Wkenl

Hoe maak je een klysma thuis uit te voeren

Een klysma is, per definitie, de injectie van vloeistof via de anus, het evacueren motiveren. Klysma's zijn zeer geschikt voor het reinigen van uw dikke darm en hebben vele extra voordelen.

Maar hoe kunt u uw eigen klysma thuis uitvoeren?

Stappen

Hoe maak je een klysma thuis uit te voeren. Verzamel je benodigdheden.
Hoe maak je een klysma thuis uit te voeren. Verzamel je benodigdheden.
 1. 1
  Verzamel je benodigdheden:
  • Een paar grote, oude handdoeken
  • Een oude doek of washandje
  • Een theelepel biologische amandelolie, olijfolie of kokosolie voor smering
  • Een liter gedestilleerd water op lichaamstemperatuur
  • Een schone klysma kit
  • Een boek of tijdschrift-it'll van pas komen!
 2. 2
  Zoek een warme, comfortabele plek om de klysma, zoals een eigen badkamer met een zonnig raam of verwarming te voeren. Er moet een plek voor uw klysma zak of emmer te zitten of hangen (het moet ongeveer 2-3 meter boven de grond) zijn.
 3. 3
  Monteer de klysma kit volgens de instructies die bij de kit.
 4. 4
  Vouw de handdoeken op de badkamervloer, maken het zo comfortabel mogelijk te maken.
 5. 5
  Gebruik de olie de anus en de eerste centimeters van het insteekpunt van de klysma buis {smeer indien gebruikt, maar niet noodzakelijk)
 6. 6
  Houd het inbrengen uiteinde van de buis over het bad of toilet. Gebruik de klem om de stroom te controleren, en vul je emmer of zak met gedestilleerd water. Open de klem om het water te laten reizen door de buis totdat het uit gestaag. Zorg ervoor dat er geen luchtbellen in de buis. Zodra u zeker bent van deze, klem de buis om de stroom te stoppen.
 7. 7
  Ga op je rug, met je knieën opgetrokken naar je borst. Nadat u vertrouwd bent, plaatst u het mondstuk ongeveer drie centimeter in de anus. Stoppen als u enige weerstand voelt en de hoek van iets aanpassen totdat u eenvoudig kunt invoegen de buis.
 8. 8
  Langzaam los de klem om de stroom van water begint. Ga langzaam, zoals te snel gaat kan de noodzaak om onmiddellijk te evacueren creëren. De sleutel tot een succesvolle klysma te nemen en behouden van de vloeistof. Als u last krampen, klem de buis en haal diep adem voordat u verder gaat. Zachtjes masseren van de buik zal ook helpen.
 9. 9
  Nadat u hebt genomen zoveel water als je kunt vasthouden, verwijder voorzichtig het mondstuk en blijven op de grond liggen, of naar de wc.
 10. 10
  Nadat u de vloeistof hebt bewaard voor 5-15 minuten, op het toilet zitten en te ontspannen totdat je in staat bent om te verdrijven wat je nodig hebt om.
 11. 11
  Je bent klaar! Reinig uw apparaat en laat het drogen aan de lucht vóór opslag.

Tips

 • Zorg ervoor dat alles wat je nodig hebt is dicht-bij, zodat u niet hoeft te rekken of onaangenaam bereiken tijdens de klysma.
 • Laat je niet ontmoedigen. De meeste klysma zakken houden twee liter, dat is een veel vocht. Als je al twee liter niet kan verwerken, voel me niet slecht! Dit is geen wedstrijd. Het is een klysma.
 • Houd het simpel de eerste keer. Probeer geen ingewikkelde oplossingen-gewoon stok met gedestilleerd water.
 • Houd een oogje op de temperatuur van uw oplossing is. De ideale temperatuur te gebruiken is 102 graden. Als het te koud is, kan je krampen ervaren, als het te warm is, kan je een branderig gevoel.