Wkenl

Hoe maak je een professionele worstelaar te worden

Hoewel veel mensen ontslaan professionele worstelen als een hoax, een scam, of gewoon "nep", er is veel te leren over worstelaars en wat je nodig hebt om door te gaan naar een van de monsters die je ziet op tv worden op maandagavond. Deze gids zal een korte versie van wat er gedaan moet worden om het groot in de wereld van vandaag te maken te tonen.

Stappen

Hoe maak je een professionele worstelaar te worden. Begrijp dat het worstelen is niet helemaal "fake".
Hoe maak je een professionele worstelaar te worden. Begrijp dat het worstelen is niet helemaal "fake".

Krijg je hoofd in de game

Worstelen als een bedrijf is een even fysieke, mentale en sociale tijdverdrijf. Voordat breken in het volgende pad.

 1. 1
  Begrijp dat het worstelen is niet helemaal "fake".
  • Professionele worstelen is niet nep, het is niet scripted ofwel: de juiste term is gechoreografeerd. De hele wedstrijd is niet scripted, meestal alleen de grote spannende momenten zijn. Er is geen manier om nep een val, of pretenderen voorwerpen breken over je hoofd.
  • Veel amateurs gaan in een worstelen scholen denken dat zij niet zullen gewond raken of dat de ring hen zal beschermen tegen eventuele schade. Dit is niet waar..
 2. 2
  Leren vechten.
  • Weten hoe in een echt gevecht om te reageren kan uw toekomst worstelen wedstrijden realistischer en onderhoudend.
  • Soms andere worstelaars kunnen uit de hand lopen en uw enige optie zal zijn om terug te vechten. In staat zijn om kalm te blijven in een high-stress-situatie zal sterk verbeteren van het niveau van respect dat je kan bevelen in de ring.
 3. 3
  Krijgen in vorm.
  • Worstelen is een uiterst sportieve activiteit. Terwijl u niet het lichaam van een atleet van wereldklasse nodig, moet je sterk cardio moeten voorkomen "opblazen" vroeg in je wedstrijden.
 4. 4
  Vergeet gimmicks, karakters, hoeken, en duwt.
  • Zodra je leert de basisprincipes en de mechanica van een worstelwedstrijd, kunt u beginnen met een karakter te ontwikkelen. Initiatiefnemers kunnen ervoor kiezen om u te huren om welke reden dan ook, met inbegrip van uw onvermogen om een ​​ander karakter portretteren dan degene die u gemaakt voor jezelf.

Getraind

Nu dat je de juiste mentaliteit hebt gekregen, nog wat professionele hulp van een ervaren trainer.

 1. 1
  Winkel rond.
  • De meeste onafhankelijke promoties hebben verschillende worstelaars die bereid zijn om nieuwe worstelaars trainen zijn, maar deze training zal waarschijnlijk niet gratis. Het is niet ongewoon voor een worstelen sportschool om meer dan 75€ per sessie te laden.
  • Reis je staat en vind een worstelaar die de stijl die u wilt worstelen inch Probeer de promotor van het bedrijf te praten en laat hem / haar weten dat je geïnteresseerd bent om een worstelaar past. Sommige promotors zijn mooier dan anderen. Terwijl pro -worstelen kan lijken te zijn net als elke andere community-theater, vele "insiders" zijn niet dol laten nieuwe mensen in het bedrijf.
   • Als u bent afgewezen, nemen het in stride. Blijven komen naar shows of misschien vragen om te helpen met de technische aspecten van het runnen van de show of werken op het security-team. Als worstelaars en promotors je leren kennen, zullen ze meer open voor praten en waardoor u te trainen.
   • Als je niet weet waar een lokale onafhankelijke promotie vinden, bezoek websites zoals http://www.obsessedwithwrestling.com en en zoek naar de resultaten binnen uw regio.
 2. 2
  Wees respectvol
  • Uw trainer en alle andere worstelaars hebben gewerkt door alles wat u worstelt met vandaag. Luister naar hen en te leren van hun ervaringen.

Tips

 • Verwacht niet om het te raken groot de eerste try-out, iedereen wordt afgewezen, zelfs jongens als John Cena en Undertaker, gewoon blijven proberen en persistent.
 • Neem een ​​actieve aanpak van uw fysieke conditie. Terwijl steroïden en andere drugs kunnen de groei van je fysieke paraatheid te versnellen, ze zijn gevaarlijk, illegaal en onnodig. Leer zelf op gezonde spieropbouw en gewichtsverlies technieken.
 • Nooit door anderen worden gezet, hun ongelijk te bewijzen, gebruik deze om je harder werken.
 • Luister meer dan je praat.
 • Niet ooit opgeven. Volg je dromen. U bent tot alles in staat en laat niemand je anders vertellen.
 • Bereid je voor om het spel te spelen. Worstelen is uiterst politiek, bereid zijn om te spelen met de grote jongens.
 • Nooit stoppen met het kijken naar het worstelen van zowel het perspectief van een worstelaar en het perspectief van een fan. Het is gebruikelijk voor worstelaars te "roepen" beweegt of sets van bewegingen simpelweg door de naam van de persoon die die plek gemaakt. Als je niet weet wat de geschiedenis van het bedrijf goed genoeg is, kan je missen op een aantal van deze belangrijke mededelingen.