Wkenl

Hoe maak je een lacto ovo vegetariër

Lacto-ovo-vegetarisme is de praktijk van het vermijden van vlees, vis en gevogelte terwijl de consumptie van zuivelproducten en andere dierlijke producten. Beslissen welke voedingsmiddelen te laten in uw lacto-ovo-vegetarisch dieet is een persoonlijke keuze. Er zijn verschillende studies die suggereren dat dit soort dieet is een gezondere keuze voor sommige mensen geweest. Veel mensen hebben besloten om hun eetgewoonten te veranderen om te voldoen aan een lacto-ovo-vegetarisch dieet, maar weinigen weten precies hoe om te gaan doen dus. Met een beetje inzicht in het onderwerp, kunt u leren hoe u een lacto-ovo-vegetarisch dieet in je leven te nemen.

Stappen

Hoe maak je een lacto ovo vegetariër. Precies begrijpen wat een lacto-ovo-vegetarisch dieet is.
Hoe maak je een lacto ovo vegetariër. Precies begrijpen wat een lacto-ovo-vegetarisch dieet is.

Leer zelf

 1. 1
  Precies begrijpen wat een lacto-ovo-vegetarisch dieet is. Dit is een dieet dat voornamelijk bestaat uit rauw voedsel. Met uitzondering van eieren en zuivelproducten, consumptie van dierlijke producten wordt vermeden.
 2. 2
  Erkennen dat er een verschil is tussen dierlijke producten en dierlijke ingrediënten. Gelatine en reuzel zijn afgeleid van dierlijke producten en worden veel gebruikt in veel bewerkte voedingsmiddelen.
  • Het al dan niet dierlijke producten te consumeren zal afhangen van hoe streng u wilt dat uw dieet te zijn. Als u wilt helemaal onthouden van het eten van dierlijke producten, met uitzondering van eieren en zuivelproducten, kunt u opgeven alle dierlijke voedingsmiddelen op basis van.
  • Houd in gedachten dat te doen kan heel moeilijk zijn, omdat veel voedingsmiddelen bevatten deze ingrediënten. Als je vastbesloten bent om dit te doen, weet dat het kan worden gedaan, zal het alleen maar vereisen extra inspanning van uw kant.
 3. 3
  Onderzoek de verschillende bronnen van dierlijke ingrediënten die gewoonlijk worden aangetroffen in voedingsmiddelen op de markt. Leer de namen van de bronnen die u wilt voorkomen herkennen.
 4. 4
  Doe je onderzoek en dan een beslissing nemen over wat dierlijke producten of basis ingrediënten zijn verboden terrein voor u, zodat u ze kunt vermijden in de toekomst. Het is gemakkelijk om te zeggen dat je wilt bepaalde voedingsmiddelen en voedselingrediënten afzien, kan het echter niet zo eenvoudig om dat soort dieet op te nemen in uw levensstijl. Weten wat dier-gebaseerde ingrediënten zijn in welke voedingsmiddelen kan je een beter begrip van het voedsel dat je eet en kunt u keuzes die zal samenvallen met uw levensstijl te maken.
 5. 5
  Contact met een nutritioneel specialist om u te helpen bij het ​​leren over vegetarisme en helpen bij het ​​plannen gezonde manieren om de verandering in uw dieet plannen op te nemen. Praat met uw zorgverzekeraar voor sommige beschikbare middelen.

Verbruiken noodzakelijke voedingsstoffen

 1. 1
  Ontdek welk voedsel je genieten van dat u de beste voeding en u voorzien van de meest essentiële voedingsstoffen. Bonen, noten en volle granen zijn waardevolle bronnen van vitaminen en mineralen.
 2. 2
  Vergeet niet om voldoende eiwitten eten om gezonde organen, botten en spieren te behouden. Plantaardig voedsel, eieren, peulvruchten en sojaproducten zijn waardevolle bronnen van eiwitten. Ontdekken wat eiwitrijke voedingsmiddelen die u wenselijk vindt en leert verschillende manieren om te werken met hen en ze in uw dagelijkse maaltijden.
 3. 3
  Zoek goede bronnen van calcium dat zal werken met uw dieet om u te helpen onderhouden sterke tanden en gezonde botten. Zuivelproducten zijn rijk aan calcium, maar veel plantaardige bronnen hebben ook voldoende hoeveelheden te zijn gunstig. Boerenkool, rapen en boerenkool zijn uitstekende bronnen van calcium-rijke planten. Vergeet niet om al uw opties te verkennen en proberen andere bronnen zoals soja en tofu.
 4. 4
  Verdubbel uw inname van ijzer. Veel vegetariërs worstelen met behoud van een goed ijzergehalte toen ze voor het eerst de overgang weg van dierlijke producten, maar dit is omdat de meeste ijzer wordt verbruikt door vlees en dierlijke producten. Wanneer elimineren deze dierlijke producten, vindt u dat uw ijzergehalte snel dalen.
  • Zorg ervoor om voorraad op gezonde, ijzer-rijke voedingsmiddelen om ervoor te zorgen u geen ijzertekort geworden. Linzen gedroogde bonen en verrijkte granen zijn ijzer rijke bronnen.
  • Je moet een beetje harder werken om voldoende ijzer bedragen houden in het lichaam, omdat ijzer raakt snel leeg, zo niet vaak bijgevuld. Consumeren ijzerrijke voedsel elke dag, indien mogelijk.
 5. 5
  Nemen veel vitamine C in uw dieet om het lichaam te helpen bij het ​​opvangen van de ijzeren neemt u in. Verse citrusvruchten, broccoli en tomaten zijn alle rijke bronnen van vitamine C, net als aardbeien en alle rassen van kool. Voor de beste absorptie, eet zowel ijzer en vitamine C producten op hetzelfde moment.
 6. 6
  Krijgen voldoende vitamine B-12 om een tekort te voorkomen. Voldoende hoeveelheden vitamine B-12 zal helpen bij de productie van rode bloedcellen en anemie te voorkomen. Vitamine verrijkte granen en verrijkte sojaproducten gunstig kan zijn bronnen van B-12.
 7. 7
  Handhaaf een behoorlijke inname van vitamine d, die zal helpen om gezonde botten te bevorderen. Diverse melkveehouders voegen vitamine D aan melkproducten. Sommige margarines en ontbijtgranen zijn ook verrijkt met vitamine D. Zorg ervoor dat voedsel etiketten te lezen om zeker te zijn dat vitamine D is toegevoegd, omdat niet alle producten zijn voorzien van deze praktijk. Bovendien, de zon is een andere bron van vitamine D, op slechts 15 minuten per dag van blootstelling aan de zon kan verhogen vitamine D in het lichaam op een gezond niveau.
 8. 8
  Vermijd jodiumtekort. Jodium helpt met de functie van organen zoals de hersenen, hart en nier. Een jodium deficiëntie is zeldzaam, echter extreme vegetariërs en ruwe foodists hebben een verhoogd risico om de deficiëntie. Maak een punt van het houden van gejodeerd zout beschikbaar om uw jodiuminname te verhogen.
 9. 9
  Vergeet niet om onderzoek bronnen van omega-3-vetzuren. Deze gezonde vetten helpt bij het behoud van sterke spieren, waaronder het hart, en een goede visie. Walnoten, lijnzaadolie en tofu zijn slechts een paar goede bronnen van omega-vetzuren.
 10. 10
  Proberen om sommige vormen van zink bronnen nemen in uw dieet. Tarwekiemen, pompoenpitten en kikkererwten bevatten zink, zoals sommige sojaproducten en verrijkte granen. Leren om de etiketten te lezen is de beste manier om te bepalen welke voedingsstoffen je krijgt.

Stel deze in beweging

 1. 1
  Begin met het ontdekken van nieuwe recepten die zal werken met uw dieetwensen. Door de stijgende interesse in het onderwerp, is er sprake van een toename van de vraag naar vegetarische boeken op de markt. Uw plaatselijke bibliotheek en boekhandel zal van waarde zijn.
 2. 2
  Onderzoek van de manieren waarop u vleesvervangers kunt gebruiken in uw recepten. Veel gerechten zal u toelaten om vlees te vervangen door een plantaardige zonder dat de smaak van het recept. Een voorbeeld zou zijn het vervangen van het gehakt in een spaghetti schotel met vleesloze Bolognese. Vegetarische vleesvervangers zijn beschikbaar, echter, kunnen ze hoog in natrium, dus altijd zeker om de etiketten te controleren.
 3. 3
  Maak een poging om uit je comfort zone. Kijk in nieuwe en originele manieren om de voedingsstoffen die nodig zijn om gezond te blijven krijgen. Ontdek etnische recepten en bezoek winkels die tegemoet te komen aan etnische groepen.
 4. 4
  Ontdek de vele manieren om variatie te nemen in uw dieet. Het doorbreken van de norm en het uitbreiden van uw mogelijkheden zal helpen houden u van steeds verveeld met uw menu planning. Word creatief met je eten keuzes.
 5. 5
  Overweeg het nemen van voedingssupplementen om ervoor te zorgen dat u alle essentiële vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft ontvangen. Het is moeilijk voor veel vegetariërs om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen om gezond te blijven. Als u vindt dat u het gevoel run down ondanks uw beste inspanningen, kan het nodig zijn om uw zorgverzekeraar te spreken over het starten van voedingssupplementen.

Tips

 • Hoewel u het maken van een positieve verandering in uw dieet, kunnen de mensen om je heen te oordelen of onbehulpzaam. Gewoon negeren - je weet wat het beste voor je.
 • Kijk online en vraag om uit te vinden welke plaatsen (beide restaurants en supermarkten) de beste selectie van lacto-ovo vegetarische gerechten hebben.
 • Gewoon omdat je vegetariër bent dat betekent dat je kunt veel eten. Omdat veel eten fruit, groenten en bonen zijn nog steeds ongezond als je eet te veel van. Zorg ervoor dat u nog eten normale porties en kies gezondere voeding.

Waarschuwingen

 • Altijd vragen over de exacte ingrediënten in restaurants, of anders je zult het risico van per ongeluk iets dat niet is toegestaan ​​op het dieet eet.
 • Het is het beste met uw arts te spreken voordat u een vegetarisch dieet. Laat uw arts om u te helpen bepalen of u een goede kandidaat voor dit type van dieet. Als uw arts goedkeurt, vragen voor een aantal bronnen van informatie om u te begeleiden met een veilige en juiste voeding plan.
 • Praten met een voedingsdeskundige als u niet zeker van de beste manier om verder te gaan zijn.