Wkenl

Hoe maak je een pistool expert te worden

Dus je wilt een pistool expert te zijn, he? Als u geïnteresseerd bent in wapens en zou graag meer over hen weten, maar op dit punt heel weinig weten. Die gemakkelijk kan worden veranderd. Belangrijk bij het begin is van een respectvolle houding ten opzichte van pistool en een sterk gevoel van hun potentieel voor nadelige gevolgen voor u en / of anderen als zorg en voorzichtigheid worden niet altijd waargenomen in hun behandeling. Als je een bereidheid om te leren, dit artikel en misschien een paar andere websites moet genoeg zijn om mee te beginnen op het juiste spoor.

Van daaruit kunt u zich inschrijven in vele uitstekende pistool opleidingsscholen zoals Gunsite, FrontSight, en vele lokale NRI gecertificeerde instructeur lessen om je kennis en vaardigheden verder. Of u nu geïnteresseerd bent in de jacht, concurrerende schieten, of gewoon thuis defensie, de mogelijkheden zijn eindeloos over waar u uw nieuwe gevonden kennis van geweren nemen. Ondeskundige behandeling geweren kost tijd en energie, maar is zeker de moeite waard en lonende onderneming.

Heel, het belangrijkste ding om in gedachten te houden is dat je nooit echt een expert: elke leerkracht is nog een student. Het is een bekend feit dat de meeste ongevallen op het bereik komen van de "experts", niet de novicen. Zelfgenoegzaamheid is een gevaarlijk ding om te doen met vuurwapens.

Stappen

Hoe maak je een pistool expert te worden. Weet de juiste vuurwapen veiligheid.
Hoe maak je een pistool expert te worden. Weet de juiste vuurwapen veiligheid.
 1. 1
  Weet de juiste vuurwapen veiligheid. Er zijn een paar dingen die je altijd moet onthouden bij het omgaan met wapens. Deze regels zijn erg basic, maar kritisch en kan niet genoeg worden benadrukt. Zonder deze, zal je gekwetst... het is gewoon een kwestie van wanneer niet wanneer. Wapens zijn geen speelgoed, er is geen ruimte voor tom-foolery of spelletjes met hen. Ze zijn tools gemaakt om een ​​ding te doen. Vergeet niet dat en je zal het goed doen. Als u niet in staat of niet bereid om altijd> zich aan deze eenvoudige regels zijn, dan moet je zeker moet wegblijven van wapens en bespaar jezelf een leven (eventueel een korte) van verdriet. Met dat gezegd, hier zijn de regels om te leven door (letterlijk).
  • Alle wapens zijn altijd geladen. Nooit van uit een pistool veilig is totdat je zelf hebt gecontroleerd en geverifieerd wordt gelost
  • Houd altijd uw vinger van de trekker totdat je klaar bent voor het opnemen
  • Richt nooit je pistool bij alles wat je niet bereid bent om te vernietigen... altijd je pistool in een veilige richting.
  • Bij het fotograferen, altijd weet wat uw doelgroep is en wat daarbuiten.
  • Bewaar je wapen op een veilige manier uit de buurt van jonge kinderen bewaren
 2. 2
  Kennen alle soorten geweren. Er zijn vele soorten geweren. Er is geen manier dat een artikel als dit elke variant kon beschrijven, maar hier zijn de belangrijkste soorten geweren die vandaag beschikbaar zijn.
  • Revolvers - Dit zijn wat soms liefkozend genoemd "wheel-guns" of "zes-shooters '. Oud west pistolen waren meestal enkele actie, 6-shot revolver. Vandaag kunt u nog steeds kopen deze, maar daarnaast double-action, of DA / SA variaties in 5-shot, 6-shot, en zelfs een paar 7 -, 8 -, en 10-shot variaties.
  • Automatische Pistols - Deze zijn moderner door het ontwerp, hoewel ze nog steeds zijn er al voor ongeveer 100 jaar. Deze houden doorgaans meer ronden dan een revolver (typisch 7-18 rondes), maar die mechanisch complexer. Deze zijn wat gewoonlijk aangeduid als "semi-auto" of "tapewisselaars." Ze komen in een actie (die, in tegenstelling SA revolvers, vereisen niet dat de schutter om handmatig terug te trekken van de hamer voor elk schot), dubbele actie, en de combinatie SA / DA variaties. Deze worden veel gebruikt voor militaire, politie, en thuis defensie toepassingen.
  • Rifles - Deze vallen in een aantal grote categorieën - Snuit Laden, Bolt-actie, Lever-actie, Pump-actie, en Semi-Automatic. Deze worden voornamelijk gebruikt voor de jacht en militair gebruik.
  • Assault Rifles - Common in militair gebruik, volautomatische of selecteer brand geweer met een hoge capaciteit afneembare doos magazine.
  • Sub Machine Guns - Volautomatische vuurwapens die zijn chambered met kaliber pistool rondes, vooral gebruikt door politieambtenaren tactische teams en bodyguards. Ze zijn meestal afgebouwd in het leger in het voordeel van ultracompacte geweren, maar ze zijn nog steeds aanwezig in het leger in een veel beperktere rol.
  • Jachtgeweren - Deze verschillen van de rest van de wapens vermeld in dat in grote lijnen dat ze niet een kogel schieten (al hebben ze naaktslak varianten beschikbaar). Voor het grootste deel, deze shoot cartridges vol met kleine kogels van verschillende grootte (de "shot.") Ze vallen ook in categorieën zoals single shot, dubbel vat, pomp, semi-automatische en zelfs hefboomwerking. Ze worden gebruikt in alles, van militaire en Rechtshandhaving overtreden, de civiele verdediging en jagen tegen een grote verscheidenheid aan dieren.
 3. 3
  Ken je pistool rondes
  • .25 ACP en.32 ACP (Automatic Colt Pistol): Deze zijn handig voor kleine carry wapens, gebrek terugslag, maar bieden weinig remkracht. Als absolute minimale grootte van wapen is van cruciaal belang, zijn deze kalibers gaat worden uw keuzes.
  • .38 Special: Het is een traditioneel populaire ronde voor bescherming en werd uitgevoerd voor vele jaren door de rechtshandhaving personeel. Het is nog steeds relatief grote schaal gebruikt als een persoonlijke bescherming ronde. Het kan worden geschoten van 0,357 Magnums, maar met minder energie en minder kick. Zeer goedkoop en een behoorlijke defensieve optie met de juiste kogels.
  • .357 Magnum: De opgeschaald versie van de.38 special. Een krachtige ronde, effectief voor het stoppen medium spel, dit wordt gebruikt in grote en kleine revolvers voor de jacht en persoonlijke bescherming. Deze ronde heeft een LOT van penetratie potentieel dus gebruiken voor bescherming van de woning is niet altijd aan te raden (zie regel -! Kent uw doelgroep en wat er achter zit... als het huis van je buurman) Vergeet niet, een.38 Special zal gaan in een. 357 Magnum pistool, maar niet omgekeerd.
  • 9mm Parabellum: Een geweldige all-round cartridge, op grote schaal gebruikt door de rechtshandhaving en populair voor burgers. Ook bekend als 9x19mm, 9mm NAVO, en 9mm Luger.
  • .380 ACP: door sommigen beschouwd als de minimale effectieve defensieve ronde te zijn, het is eigenlijk een 9mm kort, zijnde 9x17mm versus de 9x19mm. Terwijl de 9mm is zeker een meer effectieve bescherming ronde, als je extreem gevoelige terugslag, of wilt u een zeer minimale formaat wapen, zou dit een ronde te overwegen. Ook bekend als de 9mm K (Kurz, of kort in het Duits.)
  • 10mm Auto: Een hoge druk, krachtige semi-automatische ronde, ongeveer gelijk aan de put-down kracht van een.41 magnum. Oorspronkelijk gepland te zijn een FBI-ronde, de ietwat pittige terugslag bleek een beetje veel voor velen een poging om zich te kwalificeren, dus in plaats daarvan heeft zijn niche gevonden met een aantal jagers en andere liefhebbers. Het wordt niet veel gebruikt, maar heeft nog een volgende.
  • .40 S & W (Smith & Wesson): Een ronde bedacht door S & W wanneer de FBI werd het verrichten van onderzoek op het maken van de 10mm beter beheersbaar. Het is in wezen gewoon een verkorte 10mm, met een iets lichtere potentieel voor hete ladingen en soortgelijke kogels. Het is uniek in dat het kan worden afgevuurd van 9mm Parabellum grote geweren, een grote reden om zijn brede invoering.
  • .41 Magnum: Een krachtiger ronde dan de.357 magnum, maar niet helemaal zo heet een ronde als een.44 magnum. Deze ronde wordt meestal gebruikt in revolvers voor de jacht op kleine tot middelgrote spel. Het heeft sterke hoeveelheid put-down energie, met iets minder kick als zijn 0,44 grote broer.
  • .44 Special: Deze ronde is vrij veel een ".44 short". Het kan worden geschoten vanaf.44 Magnums, maar met minder energie en minder kick. Een veel prettiger rond te schieten uit een.44 Magnum voor schietoefeningen, en die ook in kleinere "stompneuzig" revolvers voor persoonlijke verdediging.
  • .44 Magnum: een zeer krachtige ronde, en populair voor de jacht middelgrote spel, en als een jacht back-up wapen voor hetzelfde. Vergeet niet, een.44 Special zal gaan in een.44 Magnum pistool, maar niet omgekeerd.
  • .45 Long Colt: De klassieke "cowboy ronde". Een effectieve ronde door elke standaard, vooral te vinden in de interne actie "cowboy-stijl" revolvers van gisteren en vandaag.
  • .45 ACP: Gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog en een aantal andere conflicten, dit is een zeer effectieve ronde voor bescherming. Nog steeds gebruikt door vele wetshandhavingsinstanties, de perfecte match van kogelgewicht met een relatief lage snelheid gelijk aantal ernstige korte afstand stopkracht. Dit en de 9mm zijn twee van de meest populaire types van pistoolmunitie in gebruik.
  • .45 GAP [Glock Automatic Pistol]: In wezen een.45 ACP iets omlaag-en kleinbedrijf om te werken in een 9mm grootte Glock pistool, de.45 GAP is bijna identiek in de prestaties. Lang niet zo populair als de.45 ACP, maar vanwege beperkte beschikbaarheid van herladen onderdelen en de fabriek munitie.
  • .454 Casull: De 0,454 Casull kan leveren een 250 korrel (16 g) kogel met een muilkorf snelheid van ruim 1900 meter per seconde (580 m / s), het ontwikkelen van meer dan 2000 ft • lbf (2,7 kJ) van energie. Tot de release van de S & W.460 en de.500 Magnum, de Casull was de krachtigste handwapen ronde beschikbaar.
  • .460 S & W: Deze magnum rond rijdt in een 200 korrel..45 Kaliber kogel bij snelheden rond 2300 fps. Het is enigszins overschaduwd door zijn grote broer (de.500 magnum), maar is nog steeds een zeer formidabele ronde voor de jacht.
  • .50 AE [Actie Express]: De meest gebruikte in de Desert Eagle pistool, in feite een "Magnum".50 ronde. Beschouwd als te krachtig voor persoonlijke verdediging gebruik.
  • .500 S & W Magnum: Dit is de nieuwe "grote jongen" op het blok. Het is op dit moment "de krachtigste handwapen ooit gemaakt". Ontworpen te nemen van een beer, de terugslag en verslag zijn veel te machtig voor persoonlijke verdediging toepassingen, het kan een 500 grain kogel af te vuren op,30-30 geweer snelheden. Het is alleen maar de praktische toepassing is als een beer, varken, of grote game back-pistool. Als uw jachtgeweer laat je naar beneden, dit is het wapen u vastgebonden aan je zijde wilt... of misschien iets beter controleerbaar. Nota-De extra nul is verwaarloosbaar en niet duiden groter formaat.
 4. 4
  Weet je geweer rondes
  • .22 Long Rifle: Een rimfire ronde, goedkoop om te schieten, ideaal voor de schietsport en klein ongedierte. Vaak gebruikt in pistolen ook.
  • 0,22 WMR [Winchester Magnum Rimfire]: Ook een randvuur ronde, het is een.22 magnum, met een significante bit meer punch dan een standaard.22.
  • .223 Remington: Een cartridge op basis van de eerdere.222 Remington, effectief tegen klein wild. Het is in wezen civiele versie van de 5.56mm ronde, hoewel niet strikt uitwisselbaar. Het wordt vaak gebruikt voor precisie-schieten.
  • .243 Winchester: Een hals-down.308 Winchester behuizing, op grote schaal gebruikt voor de herten en klein wild. Heeft een zeer vlakke baan en is een van de meest voorkomende sport kalibers in de VS.
  • .270 Winchester: Een hals-down.30-06 Springfield. Vergelijkbaar met de 0,243 en een extreem vlakke shooter.
  • 5.56x45mm NAVO: De tussenliggende ronde gebruikt door de meeste westerse militairen, bekend om haar lage terugslag. Enkele voorbeelden van vuurwapens gebruik te maken van dit kaliber zijn de M16/AR-15 serie, de Britse SA80, Franse FA-MAS, Duits G36, de Belgische FNC en vele andere militaire geweren en lichte machinegeweren. Bijna precies.223 Remington cartridge, maar niet volledig uitwisselbaar.
  • 0,30-30 Winchester: Een ronde gebruikt in de oude "cowboy" geweren en nog vrij populair vandaag voor herten jagen, de,30-30 is een beetje aan de zwakke kant in vergelijking met het moderne tegenhangers.
  • 0,30-06 Springfield: Een van de oudere Amerikaanse rondes, door John Moses Browning ontworpen voor de M1903 Springfield geweer. Een van de meest voorkomende rondes in de VS vandaag en krachtig genoeg om neer te halen de meeste spel.
  • .308 Winchester: Een iets verkleinde 0,30-06 ontworpen om meer beheersbaar in auto-loading ontwerpen. Een veel voorkomende ronde wereldwijd.
  • 7.62x39mm M47: Rifle Ronde meest gebruikt in de AK-47 serie en de SKS, waarschijnlijk de meest voorkomende munitie ronde in de wereld, en het is iets krachtiger dan de 5.56mm ronde, maar in vrijwel dezelfde totale vermogen.
  • 7.62x51mm NAVO: Geweer ronde gebruikt in "Battle Rifles" die geweren Chambered voor hoog vermogen kalibers zijn. Grootte vergelijkbaar de.308 Winchester maar zijn niet strikt uitwisselbaar. De meeste Koude-Oorlog NAVO strijd geweren Kamer deze ronde, met inbegrip van de M14, G3-serie en FAL.
  • 7.62x54mmR (omrand): Een omrande geweer ronde gebruikt door de Russen in WO1 in hun Nagant geweer, en later op de PK machinegeweer en SVD sniper rifle. De oudste ronde nog in militaire dienst, en verkrijgbaar redelijk goedkoop als militaire overschot. Note-terwijl het omrande, deze ronde is centerfire.
  • 8mm Mauser: Eigenlijk een 7,92, werd de 8mm in WW1 geïntroduceerd, een van de allereerste randloze geweer patronen. Het is op gelijke voet met de,30-06 in termen van macht en is zeer populair in Europa.
  • .303 Enfield: Een Britse omrande ronde gebruikt sinds voor WW1. Hoewel niet meer in dienst bij een militaire vandaag, Enfield geweren en munitie zijn algemeen beschikbaar, en de combinatie is erg populair in Europa.
  • 0,45-70 Govt:. Een patroon ontwikkeld in de dagen vóór rookloos poeder, de,45-70 werd gebruikt in de beroemde "Valluik Springfield geweer" na de Burgeroorlog. Gebruikt in Custer's last stand. Zeer krachtig, maar toch overklast door de moderne chamberings.
  • .50 BMG [Browning Machine Gun]: Ontworpen als machinegeweer ronde krachtig genoeg om tanks te vernietigen, dit 12.7mm ronde heeft genoeg kracht om letterlijk rippen van een man in twee. De laatste jaren is het gebruikt in een aantal nauwkeurig geweren voor anti-materiaalgebruik.

Tips

 • Enkele definities:
   • Rimfire Cartridge: De primer bevindt langs de buitenste rand van de basis van de patroonhuls. Het kan niet worden geladen als centerfire cartridges de behuizing vervormd na het afvuren.
   • Centerfire Cartridge: De primer bevindt in het midden van de bodem van de patroonhuls. Het kan worden geladen nadat het wordt afgevuurd.
   • Enkele actie (SA) revolver: een revolver die de hamer om handmatig worden ingesteld (steek) voor elke opname. De trigger veroorzaakt dan de hamer om de primer te slaan.
   • Enkele actie (SA) pistool: in tegenstelling tot de SA revolver, de SA pistool hoeft alleen te worden gespannen voordat het eerste schot. Het optreden van de dia's wil pik het voor volgende opnamen. Veel van deze hebben geen externe hamer, waardoor een door in de kamer betekent dat wordt gespannen.
   • Dubbele actie (DA): een revolver, waarin de hamer automatisch wordt gespannen in het eerste deel van de trekker over te halen. Veel van deze kunnen ook worden ontslagen SA, alsmede, aanzienlijk lichter de trekker.
   • Dubbele actie alleen (DAO) pistool: een pistool waarin er geen externe hamer en de trekker over te halen pikken de interne mechanismen. Deze hebben een langere, zwaardere trekker trekt dan SA pistolen.
   • Dubbele / Single (DA / SA) pistool: een pistool, die kan worden afgevuurd in de dubbele actie of enkele actie-modus. Deze worden vaak uitgevoerd uncocked, als de eerste trek van de trekker zal haan het voor de ontploffing, en de actie van de dia zal haan het voor het volgende schot, de verlaging van de trigger voor de follow-up shots.
   • Zwart-poeder geweer: elk schot moet het poeder, primer, en dan de kogel in het pistool worden geladen. Algemeen genoemd muzzleloaders, als ze geladen vaststelling van het vat.
   • Een opname: een pistool dat niet kan accepteren een tijdschrift en heeft geen interne magazine. Het moet handmatig worden geladen tussen de opnamen.
   • Bolt-action: een bout moet handmatig worden bediend tussen de opnamen op de verbruikte behuizing uitwerpen en voer de volgende cartridge.
   • Hefboom-actie: als een bout actie, maar werkte met een hendel aan de trekkerbeugel.
   • Pump-actie: als de bout en de hendel acties, moet men actie het vuurwapen handmatig werken. In dit geval, het voorste uiteinde een handgreep die achterwaarts moeten worden getrokken, dan naar voren geschoven. Vaak in jachtgeweren, sommige geweren ook gebruik maken van deze actie.
   • Semi-automatische: vuurt een ronde per trekkertrekkracht met geen andere bewerking nodig is tussen trekker trekt.
   • Full-automatisch: wanneer de trekker wordt geperst, zal het vuur totdat het magazine wordt uitgegeven of de trekker wordt losgelaten.
   • Bezoek pistool winkels, pistool shows, en varieert om veel over wapens te leren. Mensen in die plaatsen zal vaak meer dan bereid om u veel vertellen.

Waarschuwingen

 • Neem pistool veiligheid nooit lichtvaardig.
 • Na een reis naar het bereik, was uw handen grondig met koud water (om de absorptie te minimaliseren) of loopt u het risico inname van lood of het krijgen van het in uw ogen. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik unjacketed kogels.
 • Wapens zijn gevaarlijk bij gebruik door de onwetenden; zorg ervoor dat u precies weet wat er gaande is ten alle tijden. Wapens zijn niet inherent onveilig... maar mensen zijn. Domheid van de kant van de mensen is de reden voor de meeste wapen gerelateerde incidenten.
 • Volg altijd alle juiste veiligheidsvoorschriften.
 • 2. Richt de snuit nooit in iets dat je niet wilt vernietigen.
 • Beperk uw blootstelling aan lood in de kogels. Op een schietbaan, heb je meer kans om loodvergiftiging te krijgen dan je per ongeluk of opzettelijk doodgeschoten. Bij indoor (en zelfs buiten) schietbanen, is het mogelijk dat je wordt ademen in een sporen van lood stof (hoewel zelfs de meest actieve schutters zelden te veel van een probleem van deze ondervindt, moet u zich bewust van het). Zolang het bereik is goed geventileerd, zou er geen probleem zijn.
 • Niet ooit bedreigingen met wapens.
 • 3. Houd uw vinger van de trekker totdat klaar om te vuren.
 • 1. Behandelen altijd een pistool alsof het geladen is.
 • 4. Altijd weten waar de kogel zal eindigen (geen blinde schoten).
 • De vier basisregels van de veiligheid vuurwapen zijn als volgt: