gang is zal het blijven branden in de sneeuw tot het de grond bereikt. Als de sneeuw is erg diep kan dit een probleem zijn. Duwen het vuur aan de kant zal houden u van te eindigen met een vuur brandend op de bodem van een diep gat.
 • Breng langs een grill, die kan worden rustte op de ring van vuur om op te koken. Een pot in de kolen werkt ook geweldig.
 • Als je kunt, breng met u een paar van de lasser of grillen Handschoenen voor het manipuleren van grote houtblokken op het vuur. De leer en de isolatie bespaart je handen.
 • Als u wilt dat uw brand een voortdurende bron van warmte en licht te zijn, zul je nodig hebt om de volgende stap te nemen. Kijk voor de smakelijkste zoek logs kunt u vinden in uw omgeving. Het beste hout zal groot zijn in diameter en dicht, maar zul je vaak meestal gedeeltelijk vergane omgevallen bomen - je kan hebben om zich te vestigen voor deze en ze zullen het goed doen.
  • Probeer het gebruik van de "blokhut" (het plaatsen van twee grote, zware houtblokken evenwijdig aan elkaar met een ruimte ertussen, dan is het plaatsen van de komende twee logs parallel op de top van die). Gebruik de eerste twee blokken om de kolen te verzamelen tussen hen. Het plaatsen van deze logs op de grond met de sintels opgestapeld tussen hen zal helpen concentreren de warmte van uw kachel en de logs zal ook voorkomen dat warmte ontsnapt via de randen van het vuur. Meer dan twee lagen in een blokhut doorgaans niet nodig, aangezien veel van de warmte verloren gaat naar de atmosfeer. Voeg meer grote blokken als je meer warmte van het vuur nodig. In dit stadium van de brand, het toevoegen van stokken minder dan drie centimeter in diameter zal dan ook produceert geen merkbare resultaten en zal bijdragen aan de kolen-verstikking as.
  • Als enige lange houtsoorten zijn beschikbaar en je gebrek aan een bijl of zaag, kunt u de uiteinden van de dakconstructie te voeden tot een gevestigde vuur, scooting vers hout in de vlammen op een roterende basis.
 • De sleutel van het vuur snel groeien houdt de diameter van de brandstof en de kleine blazen betere luchtstroom. Een grotere stok heeft een hogere activering energie dan een takje, maar het zal ook meer warmte vrij bij verbranding. Deze warmte kan worden gebruikt voor brandstof van een progressief grotere diameter ontbranden.
 • NOOIT BURN SYNTHETISCHE RESTANTEN - ze vertrekken met je mee. Laat de site beter dan je het gevonden. Als de site is een gevestigde camping, laat het vuur ring, maar verwijder de as en alle omliggende prullenbak. Als je de eerste bent om te kamperen in de spot, de verspreiding van de brand ring rotsen, vernieuw de vegetatie en zorg ervoor dat alle sporen van uw aanwezigheid worden verwijderd. Alle uitwerpselen moeten worden begraven, en alle afval en voedselresten moeten verlaten met u.
  • Kampvuur as moet op grote schaal worden verspreid uit de buurt van de camping. Gelokaliseerde grote overvloed van ashen materiële schade ecosystemen. Zeef de as voor achteloos gooide in afval materieel - bierblikjes niet verbranden.
  • Plan vooruit voor het einde van het vuur. Alle gedeeltelijk verbrand hout moet worden verbrand tot as. De brand moet geblust worden met water, geen aarde of zand, tenzij er een noodsituatie. Resterende verbrande hout moet worden verspreid op een natuurlijke wijze.
 • Open vuur betekent niet dat er iets is erg heet. De vlam-free kolen van een later stadium vuur zal een duim-en kleinbedrijf stok ontbranden bijna onmiddellijk terwijl je aansteker mag niet ooit volbrengen van de prestatie. Met dit in het achterhoofd, kunt u de brand effectiever te manipuleren, want je kunt je hand lopen door vuur, zolang je niet in het bezit is te lang.
 • Als je vuur niet brandt, ben je waarschijnlijk met behulp van brandstof die is ofwel te vochtig of te groot voor die fase.
 • Tegen de tijd dat je bent begonnen met het toevoegen van stokken uit de tweede categorie op het vuur, kunt u beginnen te ontspannen en neem de tijd - het harde deel is voorbij.
 • Als u het bouwen van een brand in regenachtig weer, voor te bereiden door te brengen langs een "geul kaars". Oprollen van een strip van de krant (3-4 cm), en duik in gesmolten paraffine. Dit zal droog blijven bij nat weer, en helpen licht vochtige aanmaakhout licht.

Waarschuwingen

 • Altijd hebben iemand kijken naar je kampvuur - nooit, nooit onbeheerd achter te laten.
 • Maak nooit een ring rond het vuur met stenen uit een waterbron-het water kan zich insluiten in de rotsen en de hitte kan ervoor zorgen dat ze ontploffen.
 • Zorg er altijd voor om de brand volledig te blussen voordat het verlaten van de vuurplaats.
 • Zorg ervoor dat u vertrouwd te raken met de brandvoorschriften van het gebied dat u gaat kamperen in voordat een brand.
 • Bij het reizen in het land terug bij koud weer altijd beginnen met het opbouwen van uw vuur, zodra je stopt. Misschien voel je je warm en zweterig, maar dit zal snel veranderen in koude rillingen. Het is een goed idee om te beginnen met het verzamelen van uw brandstof voordat je stopt en dan wachten tot je komt bij een goede plek alvorens te stoppen. Een beschermde locatie (uit de wind, overloop, of lawine pad) met een goede plek om je vuur te bouwen is altijd het beste. Volproppen wanten binnenkant naast je lichaam tijdens het werken met uw vingers (opdat zij moeilijk worden bevroren wanneer u probeert om ze terug te zetten).
 • Laat nooit een open vuur onbeheerd achter. Voordat u uw brand definitief te verlaten, verwijdert u alle brandstof en verspreid de kolen op de grond. Indien beschikbaar, giet water in de volgende, zodat ze stoppen met gloeien. In de dag, zult u niet in staat zijn om de gloed van deze kolen te zien, dus wees vooral op hun hoede.
 • Alle branden extreem heet net als de kolen die ze produceren - nooit proberen om een brand met je hand bevat - u zal worden verbrand.
 • Terwijl de branden zullen bugs afstoten en dergelijke, kunnen zij nieuwsgierige dieren aan te trekken. Dieren zullen zelden voer een open plek met een open vuur in het, maar ze kunnen het waarnemen van kaft en aantekeningen. Houd uw voedsel uit de buurt van je slapende locatie, bij voorkeur in een zak opknoping hoog boven de grond - je zou versteld staan ​​hoe sluw wasberen en beren kan zijn!