Wkenl

Hoe maak je een militaire druk doen

De Military Press is een schouder oefening die zich vooral richt op de deltoideus, achterste deltoids en vooral de triceps in de volledige (juiste) beweging.

Stappen

Hoe maak je een militaire druk doen. Stand voeten op schouderbreedte uit elkaar.
Hoe maak je een militaire druk doen. Stand voeten op schouderbreedte uit elkaar.
 1. 1
  Stand voeten op schouderbreedte uit elkaar. Pak de halter uit de power rack of takel uit de grond (meest waarschijnlijk zult u het rek voor een gemakkelijker start te gebruiken).
  • De bar moet nu rusten op het puntje van je borstbeen met de armen volledig klaar om de bar te duwen gebogen. De arm grip moet breder dan je schouders zijn, zoals varianten kunt u de grip dichter bij elkaar komen en de kloof om meer triceps werken, maar als een begin maken met breder-dan-schouders-grip.
 2. 2
  Zorg ervoor dat je hand positie correct is. Je vinger grip moet je duim hebben achter de bar, terwijl de rest van de wijsvinger, middelvinger, ring en baby vinger klagen de bar natuurlijk.
 3. 3
  Beginnen duwen de bar langzaam en in parallelle vorm met je kin (omhoog) en nek gebogen.
 4. 4
  Buig uw triceps halverwege toen de polsen zijn loodrecht op de balk, tegen die tijd de bar moet worden rusten op je polsen, terwijl u doorgaat naar de bar te duwen.
  • Nadat u de voorgaande stappen hebt voltooid, moet de balk zich boven je hoofd door nu, dat is wanneer je triceps strekken en de schouders zijn volledig werken.
 5. 5
  Verlaag de bar op dezelfde manier waarop je opgevoed, maar niet buigen van de armen te veel zoals op de startpositie.
 6. 6
  Wederom op de kin-niveau bovenstaande stappen herhalen. Totdat u klaar bent met de gewenste hoeveelheid herhalingen.
 7. 7
  Afgewerkt.

Tips

 • Praat met een arts voordat u begint met een nieuwe oefening regiment.
  • Begin licht, want dit is een pure skill-based lift, kracht is vaardigheid. Zodra uw toevoeging van gewicht dan weet je dat je mastering bent die vaardigheid prachtig.
 • Belangrijker letsel te voorkomen en niet bedriegen. Altijd lager op niveau kin en duw weer. Je bent alleen jezelf bedriegen als je het niet doet de volledige waaier van beweging.
 • Zoals eerder vermeld deze oefening kan worden gedaan zitten, en als een variant kun je grip sluiten meer, zodat u kunt de triceps werken. Maar het blijft een complete arm omdat het beschouwd als een verbinding (multi lichaamsdeel) beweging.

Waarschuwingen

 • Niet zwaai je heupen en altijd de bar onder controle te houden. Als u wiebelen onder de bar en kan niet je heupen onbeweeglijk houden dan moet je het gewicht van uw behulp verlagen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een barbell, en een 20 kg (45 lb) gewicht set. Zoals in gewogen platen te laden de bar.
 • Het wordt aanbevolen om te starten met de lichte, dunne bar, niet de dikke Olympische degenen.