Wkenl

Hoe maak je een professionele voetballer te worden

Voetbal (of voetbal zoals het bekend is Canada, Samoa, de Europa en Zuidelijk Afrika) is een populaire sport die wordt genoten in vele culturen en landen en heeft meer dan 240 miljoen geregistreerde spelers en fans in de miljarden. De World Cup is de meest populaire en meest bekeken evenement ter wereld, sport of anderszins. Een sport met prestige en groot bereik, wordt het vaak genoemd "het mooie spel." Als je vastbesloten bent om een ​​professionele voetbal of voetballer te worden, volg dan deze tips en strategieën.

Stappen

Hoe maak je een professionele voetballer te worden. Hebben altijd een doel.
Hoe maak je een professionele voetballer te worden. Hebben altijd een doel.

Hebben een passie voor het spel

 1. 1
  Hebben altijd een doel. Bovenstaande citaat Hunt's maakt duidelijk, de eerste, belangrijkste start is een passie voor het spel te hebben. Het is deze liefde voor het spel dat je zal rijden door je zoektocht naar een professionele voetballer te worden, en verder als je succesvol bent, duwen je door de negatieve en twijfelende momenten. Het moet iets dat je wilt doen, niet iets dat van je verwacht wordt, of dat je verplicht voelen om te doen omwille van andermans dromen te verwezenlijken zijn. Als het je passie, zal je liefde voor voetbal u te ondersteunen door middel van de knock-backs en harde tijden (waarvan er genoeg zijn) om u in staat om weer op en blijf proberen.
 2. 2
  Weet voetbal binnenstebuiten. Van het begin tot het einde, leren zo veel over het spel als je kunt. Dit betekent dat het leren uit boeken, het bekijken van wedstrijden, trainingen, het bekijken van dvd's, het deelnemen aan wedstrijden, en praten met goede voetballers over hun tactiek en de dingen die ze het meest of minst succesvol hebben gevonden als ze de gelederen hebben beklommen. Een goed begrip van wat bekende voetballers hebben gedaan om te slagen, met inbegrip van hun kenmerkende moves. Om te beginnen, hier zijn enkele relevante Google-artikelen over voetbal:

Begin vroeg en blijven toegewijd

 1. 1
  Committeren aan het voetballen door gegradueerde niveaus. Kies een schoolteam, de plaatselijke club of district team dat je regelmatig kunt bijwonen en dat heeft een goede coach. Elk land, provincie of regio eigen club of team verwachtingen en progressie niveaus, zodat het niet mogelijk is om nauwkeurige informatie over het proces zelf in dit artikel. Maar wat je moet streven om te doen is:
  • Beginnen te spelen zo jong mogelijk. Verschuiving naar het spelen in georganiseerde jeugdteams enige tijd tussen de leeftijden van 5 en 14.
  • Krijg je ouders of andere volwassenen en zelfs vrienden te voetballen met u zo veel mogelijk.
  • Ga verder met jeugdteams elk jaar, leidend tot meer competitieve en selectieve teams elke verandering omhoog, het spelen met oudere jeugd dan uw leeftijdsgroep indien mogelijk (het spelen van "een niveau hoger" of "tot een leeftijdsgroep").
  • Train regelmatig en doe mee aan de georganiseerde spelletjes zo vroeg mogelijk. Proberen te krijgen in wedstrijden en toernooien die uw school, regio, provincie of land te vertegenwoordigen op de jeugd niveau.
  • Wonen zo vroeg mogelijk trainingskampen. Als uw club of vereniging van clubs biedt trainingskampen, zomerkampen, enz., gebruik maken van deze. Je zult voeden het enthousiasme en veel concurrentiepositie van andere spelers en je zult veel leren in een intense, korte periode van tijd.
  • Kijk voor professionele ontwikkelingsprogramma's en zie hoe je een deel van deze kan worden. Vraag je coach of club mentoren voor advies over wat er beschikbaar is via uw club, of in het algemeen.
  • Uiteindelijk verhuizen van jeugdteams tot schoolse en collegiale teams, en vervolgens naar amateur-en semi-professioneel niveau teams en clubs. Het is niet totdat je hebt gespeeld tegen senioren dat je weet dat je klaar bent voor het professionele circuit bent, dus houd het beklimmen van de niveaus geleidelijk. Als je in de Europa willen krijgen in een college dat een top voetbal programma in de plaats heeft.

Uitblinken in elk opzicht

 1. 1
  Wees bereid om hard te werken en wees geduldig. Zijnde de beste komt op de prijs van toegewijde hard werken, maar als je enkel focus is om een ​​profvoetballer te zijn, dit harde werk is essentieel. Streven naar het professionele niveau vereist ook geduld - het kunnen accepteren dat hij professioneel is een geleidelijk proces waarbij je blijven leren, om je technische vaardigheden, voetbal kennis, en belangrijker nog, het maken van goede contacten met andere mensen () op te bouwen.
  • Als speler wil om de beste te worden, moet je tijd besteden aan het oefenen bijna elke dag (minimaal 5-6 dagen per week). Ongeacht het weer, moet je blijven oefenen, al die tijd waarschijnlijk balanceren studies of zelfs part-time werk. Het is de praktijk, de dagelijkse inzet, dat je talent zal ontwikkelen, en je vaardigheden het beste.
  • Zoals eerder gezegd, trainen individueel. Zelfs als je niet op de club, oefen je vaardigheden individueel, of met vrienden en familieleden, bij voorkeur steeds goede ervaringen met oudere spelers zo vaak als mogelijk. Streven ernaar om uw technische vaardigheden te allen tijde te verbeteren. Werken met de bal totdat alles wat u met het lijkt een tweede natuur. Werk aan je zwakkere vaardigheden ook, om uw algemene vaardigheden-set en het aanpassingsvermogen te versterken.
  • Als ouder van een kind op zoek naar een professionele speler te worden, moet je eigen niveau van toewijding enorm zijn - van het vervoer van uw kind voor games (waaronder Interstate en overzee), het kopen van voetbal spullen, lidgelden, enz., praten met coaches, het helpen met informele oefensessies, het stimuleren van uw kind moraal, enz. Je zou zelfs up coaching jeugdvoetbal!
 2. 2
  Uitzonderlijk zijn. Nadat u een kans om te spelen voor een tijdje hebt gehad, is het tijd om serieus te gaan kijken naar uw vaardigheden. Zoek uit welke positie je aangeboren vaardigheden meest geschikt zijn. Wanneer dit uit te werken, niet alleen na te denken over jezelf, maar ook nadenken over hoe je vaardigheden-feed in uw teamwork, en hoe uw sterke punten passen in het spel als geheel. Uiteindelijk, is het belangrijk dat je echt goed in wat je doet, want er is veel concurrentie en er is geen ruimte voor de tweede beste.
  • Zoeken van uw coach eerlijke mening over je sterke en je kansen, en te leren van suggesties van uw coach over mogelijke manieren om je natuurlijke talent te verbeteren of aan te scherpen.
  • Een top performer in het level dat je speelt op nu. Als je dat niet bent, maak een eerlijke beoordeling over de vraag of u dit kunt verbeteren, of als u nodig hebt om over te stappen naar een andere positie, of misschien zelfs op amateurniveau blijven.
  • Bewijzen dat je goed bent in games. Dit betekent dat het bewijs - laten zien dat je elke week kan leveren, niet slechts een keer in de zoveel tijd. Als je de eminente speler van de week elke week, je bent op het juiste spoor.
 3. 3
  In grote vorm. Uw fitness niveaus materie in het voetbal. Werk aan uw conditie door regelmatig te bewegen, gezond eten, en het vermijden van stoffen die uw prestaties kunnen beïnvloeden, zoals alcohol. elke nacht. Het is ook belangrijk om te leren hoe om te proberen en verblijf schade-vrij - dit omvat het leren hoe om goed te spelen vanaf het begin (dat wil zeggen, weten hoe goed schoppen, enz.), en hoe je in het algemeen in goede conditie te houden door middel van stretching, oefenen, enz., zodat u geen last heeft van vermijdbare blessures.
 4. 4
  Wees een goede communicator. Voetbal is een teamsport en goede communicatie zijn essentieel. In staat zijn om goed opschieten met je mede teamleden is een cruciaal onderdeel van een succesvolle, effectieve spel. Een speler die is te veel van een individuele speler, of weigert om goed te communiceren, is een verplichting op een team en zal waarschijnlijk niet ver te gaan. Tonen ten alle tijden dat je goed in het communiceren met behulp van uw zijn omgangsvormen, duidelijk jezelf uitdrukken, het vermijden onhandelbare of boos gedrag op het veld, en door zijn team-spirited, enz.
 5. 5
  Wees sterk mentaal. Terwijl voetbal zelf is een prachtig spel, het leven van een profvoetballer is een van onzekerheid en instabiliteit. Het is een wereld van kortlopende contracten, met tal van andere hoopvolle wachten in de coulissen voor iedereen die er niet in slaagt om consistente prestaties te handhaven te vervangen, er zijn ook de risico's van letsel en het feit van de vergrijzing. Deze realiteiten kunnen allemaal leiden tot gevoelens van onveiligheid en burn-out. Het ontwikkelen van het vermogen om te gaan met onzekerheid, constante druk van de concurrentie, en onveiligheid is van vitaal belang voor je eigen succes. Ook kan blootstelling van het publiek zeer te proberen als je het naar de top - celebrity-status en de constante druk op toetsing kan worden vermoeiend en kan zelfs leiden tot depressie en andere psychische problemen als je niet goed voorbereid. Het kan nuttig zijn om een ​​sport-gezondheidswerker of sportpsycholoog zien om te werken aan het ontwikkelen van coping-strategieën als je niet al deze vaardigheden degelijk op zijn plaats. En vroeg leren dat het goed is om dingen uit te praten met iemand die je vertrouwt in plaats van het bijhouden zorgen opgekropte binnen.

Daarmee uw talent

 1. 1
  Zoek uit wat uw club doet om je kansen te helpen. Clubs kunnen proeven of talent dagen houden of, zo wordt steeds meer gemeengoed tegenwoordig, clubs ook de neiging te vertrouwen op het netwerk die zij hebben in plaats van de beste spelers ter plaatse en verwijzen verder uitstekende spelers.
  • Zoek uit wat uw club op zijn plaats door middel van netwerken en community's om u te helpen op te vallen.
  • Jezelf te betrekken bij alle belangrijke tryouts. Verwacht niet om altijd te slagen, maar de meeste van deze voldoet bekend te krijgen en om mensen, wisselen gegevens, te ontmoeten en om leads opvolgen.
  • Vragen over hoe en of je club moedigt talent scouts om je club te bezoeken.
 2. 2
  Wees bewust van wat een voetbal scout zoekt. Ook al heb je al moet laten zien top toewijding, uitstekende prestaties, en goed gedrag tijdens games, is het handig om te weten wat scouts uit te kijken naar wanneer ze scouting voor toptalent in het voetbal. Immers, zouden ze verschijnen op elk moment te controleren van uw team. In principe zal een scout je hele houding, niet alleen je bal te zien spelen, wat betekent dat u zal worden bekeken voor karakter zoveel talent. Als zodanig concentreren op:
  • Toont uw teamgeest. Een goede voetballer zal een teamspeler te zijn, het helpen van teamgenoten.
  • Toont je ambitie. Concurrerend zijn zonder arrogant of kleingeestig.
  • Laten zien hoe je kalm en geconcentreerd onder druk kunnen blijven.
  • Spelen op je best te allen tijde. Je weet nooit wanneer het er toe doet.

Lifestyle verplichtingen

 1. 1
  Wees bereid om te verhuizen. Indien de steun en clubs die nodig zijn niet in uw regio, kan dit de aanzet voor een grote verandering in uw woonsituatie zijn. Clubs en agenten zullen verwachten dat u snel naar hun wensen te voldoen, zonder dat je veel over je persoonlijke leven of de vooruitzichten op lange termijn voor uw carrière. Het is een goed moment om te kijken diep van binnen en beslissen of dit echt de weg je bent toegewijd aan en als het je stoort dat dit veel onrust voor weinig rendement kunnen vereisen.
 2. 2
  PFA raadt voordat je een zet te doen, je drie dingen te overwegen;
  • Wordt u regelmatig spelen?
  • Kunt u de taal van waar je naartoe gaat om te worden verplaatst spreken?
  • Is de vergoeding toereikend?
  • Heeft de club hebben een goede reputatie?
  • Wat zijn de medische normen moet u last heeft van een blessure.

Maak verstandige keuzes

 1. 1
  Wees realistisch. Voetbal is een zeer competitieve sport, met veel mensen die willen dezelfde professionele resultaat te bereiken, maar zeer weinig spelers echt de top te bereiken. Professionele Voetballers Australië onderzochten de loopbaantrajecten van degene die van profvoetballers en vond dat het carrièrepad dat "blijft op korte termijn, onzekere en een van de constante overgang".
 2. 2
  Houd je ogen op de toekomst. Waarbij de focus op je carrière, zorg ervoor om ook in de gaten houden hoe u verder uw levensonderhoud en de toekomstige vervulling door te zorgen voor een carrière buiten voetbal. Doe dit door te blijven om uw academische studies evenwicht te brengen met je voetbal training, zodat je vooruit in tenminste een opzicht moet dingen niet zoals je had gehoopt.

Tips

 • Oefen je zwakke punten in het spel, zoals schieten of doorgeven met je linker als je rechts-footed en andersom als je linksbenige. Omdat linksbenige bijzonder is een groot voordeel omdat het moeilijk zal zijn voor rechts-footed voetballers om je te pakken.
 • Het is belangrijk om uw hoop en toewijding delen met je familie en vrienden, zodat ze kunnen zowel u ondersteunen en faciliteren uw training. Talent scouts zal vaak willen de familie te ontmoeten als je bent nog jong, om een ​​idee van uw achtergrond en uw familie de mate van ondersteuning te krijgen.
 • Er zijn online databases voor het registreren van jezelf als een speler waar de scouts en anderen kunnen kijken voor je. Met behulp van een zoekmachine, een zoekopdracht voor "online voetbal werven".

Waarschuwingen

 • Letsel is een altijd aanwezige werkelijkheid met topsport. Doe je best om letsel te voorkomen, maar verwacht en passende verzekeringen en gezondheidsadvies.
 • Totdat u een professionele voetballer, geef niet op de baan. De pay tarieven neiging laag, zelfs non-existent te zijn. Je zou kunnen hebben om uit te werken hoe training jongleren met een part-time baan te helpen overleven, tenzij je familie of subsidie ​​/ studiebeurs ondersteuning krijgen. Zelfs als je beroepschauffeur, zullen de meeste contracten een korte ambtstermijn hebben, dus het loont om te leren om goed te investeren vanaf het begin.