Wkenl

Hoe maak je een pro wrestling gimmick creëren

Voor mensen die willen worden een of show gewoon uit wanneer worstelen vrienden in de achtertuin, de belangrijkste in het professionele worstelen is uw gimmick. Een slechte gimmick zal alleen krijg je zeker een plek als een "jobber".

Stappen

Hoe maak je een pro wrestling gimmick creëren. Beslis over als u wilt worden op de hiel (bad guy) of gezicht (good guy).
Hoe maak je een pro wrestling gimmick creëren. Beslis over als u wilt worden op de hiel (bad guy) of gezicht (good guy).
 1. 1
  Beslis over als u wilt worden op de hiel (bad guy) of gezicht (good guy). Dit zou je starter zijn, aangezien het uitmondt in hoe je handelt en uw reputatie als een worstelaar.
 2. 2
  Leer hoe te handelen. Als je dit doet, kun je je personage veel meer geloofwaardig te maken en u zult bekend om uw houding en acties. Zet kracht in je woorden, gebruik handbewegingen terwijl je praat, en gebruik lichaamstaal - u kunt uw gimmick geworden.
 3. 3
  Leren. Leren hoe je een beweging veilig uit te voeren zonder het kwetsen van je tegenstander is van essentieel belang, het zal ook nuttig zijn en maak je wedstrijden doorstroming Probeer niet om een zet te proberen als je niet het minste idee hoe het te manoeuvreren Verschillende bewegingen kunnen leiden.. tot ernstige verwondingen.
 4. 4
  Ontwikkelen van een handtekening zet. Zowat alles kan een finisher worden als gemaakt om geloofwaardig te kijken. Anders met goede timing, zelfs een simpele beweging zoals "DDT" en / of "drooglijn" kan worden gebruikt als finisher. Veel Beroemde Worstelaars hebben gemaakt van de meest fundamentele van alle moves bijvoorbeeld. Hulk Hogan gebruikte het Been Drop. Finishers hoeven niet te worden fancy, maar als je wilt om uniek te zijn, het is leuk om make-up je eigen stijl.

Tips

 • Kijk worstelen, kijk hoe de professionals het doen, en krijgen blootgesteld zo veel als je kunt door middel van TV, internet en lokale evenementen.
 • Je gewond raakt bij tijden; dus klaar en bereiden als het ernstig wordt.
 • Sommige promoties normaal geef je een gimmick toch, dus probeer je best om het te spelen.
 • Houd in gedachten dat als je origineel bent, kunt u wat, zolang het niet overdreven is te gaan.

Waarschuwingen

 • Technisch gezien is het niet "fake," het is scripted. Echte worstelen bevorderingen, of het nu onafhankelijken of professionele en televisie promoties, weten hoe ze moves uit te voeren en te verkopen (dat is, alsof je bent geraakt door). Met andere woorden, zelfs als jij en je tegenstander gaat ermee akkoord dat je gaat om een ​​heimachine sloeg op hem in de wedstrijd drie minuten, kun je beter weet hoe het uit te voeren om te voorkomen dat schade aan de tegenstander nek, of, erger nog, het doden van de tegenstander.
 • Wees altijd uiterst voorzichtig bij het worstelen, verwondingen en zelfs de dood kan leiden als de juiste voorzorgsmaatregelen niet worden genomen in deze vorm van entertainment.
 • Ongeacht hoe "fake" is, bedenk dan dat wanneer je worstelt, je kan en zal waarschijnlijk gewond raken.