Wkenl

Hoe maak je een pistool te kopen in Florida

Europa burgers die willen een pistool te kopen in de staat Florida kan dit doen zonder dat zij een vuurwapen vergunning of licentie hebben. Bij een bezoek aan een wapenhandelaar om een ​​pistool te kopen, zult u worden onderworpen aan een antecedentenonderzoek met het Florida Department of Law Enforcement. Na het antecedentenonderzoek is afgerond en je hebt goedgekeurd, kunt u dan de aanschaf van een pistool, maar zal er een 72-uur wachttijd voordat je mag het wapen mee naar huis nemen als u de aankoop van een pistool. Met ingang van oktober 2012, heeft de Staat de wet geen 72 uur wachttijd voor andere doeleinden dan pistolen vuurwapens vereisen, maar wees ervan bewust dat sommige gemeentes in Florida vereisen een 3 dagen wachten voor lange geweren (shotgun / geweer). Als je de handel in een pistool, of hebben een vergunning om een ​​verborgen wapen te dragen, kunt u worden vrijgesteld van de 72-uur wachttijd. Hoewel het kopen van een pistool niet eisen dat u een pistool licentie of vergunning hebben, is er nog steeds geoorloofd criteria u moet voldoen.

Stappen

Hoe maak je een pistool te kopen in Florida. Controleer of u voldoet aan de criteria florida voor het kopen van een pistool.
Hoe maak je een pistool te kopen in Florida. Controleer of u voldoet aan de criteria florida voor het kopen van een pistool.
 1. 1
  Controleer of u voldoet aan de criteria florida voor het kopen van een pistool.
  • Om een ​​wapen te kopen, moet u minstens 18 jaar oud zijn en moet een veroordeelde misdadiger zijn, hebben een geschiedenis van psychische ziekte of huiselijk geweld, of verslaafd zijn aan drugs of alcohol.
 2. 2
  Bezoek een wapenhandelaar om het pistool te kopen. U kunt naar elke licentie of zonder licentie wapenhandelaar om een ​​pistool te kopen, als de staat Florida vereist geen vuurwapenhandelaren naar een staat licentie te dragen.
  • Verwijzen naar het telefoonboek of directory in uw stad Florida om een ​​wapenhandelaar te vinden, of het uitvoeren van een internet zoeken naar een wapenhandelaar in uw buurt.
  • Breng huidige, geldige identificatie met u om de wapenhandelaar aan uw leeftijd en identiteit te bewijzen, zoals uw Florida rijbewijs of identiteitskaart. De naam en het adres moet actueel.
 3. 3
  Vul de vereiste vorm. Na het selecteren van het pistool dat u wilt kopen, zal de wapenhandelaar bieden u een formulier in te vullen dat ze dan zullen gebruiken bij het uitvoeren van het antecedentenonderzoek met het Florida Department of Law Enforcement.
  • Het formulier wordt u gevraagd persoonlijke gegevens te verstrekken, met inbegrip van uw naam, geboortedatum, contactgegevens en meer.
 4. 4
  Wacht tot de wapenhandelaar aan de antecedentenonderzoek te voltooien. Na ontvangst van het ingevulde formulier, zal de dealer de Florida Department of Law Enforcement bellen om een ​​instant achtergrond controleren op basis van de door u verstrekte gegevens ontvangt.
  • Sommige vuurwapenhandelaren kunnen eisen dat u een 8 dollar (€ 5) vergoeding te betalen voor de achtergrond te controleren, zoals vuurwapens dealers die geen vergunning hebben.
  • U zult door de wapenhandelaar worden gemeld als u zijn goedgekeurd om een ​​pistool op basis van de feedback die zij ontvangen van het Ministerie van Florida van de Handhaving van de Wet kopen.
 5. 5
  (HANDPISTOLEN ONLY) Wacht 72 uur om je wapen te ontvangen. Florida dwingt een wet waarin staat dat u 72 uur na het kopen van een pistool voordat je bezit kan nemen van het pistool moet wachten.
  • Weekends en feestdagen tellen niet mee als onderdeel van de 72-uur wachttijd.
  • Je zal niet worden verplicht om 72 uur te wachten op je wapen als je een vergunning die u toelaat om te dragen verborgen wapens, of als je de handel in een pistool.
 6. 6
  Neem pistool thuis of als handpistool aankoop terug te keren naar de wapenhandelaar om je nieuwe wapen te halen. U kunt terugkeren naar de wapenhandelaar na 72 uur zijn verstreken sinds uw eerste bezoek aan de dealer.

Tips

 • De staat Florida is niet eisen dat u uw pistool registreren bij Florida Law Enforcement, en niet eisen dat u pistolen die zijn verloren of gestolen melden.
 • Je moet minimaal 21 jaar oud zijn om een ​​pistool te kopen (18 voor geweren en shotguns).