Wkenl

Hoe maak je een mechanische stier berijden

Hoewel mechanische stieren waren oorspronkelijk bedoeld voor stierenruiters in opleiding, hebben ze ook steeds vaker op feesten en bars sinds ze werden gepopulariseerd door de film van 1980, Urban Cowboy. Dus als je wilt zet je stier rijden vaardigheden op de proef, hier zijn enkele manieren vast aan te houden zonder zet jezelf voor schut!

Of koop een en praktijk. U kunt ze kopen bij http://www.mechanicalbullsales.com/.

Stappen

Hoe maak je een mechanische stier berijden. Houd op met uw dominante hand.
Hoe maak je een mechanische stier berijden. Houd op met uw dominante hand.
 1. 1
  Houd op met uw dominante hand. U kunt grijpen de handgreep met je handpalm naar boven, of met een over grip met de palm naar beneden (Braziliaanse stijl);. Zorg ervoor dat je een goede grip. Soms bent u voorzien van een handschoen voor uw gripping hand.
 2. 2
  Focus op knijpen met je dijen. Te veel mensen denken dat de controle is aan de ene kant je bedrijf op met. Je moet met behulp van je beenspieren om "root" naar de stier.
 3. 3
  Ontspan je bovenlichaam. De rit exploitant gaat proberen en gebruik je bovenlichaam gewicht tegen u toen de stier buigt aan de voorkant en de achterkant tips op. De meeste mensen krijgen rolde van de voorzijde tijdens deze manoeuvre. Uw beste strategie is om uw voeten tegen elkaar wijzen en proberen terug te leunen bij de stier duikt uit naar de dynamiek tegen te gaan en vervolgens ritmisch je gewicht te verplaatsen in de tegengestelde richting als de stier tips in het front. Het belangrijkste is, houd je bovenlichaam los en ontspannen - als je het stijf te houden, zal het momentum je swing van de stier.
 4. 4
  Gebruik je vrije hand voor het evenwicht. Denk na over hoe een koorddanser maakt gebruik van hun handen om het evenwicht te behouden, je moet hetzelfde doen met uw vrije hand. Hoewel het zou kunnen zien als mensen zwaaien het rond alleen maar om te kijken cool, het kan echt helpen bij verblijf op de stier. Het houden van een hoed in de hand, dat zou kunnen helpen, ook!

Tips

 • Als je man, dragen een beker.
 • Als je een vrouw bent, misschien heb je een gemakkelijkere tijd verblijft op de stier - en niet per se omdat je meer behendig. Het is geen geheim dat velen een cowboy geniet van het kijken naar een vrouw rijden de stier, zodat de exploitant zou kunnen gaan een beetje makkelijker op je gewoon naar de show uit te breiden.

Waarschuwingen

 • Niet dragen van een rok op een mechanische stier, probeer korte broek of broek. Als je een goed bedeeld vrouw, wilt u misschien een extra ondersteunende beha te dragen.
 • Het rijden op een mechanische stier wordt beschouwd als een extreme sport. Dit mag alleen worden geprobeerd door fit mensen die niet beschikken over reeds bestaande medische aandoeningen die kunnen leiden tot verwondingen. Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar mensen met osteoporose, hartaandoeningen, hoge bloeddruk, die zwanger zou kunnen zijn, of die epilepsie kunnen willen om dergelijke activiteiten te vermijden. De meeste bedrijven zullen u vragen om een ​​verplichting verklaring te ondertekenen hen vrij te stellen van eventuele verwondingen u te ondersteunen.