Wkenl

Hoe maak je een middenoor infectie te behandelen

Heeft u vermoedt dat u een middenoorontsteking na een koude? Je zou als je oorpijn, drainage van het oor, moeite gehoor, en een volheid in het oor. Dit artikel zal u tonen hoe u de symptomen te behandelen om een ​​middenoor infectie met slechts thuisbehandeling.

Stappen

Hoe maak je een middenoor infectie te behandelen. Reinig de drainage van het oor (indien aanwezig).
Hoe maak je een middenoor infectie te behandelen. Reinig de drainage van het oor (indien aanwezig).
 1. 1
  De pijn verlichten. U moet een over de toonbank pijnstiller zoals paracetamol (eg.Tylenol) en eventueel het aanbrengen van een warm washandje of verwarming pad. Als de pijn ernstig is, kan uw arts moet u een aantal speciale oordruppels voorschrijven.
 2. 2
  Reinig de drainage van het oor (indien aanwezig). De drainage moet dik, geel, en stinkende en is meestal een teken dat het trommelvlies gescheurd is. Het trommelvlies zal genezen in ongeveer 3 tot 4 weken op zijn eigen. Reinig de buitenkant van het oor met een zachte getipt wattenstaafje en vergeet niet om een ​​wattenstaafje diep in een oor nooit vasthouden.
 3. 3
  Als je denkt dat het ernstig is, een bezoek aan een lokale arts. Artsen kunnen zwaar te helpen met het uitzoeken van uw behoeften als het gaat om uw gezondheid. Het zien van een arts zal u helpen weet hoe ernstig de infectie werkelijk is.
 4. 4
  Verkrijgen van een voorschrift voor een antibioticum (als er een hoge koorts, of het oor niet heeft geheeld in aa paar maanden, of als er andere complicaties). De meest voorkomende en aanbevolen antibiotische behandeling voor middenoor infectie is amoxicilline. Zorg ervoor dat u met uw arts voordat u enige medicatie en de waarschuwingen lezen over amoxicilline beneden.
 5. 5
  Voeg warmte aan het oor. Theoretisch toevoegen van warmte aan het oor kunnen de vloeistoffen veroorzaken in het oor worden losgemaakt. Enkele mogelijke methodes worden steeds zoiets als een handwarmer te zetten op het oor. Haar föhn kan ook helpen, maar je zou hebben om ze te gebruiken in plaats van in spurts in een lange stroom van blazen of anders zult u het oor pijn.
 6. 6
  Vermijd alle soorten van rook. Dit geldt ook voor roken en meeroken! Rook is bekend dat verstoppen je buis van Eustachius, die alleen zal helpen de infectie.
 7. 7
  Probeer knoflookolie. Het is een zeer nuttig huis remedie, het toevoegen van twee druppels knoflookolie in het oor. Bij een winkel ook je ma in staat zijn om twee knoflook olie capsules van alle dingen te vinden. Voeg een watje eerst zodat de knoflookolie kunnen stromen in de buis van Eustachius. Meestal zijn de eerste dosis werkt, maar doen het een paar keer zou geen kwaad. Als het niet hier zijn enkele andere vreemde oliën en producten te gebruiken echter knoflookolie werkt het beste in mijn mening.

bakolie waterstofperoxide babyolie

 1. 1
  Het faillissement van uw hoofd tijdens het slapen. Door dit te doen kan de verstopte vloeistoffen die de infectie veroorzaakt in de eerste plaats te stromen vrij veroorzaken.
 2. 2
  Ui. Dit is waarschijnlijk mijn favoriete remedie als het werkt goed en is de meest abstracte in de natuur. Snij een paar stukjes ui en leg ze in een kleine glazen kom. Magnetron voor een minuut of twee dan een paar druppels van het sap van toepassing op het oor. Maakt je echt afvragen wie deze ontdekt, huh?

Tips

 • Veel water drinken. Het water zal helpen uw lichaam bij het bestrijden van de infectie.
 • Vergeet niet dat zwemmen en allergieën zijn vaak voorkomende oorzaken van oorontstekingen. Als u slecht allergieën en / of gaan zwemmen proberen snel nemen van een aantal zink of vitamine C tabletten.
 • Vergeet niet om te rusten. Lopen of hard werkende zal de oorpijn te verspreiden.
 • Ontspan. Ontspannend en geloven dat je oor snel zal genezen zal daadwerkelijk versnellen het herstel en helpen met het ongemak.

Waarschuwingen

 • Poke nooit een wattenstaafje diep in een oor bij het schoonmaken. Dit kan het oor beschadigen.
 • Voorkom dat water in te gaan op het oor. Dit geldt met name voor activiteiten zoals zwemmen en het nemen van een douche.
 • Bij het nemen van amoxicilline, wees voorzichtig als het heeft neveneffecten. Deze omvatten: misselijkheid, braken, en gemakkelijk vermoeidheid. Maar pas op dat een allergische reactie op amoxicilline is zeer gevaarlijk. begint met een verandering in de geestelijke toestand; huiduitslag met hevige jeuk (vaak beginnend in vingertoppen en rond liesstreek en snel verspreiden) en sensaties van koorts, misselijkheid en braken. U zult dringende medische hulp nodig als u een allergische reactie.

Dingen die je nodig hebt

 • Tylenol
 • Warm washandje of verwarming pad
 • Zachte getipt wattenstaafjes
 • Antibiotica (indien nodig)