Wkenl

Hoe maak je een meester van stealth zijn

Stealth is een ongelooflijk moeilijk, maar nuttige vaardigheid die echt kan van pas komen in tijden. Stealth kan worden gedacht als stiekeme en oneerlijk-soms is, maar dat is niet het soort stealth moet je streven voor. Als je wilt leren hoe je een master-of meesteres-van de goede soort van stealth, dan ben je hier aan het juiste adres zijn!

Stappen

Hoe maak je een meester van stealth zijn. Geef nooit te veel weg.
Hoe maak je een meester van stealth zijn. Geef nooit te veel weg.
 1. 1
  Geef nooit te veel weg. Je zou kunnen denken dat de sluipende rond en dat is alles wat er te worden stealthy, maar er zijn heel veel andere dingen aan het. Bijvoorbeeld, als je niet eens te veel weg, loop je het risico iemand te vinden uit een van uw plannen of verrassen verlagen. Dus als je praat met iemand, niet te veel praten over alles wat je wilt heel low key worden gehouden. Als je toevallig iemand iets vertellen, zorg ervoor dat ze het soort persoon je kunt.
 2. 2
  Oefen rustig, in alle verschillende soorten situaties, hard en eenvoudig. Probeer stiekem en verrassende uw zusje terwijl ze TV kijken, probeer dan wandelen in een gang zonder enige geluid helemaal niet, probeer dan stilstaan ​​en gewoon zo stil als je kunt. Leren om zacht te lopen en gelijkmatig, en om je ademhaling rustig te houden, niet hijgen all over the place. Het kan wat oefening als je onhandig en luidruchtig zijn, maar dit is iets dat iedereen kan leren - als ze proberen hard genoeg.
 3. 3
  Stealth is niet goed zijn in verstoppertje! stealth is in staat om te verplaatsen van locatie naar locatie onopgemerkt, maar dit betekent niet dat als je geweest bent op dezelfde plaats 20 seconden moet u sprint in de openbaarheid. Stealth is waar onderwerpen op het gebied zijn zich niet bewust van dat u het ergens in de buurt van de locatie hebben van iemand die weet dat je ergens verstopt en is op zoek voor u is niet hetzelfde hoewel dit wordt gezien als onderdeel van de vaardigheid van het beheersen van stealth alsof gedetecteerd moeten zijn kunnen naadloos weg te glijden
 4. 4
  Wees creatief in je sluipen, gebruiken verzwijging te dekken uit de lijn van het zicht van andere mensen, gebruiken camouflage om in combinatie met de omgeving, zodat u kunt gaan liggen in het zicht en niet gespot worden en ten slotte gebruik je zintuigen. Wees voorzichtig met wat je staat op en hoeveel lawaai het maakt. Wees voorzichtig met hoe je ruikt: gebruik je teveel deodorant? Ruikt het onnatuurlijk? En wees voorzichtig met wat je doet bewegen in de tijd naar de wind en andere repetetief geluiden en ten slotte wees geduldig het kan uren duren om slechts een paar honderd meter te verplaatsen, maar een fout maakt en je kon veel erger dan gewoon verveeld uit je hersenen uiteindelijk.
 5. 5
  Leren te kruipen, dit is wanneer je kruipen gebruik maken van uw voeten en handen, maar houd je lichaam van de grond (zoals wat Gollum doet als iemand van u een lord of the rings fan).

Tips

 • Voor het uitvoeren van stealth zorg ervoor dat het gebied waar u uitvoert stealth te controleren. En neem de tijd om na te denken over wat voor soort camouflage u nodig hebt voor uw omgeving.
 • Denk goed na over je spullen. Het dragen van een helder blauw t-shirt met belletjes over het en uitlopende, gepot jeans die kon gepakt op takken is niet het beste idee. Probeer strakke kleding en kleuren die je verbergen - als je 's nachts, probeer dan donkerblauw, maar vermijd zwart, zal het het menselijk silhouet onthullen dus ga voor een mix van media, zoals grijs zwart en donkerblauw.. Als je in een tuin of een plaats als dat, jurk in groen en / of bruin.
 • Als u denkt dat u gezien wordt niet meteen verhuizen.
 • Wees je bewust van het oppervlak waarop u verder gaat.
 • In het huis, als je loopt op een houten vloer proberen rand langs de muur als soms de vloer zou kunnen kraken of maken lawaai als gevolg van uw lichaamsgewicht, proberen om uw lichaamsgewicht te verdelen door kruipen. Voor buiten, ga niet op een dode bladeren of takken zoals het maken enorme kraken geluiden, en proberen te lopen op vaste grond of iets vast (boomwortels, beton etc, etc)
 • Nog een tip die ik hebben opgepikt is om een instrument van afleiding bij u te houden. Zelfs al is het maar een klein steentje, het is een geweldig ding om te hebben als je denkt dat je hebt gespot. Alleen gooi het steentje naar iets om een geluid dat je vijand zal afleiden (of vriend) lang genoeg, zodat je weg kan maken. Ook is het geen slecht idee om een zaklantaarn mee te nemen als u wordt stealthy in het donker. Als je denkt dat je hebt gespot, snel schijnen het licht in de ogen van de persoon die slaat aan om u en maak een sluipende uitje, terwijl ze verblind zijn dan.
 • Het is geen goed idee om mee te nemen een mobiele telefoon / iPod als het licht van het scherm kan gemakkelijk geven je positie weg.
 • Probeer het beoefenen van alles met een vriend. Zij kunnen u vertellen of u bent stil genoeg of niet. U kunt het opzetten van een stealth hindernisbaan (dit is goed voor het testen als je spottable of niet, maar vergeet niet om echte stealth is lokale onderwerpen die niet op de hoogte van je aanwezigheid compleet.
 • Misschien wilt u iemand / iets te vertrouwen inch Het kan moeilijk houden van dingen voor jezelf te kiezen, en het is goed over je gevoelens te praten met mensen. Als je kunt vertrouwen een vriend, proberen ze te praten. Of wilt u misschien alles opschrijven - maar houd het goed verborgen!
 • Ook niet vergeten te lopen / wandelen op de bal van je voeten.
 • Voor extra goede praktijken, probeer stiekem op dingen met een beter gehoor. bijvoorbeeld een hond, kat, of eekhoorn.