Wkenl

Hoe maak je een mooie dag hebt

Leven in een maatschappij vaak uitsluitend gericht op het materialistische, waar geld vindt plaats van alles, van moraal tot geluk, kan behoorlijk uitputtend en demoraliserend. Toch hoeft het niet zo te zijn en alleen maar omdat miljoenen mensen om je toeschrijven aan hun dagen consumeren weg betekent niet dat je nodig hebt om mee te doen. In feite, opting out kan het perfecte recept voor het hebben van een mooie dag te worden.

Of je wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en omarmen een andere manier van het zien van uw wereld of wil je gewoon een kleine pauze van je dagelijkse leven, het plannen van een mooie dag kan de oplossing voor het overwinnen van je afgematte kijk op wat er is, in essentie, een zeer wonderbaarlijke leven. Hier is hoe je een gevoel van verwondering te herstellen.

Stappen

Hoe maak je een mooie dag hebt. Begin met een stretch.
Hoe maak je een mooie dag hebt. Begin met een stretch.
 1. 1
  Vroeg opstaan. Begin uw dag met een goede nachtrust. Plan uw mooie dag een avond vóór het leuk om naar bed rond 10-ish en niet later dan middernacht, om wakker te worden opgefrist.
 2. 2
  Begin met een stretch. Een goede manier om je dag te beginnen is door het uitrekken van al je spieren tijdens het luisteren naar muziek. Stretching zal losser je lichaam, en verhoging van de bloedtoevoer naar de spieren.
  • Rekken kunnen worden opgevolgd, zelfs voordat je je ogen open. Til-up van uw handpalm en strekken zich uit elk van de vinger. Neem je pols en dan je arm voor de stretch. Doe hetzelfde voor de andere arm. Vooruitgang naast je tenen, voeten, enkels, en beide van je benen.
  • Als je wilt om een ​​beetje meer te doen dan alleen stretch je spieren, of maak een paar minuten extra te investeren wat meer tijd aan yoga of eenvoudige oefeningen. yoga.
  • Klassieke muziek wordt aanbevolen, of zelfs beter, luister naar iemand als Bob Marley.
 3. 3
  Heb je al een ambrozijnen ontbijt. Sla nooit je ontbijt. Verbreekt het vasten van de nacht met een gezond, evenwichtig ontbijt van energie-verhogende voedingsmiddelen. Een goede mix is ​​een beetje koolhydraten en een beetje eiwit om je energie op peil te houden door middel van de komende ochtend.
  • Trakteer uzelf op een plateau van fruitsalade.
  • Maken wat muffins vanaf nul. Houden de bloedsuikerspiegel door het gebruik van kruiden, appelmoes of dextrose wanneer ze bakken. Muffins gebakken worden binnen enkele minuten in de ochtend, dus zorg ervoor dat ze vers te maken.
 4. 4
  Draag iets dat je je goed voelt. Draag uw model voor een mooie dag, als ze zelden kijken vleiend voor iedereen en als je goed te voelen. Kleden zoals je zou doen als je zou gaan op een datum of het zien van iemand die je echt zorgen over. Je zal er goed uitzien als je je goed voelt.
 5. 5
  Parfum of aftershave. Een kleine beregening van een favoriet en uplifting parfum of aftershave kan een groot verschil maken. Spuit een beetje op je polsen, en misschien schar wat achter je oren. Andere plaatsen, waar de bloedvaten zijn dikste, net achter je knieën of innerlijke elleboog, kunnen ook profiteren van een beetje spray. Enkel ben zeker om uw geur te dragen, en niet laat de geur je draagt.
  • Veel deodorants, vooral die voor mannen, al parfum in hen hebben. Als dat het geval is, voorkomen dat het toevoegen van een extra parfum ook. De parfum in de deodorant en je parfum zal waarschijnlijk duel. Zelfs als ze dat niet doen, kan het erg overweldigend met zoveel parfum op hetzelfde moment.
 6. 6
  Bak. U kunt bakken, een taart, brood,, wat u maar wilt. Er is niet veel dat de geur van vers gebakken gerecht wafting van uw keuken door het hele huis kan top.
  • Als u niet de ingrediënten die je nodig hebt om te bakken, of je geen zin hebt om het bakken te hebben, kan het net zo heerlijk om een ​​bakker die vers gebakken brood heeft geregeld op het display planken te bezoeken. Probeer een knabbelen van zoveel broden die uw fantasie te nemen, en genieten van een gebakje of twee als je wilt!
 7. 7
  Maak een kopje thee. Thee is een heel bijzondere traktatie die het hart verwarmt en kan zelfs worden gemediteerd voorbij. Er is veel thee om uit te kiezen, bijvoorbeeld: Earl Grey Tea, Iers ontbijt, Engels ontbijt, Sencha groene thee, Dragon Well Groene Thee, en ga zo maar door. Als je niet zo dol op thee, kunt u altijd proberen het maken van ijsthee plaats. Het alternatief is om tevoren bereid te kopen uit de winkel, maar dan kun je niet indruk op je vrienden of familie met een verfrissend zelfgemaakte ijsthee.
  • Probeer in plaats van koffie als je geen zin in een thee. Vele prachtige espresso variaties maken koffie drinken van een puur genot en eenvoudig de espresso opties verkennen kan verwennerij van een ochtend op zich. Bezoek uw favoriete koffiehuis met familie of vrienden en bestel koffie voor iedereen.
 8. 8
  Lees de krant. Ja, degene die je ontvangt in de e-mail of kopen in de winkel, niet degenen op het internet. U hoeft niet een draadloze verbinding nodig hebben om het te lezen, en het zal nooit crashen. De tactiele gevoel van houden van het papier kan niet kloppen en je kunt papier lezen als excuus gebruiken om stiekem mensen te kijken, waaronder die leuke meid of jongen je hebt je oog gehad voor een tijdje.
  • U kunt de krant lezen tijdens het staan, tijdens het eten of tijdens het rijden van de bus. Wees niet verbaasd om andere mensen per ongeluk het lezen van uw krant bij u te vinden - er is iets aansluiten en boeiende verhalen over afgedrukt op een pagina, in het bijzonder een grote pagina en iedereen is nieuwsgierig naar nieuws. Smile royaal als je iemand leest met je op te vangen, is het misschien zelfs leiden tot een gesprek met hen, dus openstaan ​​voor de mogelijkheden.
  • Het lezen van kranten druk heeft een lagere impact op de opwarming van de aarde dan online lezen, volgens een van 's werelds toonaangevende papier-makers, omdat de impact van het voeden van computers zou opwegen tegen het effect van het maken van krantenpapier.
 9. 9
  Eet eerst dessert. Waarom niet eerst genieten van de beste dingen? Zoals Ally Craig zegt in Remember Me: ". Ik zie niet het punt in het wachten Ik bedoel, wat als ik sterf tijdens het eten mijn voorgerecht?". Moedig je vrienden aan eerst te genieten van het dessert. Maken de hele dag over een dessert mentaliteit waarin alles wat je doet en probeer het gaat doen of eten van de dingen die je het meest van hou, eerste.
 10. 10
  Gaan winkelen voor vintage kleding. U hoeft geen zorgen te maken over de vraag of je vrienden hebben gekocht hetzelfde stuk van de kleding als u, en ook is het een stuk leuker en aantrekkelijker dan naar het winkelcentrum en het kopen van meer middelen vergt nieuwe kleren. Schatzoeken in vintage winkels kan een heel leuk zijn als je open staat voor het bent. Er is zo veel vintage kleding die er zijn, klaar om te worden gevonden.
 11. 11
  Ga voor een wandeling. Het park is voor iedereen, en het is altijd een goed moment voor u om wat frisse lucht, regen, hagel of zonneschijn te krijgen. De bossen, lokale heuvels of een bos zijn tevens goede plaatsen voor een wandeling. De geluiden van de vogels en de geur van de natuur zal verbeteren uw stemming meteen en geven u de ruimte om na te denken over het grotere plaatje.
  • Als je in de buurt wonen in de stad, of ergens zonder bomen, een wandeling rond uw buurt. Greet of praten met mensen, en lachen naar iedereen. Of je kunt gewoon observeren uw omgeving.
  • Wandelen is oefening. Het is misschien wel de vriendelijkste en meest zachtaardige vorm van oefening in het bestaan.
  • Wandelen is de beste reden om te stoppen zit aan de computer bureau of in de voorkant van de TV. Het gemak van de prestatie betekent overal is er geen excuus om niet deel te nemen.
  • Wandelen is het stimuleren, energie en een bron van ontspanning. U kunt denken over de wereld, uw problemen, andermans problemen, oplossingen en meer, allemaal tijdens het lopen. En de veranderende landschap als je loopt zal je helpen om oplossingen en ideeën ontwikkelen. Mensen die vroeger lopen om hun ideeën en denken verder opgenomen Jezus van Nazareth, William Wordsworth, Henry David Thoreau, Søren Kierkegaard, Walt Whitman en Thomas Jefferson. Dat is een goed gezelschap te houden.
  • Wandelen zal uw humeur, zelfs als je lijdt aan depressie en angst. Als je mooie dag is nog niet mooi genoeg is, krijg wandelen en je zult zien de dag verbeteren dramatisch.
 12. 12
  Fietsen. Fietsen is niet alleen een grote oefening, het is een heel leuk ook. Het rijden op een fiets is ook een bewezen stress-reliever. Je zult uiteindelijk het gevoel ontspannen, energiek en gelukkiger over de wereld en jezelf. Niet te vergeten hoe geweldig het is voor het milieu. Geen gas of olie wordt verbruikt om een ​​fiets te rijden. U kunt ook interactie met mensen als je beweegt, iets wat je zou niet in staat zijn om te doen in uw auto. Je kunt iemands diner koken, golf ruiken naar een buurman, hoi zeggen een kind en gewoon in het algemeen een warm en vriendelijk menselijke aanwezigheid op straat zijn.
 13. 13
  Plukken bessen, vruchten of neem stekken voor nieuwe planten in uw eigen tuin. De meest voorkomende bessen kunt plukken zijn bosbessen, bramen, dauwbramen en frambozen. Het is goedkoper, het is frisser en het is veel leuker dan wanneer je bessen koopt uit de winkel. Niet te vergeten, krijg je een snack als je gaat. Bessen zijn meestal sappig, felgekleurde, zoet of zuur, en gewoon in het algemeen heerlijk; gewoon zeker dat je plukken eetbare degenen. En als het de verkeerde tijd van het jaar voor de bessen, neem stekken van uw favoriete planten te verspreiden voor uw eigen tuin, zodat u kunt helpen de wereld te worden nog groener en vruchtbaarder.
 14. 14
  Vrij dansen. Kies uw muziek - het maakt niet uit of het rustige muziek of heavy metal, net zo lang als je ervan houdt. Verplaatsen naar de muziek, en misschien sluit je ogen. Het is belangrijk dat je niet kan schelen hoe het kan kijken, je doet het voor u, niet voor andere mensen om te denken dat je er goed uitziet.
  • Proberen te dansen, waar je anderen kunt enthousiasmeren om mee te doen. Een plaatselijke park, het strand, een hal, buiten een kantoorgebouw, waar je ook de moed hebben om een ​​dans ogenblik starten, neemt de kans.
  • Als er mensen om je heen en je echt ongemakkelijk voelen dansen terwijl ze kijken naar je, ga je gewoon naar een prive-ruimte, je kunt niet vrij dansen als je ongemakkelijk voelt. Echter, probeer deze verlegenheid te overwinnen, als een groot deel van het dansen is het delen van de schoonheid en het plezier van een goede dans.
  • Hoofd om ergens dat dansen is de norm als u zich ongemakkelijk voelt, maar willen onderneming. Een nachtclub, een dansles, een sociale middag ergens zijn alle mogelijke keuzes.
 15. 15
  Hoofd op over aan uw plaatselijke bibliotheek of een favoriete boekhandel. Kopen of lenen van een boek, ga dan naar huis en lees het. Lezen is net zo geweldig of je nu 9 of 90 jaar oud. Als je nog niet klaar om naar huis te gaan, te blijven en genieten van de energieke sfeer van andere mensen lezen en genieten van boeken om je heen, zitten in een comfortabele stoel of bezoek het cafe toegevoegd aan de bibliotheek of de boekhandel.
  • Voor maximaal plezier, als je naar huis met je boek, neem je boek mee naar je bank of bed met een deken en een warme kop thee of cacao. Moedig een huisdier te zitten met u, of uw kinderen als je ze hebt, en inboezemen een liefde voor lekker lezen in alle om je heen.
 16. 16
  Schrijf een brief. Een handgeschreven brief op een mooi stuk papier is veel persoonlijker dan het verzenden van een e-mail. Het schrijven met de hand ook dwingt je om echt na te denken over je ontboezemingen in plaats van gewoon steken op het toetsenbord en overbelasting van de lezer met trivia. Het belangrijkste is, een brief vertelt de persoon die het ontvangt dat u de zorg voor hem of haar een groot deel, voor uw tijd en moeite gestoken in het creëren van de brief.
  • Personaliseer de brief door het toevoegen van een tekening, foto of misschien zelfs een klein cadeautje.
  • Vermeld gedeeld blijde gebeurtenissen, zoals als je bij elkaar geweest op visreizen, kun je iets zeggen als: ". Ik heb echt genoten van onze visreizen van de Baja kust" Of misschien pas het nog meer: ​​"De visreis mei was geweldig Y'all Californische piepgeluiden doen alright?".
 17. 17
  Zet een filmavond samen. Dit is een goed idee voor koude winternachten bijzonder, hoewel het op elk moment van het jaar kan worden gedaan als je een goede plek voor het. Maak zelfgemaakte popcorn en andere lekkernijen om rond te delen. In feite, dat thuis bakken je vanmorgen gedaan? Deel het nu rond.
  • Vraag degenen die afkomstig zijn samen tot een of twee favoriete filmtitels, die je kunt gooien in de mix bij het selecteren van de film of films voor de nacht suggereren. Hoewel het is onwaarschijnlijk dat u is geschikt iedereen, tenzij er slechts twee van u het bijwonen, kunt u in ieder geval kiezen films die de belangen van de meeste mensen denken. De zorg besteed aan de keuze om deze reden zal resoneren voor de deelnemers.
 18. 18
  Behandelen en verzorgen van je lichaam. Een spa dag of avond thuis zou een mooi evenement op te nemen in uw mooie dag te worden. Neem je vitaminen, drink veel water, de uitoefening van uw hersenen, je nagels knippen en misschien een manicure of een. Voer een diep en warm bad en wassen jezelf met een prachtig geurende zeep, voordat vochtinbrengende uw hele lichaam met een goede body lotion. Kaarsen is een grote en gemakkelijke manier om het allemaal meer ontspannen te maken. En als je een partner hebt, maken de spa voor twee, vooral het bad en kaarsen deel.
 19. 19
  Nieuwe vrienden maken. Het leuke aan deze, is dat om vrienden te maken, zul je de meeste kans hebben om iets dat maakt je goed voelt over jezelf doen. U kunt mensen ontmoeten door het doen van vrijwilligerswerk, lid worden van een sportclub, de toetreding tot een organisatie of gewoon meer tijd om mensen, zoals open vragen van de mensen die je ontmoet in een museum, galerie of plaatselijke cafe doorbrengen. Hoewel dit zal waarschijnlijk meer dan een paar uur te doen nemen, vergeet niet dat je moet ergens beginnen. Gewoon nieuwe mensen ontmoeten is een geweldige manier om je geluk niveau op te krikken, jezelf te ontwikkelen en verbeteren van uw manier van kijken naar deze grote, mooie wereld je huis te bellen.
 20. 20
  Ontspan. Ontspanning is altijd beschikbaar om u, kosteloos, waar u ook bent. Het kan een simpel geval van het sluiten van je ogen en dagdromen, van liegen terug onder een favoriete boom of het tellen van de wolken als ze zachtjes zweven door zijn. Of je kunt zijn meer georganiseerd en mediteren, krijgen of geven van een massage of lees boeken met ontspannende thema's. Geen mooie dag zou niet compleet zijn zonder zich overgeeft aan ontspanning en echt te waarderen om zijn herstellende waarde.

Tips

 • Vertragen, neem je tijd. Vraag jezelf altijd af "Waar is de brand?" wanneer u zich gedwongen voelen om te dringend over iets anders dan het redden van een leven te handelen.
 • Probeer weg te blijven van alcohol en sigaretten. Een beetje verwennerij in alcohol van goede kwaliteit is een manier om het fijne leven te waarderen, te veel alcohol of simpelweg het drinken om dronken te worden is een verlies van eigenwaarde en een poging om jezelf te verdoven tegen de wereld. Kom regelmatig terug in de realiteit plaats en vind interne highs. Zoals voor sigaretten, ze gewoon helemaal te vermijden, ze zijn niets goeds te zeggen voor hen.
 • Vereenvoudigen. Te ontdoen van overbodige spullen. Als het niet daar het niet kan breken.
 • Zeg alstublieft en dank u. Een leven gevuld met omgangsvormen is een leven vol respect voor anderen.
 • Eet geen junkfood. Je zal een stuk beter voelen als je eet veel groenten, fruit, noten en vis in plaats. Misschien is uw mooie dag is de dag om opnieuw te beginnen, het eten van voedsel dat je lichaam en geest te voeden in plaats van voedingsmiddelen die je uitputten.
 • Geef veel complimenten. Ze zullen naar u terug te komen in een goede tijd, maar de intrinsieke beloning van complimenten is dat je andere mensen zich goed voelen - en dat zal altijd zorgen dat u een goed gevoel ook.
 • Zou willen dat mensen een mooie dag. Doe dit met een echte glimlach op je gezicht, zodat ze weten dat je het meent.

Waarschuwingen

 • De hier geschetste suggesties zijn een heleboel ideeën die geschikt zijn voor het kiezen van. Ze zijn niet bedoeld om een ​​hele dag de lijst van activiteiten zijn, tenzij je echt het gevoel dat het mogelijk of zelfs wenselijk! Het is aanbevolen dat je gewoon kiezen wat het meest aanspreekt, waardoor andere ideeën voor een andere mooie dag.