Wkenl

Hoe maak je een kompaskoers lopen

Als je uit in het wild en de wolk / nevel / mist in gesloten, kunt u lopen met veiligheid, als je een kaart en kompas. Wie weet? Dit zou wel eens van pas komen op een dag.

Stappen

Hoe maak je een kompaskoers lopen. Bepaal de richting en afstand je moet lopen voordat u een nieuwe richting.
Hoe maak je een kompaskoers lopen. Bepaal de richting en afstand je moet lopen voordat u een nieuwe richting.
 1. 1
  Lijn uw kaart met behulp van het kompas.
 2. 2
  Bepaal de richting en afstand je moet lopen voordat u een nieuwe richting. Zorg ervoor dat de gewenste richting mee als kompas lager.
 3. 3
  Plaats een gemakkelijk-gezien item (dingen zoals een rugzak of jas) op de grond.
 4. 4
  Lopen de kompasrichting, controleren of er achter u om ervoor te zorgen kun je het item nog zien.
 5. 5
  Stop wanneer het item begint te verdwijnen in de mist. Controleer of u nog steeds op het juiste lager, en plaats een tweede punt.
 6. 6
  Loop terug en halen het eerste item, dan terug naar het tweede item.
 7. 7
  Laat het tweede punt op de grond en herhaal de procedure vanaf stap 5.

Tips

 • Er wordt verondersteld dat u weet hoe u uw kaart uit te lijnen met het kompas, anders waarom heb je ze mee!
 • Voordat u naar buiten, zorg ervoor dat je weet hoe je een gemeten lengte, dat wil zeggen 1 meter of een halve meter tempo. Dat is hoe je controleren uw afstand liep.
 • Een eenvoudige manier om te controleren of u over de juiste koers is om je kompas te keren en neem een ​​lager terug naar het eerste object. Door het omkeren van je kompas (het maken van de rijrichting pijl je gezicht, in plaats van je af), hoeft u niet uw kompas te resetten, en mogelijk een fout introduceren. Zorg ervoor dat je je kompas te draaien wanneer vooruit gaan.
 • Zeker niet te struikelen over het kijken neer op je kompas, maar eerder om een ​​zichtbaar object selecteert langs je natuurlijk, ook al is het een rots of een klomp gras een meter of twee weg, en loop naar het. Dit voorkomt dat u beweegt onbewust rechts of links van uw voornemens post, en dus parallel aan het, maar niet op.

Waarschuwingen

 • Loop nooit alleen in het wild - deze procedure is veel makkelijker met twee personen. Een staat en stuurt de andere om het lager te lopen en roept "stop" als de nevel omhult hem - dan loopt en voegt zich bij hem, en herhaalt de procedure.
 • Je moet altijd weten waar je bent op de kaart, voordat het weer sluit beneden. Anders weet je niet waar te beginnen. Controleer uw positie voortdurend.