Wkenl

Hoe maak je een legende te worden

We hebben alle rollen te spelen in ons leven volgens onze omgeving. Allereerst wat is een legende? Kunt u er een te definiëren?

Een legende kan iemand goed te beseffen voor een lange lange tijd, zelfs nadat hij / zij de wereld niet heeft verlaten. De persoon die is een legende, laat een indruk op anderen, zijn ze herinnerden en hun verhalen worden gekoesterd. Laten ze achter een erfenis niet in termen van de monetaire waarde, maar een morele waarde.

Stappen

Hoe maak je een legende te worden. Het eerste ding is dat je moet jezelf en je mogelijkheden te ontdekken om een legende te worden.
Hoe maak je een legende te worden. Het eerste ding is dat je moet jezelf en je mogelijkheden te ontdekken om een legende te worden.
 1. 1
  De keuze maken. Nu dat je weet wat een legende is, de grotere vraag is, Kan je een legende geworden ook als je er een wilt worden?
  • Het is gewoon een kwestie van te zijn of niet te zijn... een legende. Zou je niet graag lang herinnerd worden nadat je weg bent? Wil je niet dat mensen moeten worden beïnvloed door je daden? Wil je niet om de wereld te verlaten met een gevoel dat je grote dingen gedaan hebt om anderen te helpen? Wil je niet een soort van een held te zijn?
  • Als uw antwoord 'Ja, ik wil een legende worden', heb je alles in je, dat zal nemen om jezelf een legende maken.
 2. 2
  Het eerste ding is dat je moet jezelf en je mogelijkheden te ontdekken om een legende te worden. Je moet eerst ontdekken de legende in je, je innerlijke zelf. Hoe? Lees verder.
 3. 3
  Wat is er nodig om een legende te zijn?
  • Vrijheid, moed, kracht, Will Power, wijsheid, positieve houding tegenover het leven en de dood, Passion. Eenvoudig gezegd een bredere geest, een groot hart en een grotere missie.
 4. 4
  Maak eerst jezelf vrij. Alleen voor degenen die echt vrij zijn legendes kunnen worden.
  • Als u op zoek bent om beroemd te worden, dan is jammer om te zeggen, dit is niet voor jou. Stop met het verspillen van tijd verder te lezen, omdat het niet over het krijgen van beroemde, zijn over het feit dat een legende, dat je iemand goed te beseffen en wordt beschouwd voor inspiratie en groei.
 5. 5
  Je wordt een legende eerst en dan word je beroemd. Er zijn beroemde mensen die niet legendes, maar elke legende is bekend.
  • Dus je hebt besloten om een ​​legende te worden. Eh! een moeilijke keuze. 'Hmm... maar waar moet ik beginnen? De wereld is zo groot, hoe kan ik mezelf aan de wereld? ' Vragen opnieuw. Goed, lees dan maar.
 6. 6
  Stop met zorgen te maken over de hele wereld. Begin bij jezelf eerst. Maak jezelf een legende in je eigen ogen. Til je moed, wilskracht, wijsheid, passie en houding. Help eerst jezelf The Legend in je. Het kan een tijdje duren om uw verborgen legende binnenkant te ontdekken, maar als je dat doet vinden, zult u worden verlicht. Elk ding zal duidelijk en helder. Geloof me, iedereen heeft een legende binnen.
 7. 7
  Volgende start met uw familie, ja, je geliefden, degenen die om je geven, mensen die je kent, je vrienden. Wees een legenda aan uw familie en vrienden, is een legende aan de mensen die je omringen. 'Wat! Is dit, zijnde een Legend? ' Ja dat is het een legende. Hoeveel van jullie weten wie in uw familie was een groot man / vrouw, een grote legende, je ouders?, Je grootouders?, Grote overgrootouders? Of iemand onder uw vrienden of hun ouders of grootouders? Slechts een of twee procent zou hen herinneren als legenden.
 8. 8
  Vergeet de wereld, eerst een legende te worden aan uw omgeving.
  1. Wees een legenda aan uw kinderen, en de komende generaties zal u herinneren.
  2. Wees een legende die je vrienden en hun generaties zullen u herinneren.
  3. Wees een legende die je waaraan je zal houden in grote achting.
  4. Wees een legenda je dorp of stad is trots op.
   • Zie je het punt? Het is om te beginnen met jezelf... uw familie en vrienden... uw buurt... uw woonplaats... en ga dan voor de wereld.

  Tips

  • Vergeet niet het kost veel moed en passie om een ​​te worden. Zijn nooit te laat en nooit te vroeg om te beginnen met dingen die je echt gelooft inch Als je echt wilt om een ​​legende te worden te doen, kan niemand je tegenhouden.
  • Niet alleen zal je groeien op een persoonlijke vlak, zul je anderen inspireren om zijn legendes in zichzelf. Waarom een gezin, een dorp of een stad, een natie, een wereld van legendes niet bouwen...?