Wkenl

Hoe maak je een scherpschutter (snip) geworden met een pistool

Hoewel de titel klinkt een beetje absurd, het is heel goed mogelijk zeer nauwkeurig te zijn over lange afstanden met een pistool. Het vergt geduld, een beetje talent, behendigheid, en veel van de praktijk. Dit artikel geeft u tips over hoe je een beter schot met enige pistool op afstanden van 100 meter, 200 meter, en verder worden geven. Houd in gedachten (vooral met pistolen) kunt u beperken hoe goed u in staat bent om dit te bereiken op basis van het bedrag van de trekker-tijd en geduld u in uw oefeningen te zetten.

Stappen

Hoe maak je een scherpschutter (snip) geworden met een pistool. Kies een goed pistool.
Hoe maak je een scherpschutter (snip) geworden met een pistool. Kies een goed pistool.
 1. 1
  Kies een goed pistool. Hoewel elke pistool beter kunnen worden uitgeoefend, kan het wapen ernstig beperken het uiteindelijke succes van het zijn een scherpschutter met je pistool. Hier zijn enkele algemeenheden om naar te kijken bij de aankoop van een wapen. De algemeenheden gaan met single-shot, lange afstand nauwkeurigheid, dit is niet inclusief overwegingen zoals zelfverdediging, duurzaamheid, of de prijs. Geen van deze zijn concreet als er uitzonderingen zijn op alle van hen, en een pistool dat u persoonlijk past is altijd de beste keuze.
  • Grotere pistolen nauwkeuriger zijn dan kleinere.
  • Grotere pistolen zullen handen meer volkeren 'fit dan kleinere.
  • Langere vaten betekenen hogere mondingssnelheden die betekenen platter kogelbanen.
  • Lichter, high-velocity kogels zijn nauwkeuriger aan de gemeenschappelijke pistool bereik (out tot 50 + meter).
  • Zware kogels zijn nauwkeuriger bij langere reeksen (100 + yards).
  • Kleinere kalibers zijn goedkoper om te schieten, wat betekent dat u meer oefenen.
  • Kleinere kalibers betekent minder terugslag, wat op zijn beurt betekent snellere follow-up shots, of meer mensen comfortabel kunnen schieten.
  • Voor semi-automatische pistolen, dubbel-actie alleen (DAO) (AKA Snelle Actie) pistolen zijn minder nauwkeurig dan dubbel / single-actie (DA / SA) of single-actie (SA).
  • Dure wapens zijn niet per se nauwkeurig of schieten ook vaak te wijten aan beperkingen van de gebruiker.
  • Je pistool is nauwkeuriger dan je bent.
 2. 2
  Dus uit de bovenstaande algemeenheden, een groot SA (of da / sa) pistool met een lange loop zou het beste zijn. Voorbeelden van dergelijke wapens zijn de H & K USP Elite, Desert Eagle 14-inch vat, of doel pistolen door Hämmerli en andere hoogwaardige doelwit pistool makers. Deze zijn niet goedkoop pistolen met alle middelen, maar ze zijn match-grade vuurwapens en zal u goed.
 3. 3
  Terwijl een openbare afstand schieten is een gemeenschappelijke plaats om te oefenen, is het niet per se de meest optimale locatie om uw lange afstand nauwkeurigheid oefenen. Een vriend met veel grond en een veilige plek om te schieten is vaak het beste. Dit kunt u aangepaste afstanden instellen om targets en worden bedreven in elk bereik met elke maat doelgroep.
 4. 4
  Begin uw praktijk met een aantal stukken. Dit klinkt heel raar, maar het zal uw spieren los en kunt u meer vaste hand en lichaam te hebben.
 5. 5
  Doe wat warm-up shots (misschien bij 15 yards). Vinden waar u (en uw pistool) schieten zijn. Als je merkt dat je niet in staat om consistente groeperingen op deze afstand, de praktijk schieten heel langzaam en geduldig totdat je vizier bewegen over uw doelgroep te houden. Zodra u uitzoeken waar je bezienswaardigheden zijn in vergelijking met waar je schieten (optimaal, moet de kogel eindigen in lijn met uw voorzijde zicht, maar hopelijk iets boven het - als je weet hoe ver je bent, kan een pistool smith waarschijnlijk corrigeren je blik) kunt u verder naar de praktijk kwam je voor.
 6. 6
  Wanneer u voor het eerst beginnen te schieten op lange afstand doelen, is het het beste om dichter te starten en beweeg je weg omhoog. Een goed uitgangspunt afstand is ongeveer 25 meter. Maar dit is veel verder dan de meeste mensen gewend zijn, als je gaat om goed te zijn op de lange afstand, moet je oefenen op lange afstand. Wanneer je begint kan je jezelf in staat om een ​​body-en kleinbedrijf doel consequent geraakt, maar na verloop van tijd vind je je kunt raken blikjes 90% van de tijd op deze afstand.
 7. 7
  Uw houding moet worden wat het meest comfortabel is voor u. Het is vaak het beste om (als je rechtshandig bent) om je linkervoet naar voren te plaatsen, en ongeveer schouderlang schuin achter dat, je rechtervoet. Breng je rechterhand recht vooruit alsof je probeert om het doel te raken, houd uw elleboog los, maar dicht te vergrendelen, dit is de hand die de greep van het pistool zal houden. Je linkerarm wordt gebogen over een hoek van 120 graden. Je rechterarm regelt de verticale hoek van het pistool; je linkerarm regelt de horizontale positie. Je liet elleboog moet over worden gewezen direct bij de grond.
  • Vatbaar: Je moet oefenen op de grond liggen. Uw houding op de grond moet zodanig zijn: leg op je buik. Dan rollen iets naar afvuren kant. Plaats uw steun knie en elleboog op de grond. Je zal een beetje opzij, maar je afvuren arm zal volledig gelijk met de grond met je hoofd rustend op het naar beneden de bezienswaardigheden zijn. Dit maakt last-vrije ademhaling en een zeer stabiel platform.
  • Crouching: Dit kan je een zeer stabiel platform voor het fotograferen nauwkeurig te geven. Zet uw vuren been achter je en in wezen gaat zitten op de hiel van je voet. Uw afvuren knie zal liggen op de grond en je teen. Rust uw steun elleboog op uw steun knie. Je bent in een statief staat (steunvoet, vuren teen en het afvuren van de knie), en je bent in een arrangement waarin u snel kunt bewegen (oefenen periodiek verplaatsen van en naar de hurkende positie).
 8. 8
  Leun je hoofd iets naar rechts om line-up van uw rechteroog met de bezienswaardigheden van het pistool. Het kan nodig zijn om je rechter pols te verplaatsen naar de bezienswaardigheden te passen naar voren wijzen. Te streven, je lichaam (in deze houding) bewegen totdat het pistool lijn staat met de doelgroep.
 9. 9
  Langzaam ademen, te ontspannen, en proberen om line-up van de bezienswaardigheden over het doel. Voor schietwedstrijd, is het vaak het beste om de voorzijde zicht overlay op uw beoogde doelgroep, waarbij de focus op de voorzijde zicht, of ergens tussen het doel en uw voorzijde zicht (dit mag alleen worden gebruikt als u voldoende tijd hebt om te streven). Niet gericht op de doelgroep, gericht aan de voorkant zicht, het concentreren van al uw gedachten op het creëren van een perfecte "sight picture" waar de achter zicht en front terrein line-up compleet. Het doel moet een waas voorbij je vuurwapen te zijn. Als de snelheid is een probleem: 99% van de tijd die het beste zou zijn om volledig te richten op uw voorzijde zicht.
 10. 10
  U vindt met de praktijk dat je ademhaling en het vermogen om niet te enthousiast en kalm te blijven zijn de uitdagingen vooral bij het ​​houden van uw bezienswaardigheden op uw doelgroep. Dit kan alleen worden overwonnen met de praktijk. Adem in en uit normaal voor de opname, neem dan een iets diepere ademhaling voordat uitademen volledig en ontspannen van je longen. Het is tijdens deze versoepeling punt (* niet * te dwingen lucht uit, gewoon ontspannen) dat je schot moet worden genomen.
 11. 11
  De "sight picture" moeten, op traditionele iron sights, lijken op een vorm zoals iii, waarbij de voorste gezicht perfect wordt omlijst door de grenzen van het achterste terrein. Houd in gedachten dat dit betekent dat zowel horizontaal als verticaal! Deze perfecte foto moet dan onder de doelstelling worden geplaatst (niet verdoezelen) en het pistool moet dan worden ontslagen.
 12. 12
  Een pistool moet zich ingesteld (adjusted) om nauwkeurig te mikken bij de aanblik foto wordt geplaatst direct onder de doelgroep. Het is op deze manier dat het maken van kunstmatige aanpassingen (bijv. gericht links of hoog) wordt vermeden en een kanon gericht rechtuit een perfect uitgelijnd gezicht beeld zal een ronde nauwkeurig leveren aan het gewenste doel.
 13. 13
  Verschillende munitie scheuten anders (en meer of minder nauwkeurig) voor verschillende wapens. Probeer verschillende types voor uw vuurwapen en bepalen welke groepen het beste voor je pistool.
 14. 14
  Beginnende schutters trots vaak op een bulls-eye wanneer de rest van hun schoten liggen over de hele doelgroep. Zelfs een handvol knikkers op het doel gegooid zal hier en daar waarschijnlijk geraakt; dit niet vaardigheid, alleen geluk te tonen. Concentreer je op het groeperen van uw foto's dicht bij elkaar, dit is het eerste teken van een effectieve scherpschutter en toont de samenhang in schieten.
 15. 15
  Zodra u de bezienswaardigheden correct uitgelijnd en hebben een perfect zicht foto geplaatst op uw doelgroep, wilt u langzaam de trekker overhalen direct naar de achterkant van het pistool, met de trigger op of voorbij de laatste joint op je wijsvinger (trek hem recht, langzaam, en consequent tussen de opnamen). Met een DA / SA pistool, moet je al hebt trok de hamer terug (het is nu in SA-modus). Op basis van het pistool, kan je overal hebben tussen een 2 en £ 8 pull. Hoe lichter de trekker, hoe makkelijker het is om nauwkeurig te zijn (hoewel met DAO pistolen, is er een 'sweet spot', dat kan worden gevonden om te verminderen de trekker over te halen, vinden het door een schot te lossen, zonder dat het loslaten van de trekker; langzaam beweeg je vinger naar voren totdat de trigger klikken, kunt u dan weer de trekker te vuren).
 16. 16
  Toen het schot vuren zien waar de kogel landde (hoog, laag, links, rechts, of een combinatie daarvan). Dit kan wat oefening, maar u in staat om te bepalen zal zijn als het schot miste omdat de bezienswaardigheden zijn niet opgesteld, was je arm zwaaien en / of je timing was uitgeschakeld, of je het schot verwacht.
  • Wanneer een schot landt links van het doel voor een rechtshandige persoon, het betekent dat ze zijn knijpen de hele pistool in plaats van alleen de trekker als ze afvuren.
  • Wanneer een schot landt recht van de doelstelling voor een rechtshandige persoon, het betekent dat ze ofwel te veel vinger op de trekker of zijn ze in te drukken met hun grip-vingers op het afvuren kant.
  • Schoten zeer zelden te landen hoog, maar wanneer ze dat doen, het betekent soms de schutter is anticiperen op de terugslag en trek voordat een opname.
  • Als een schot landt laag is, is vaak omdat de schutter is ofwel stampen de trekker (vastgrijpen van de trekker en het pistool en te snel trekken) of waarschijnlijker omdat ze anticiperen de terugslag en dus duwen neer op het pistool voordat het daadwerkelijk branden.
  • Vooruitlopend op de terugslag is een van de meest voorkomende redenen van een persoon kan niet een pistool nauwkeurig schieten. De persoon zal het pistool verwachten terugslag, dus voordat de ronde heeft ontslagen, zullen ze hun pols bewegen, wijzen het pistool omhoog of omlaag, afhankelijk van de schutter. Een zeer eenvoudige manier om dit te bepalen is door het overhandigen van de persoon die een pistool ze zijn zeer vertrouwd met. Zorg ervoor dat het wordt gelost, maar vertel hen het wordt geladen. Toen ze line-up van hun shot, en haal de trekker over, zullen ze het geweer zelf te verplaatsen.
  • Om deze gewoonte te doorbreken, hier zijn een paar technieken.
   • Het eenvoudigste is om zich te concentreren op je trigger pull. Wijs in om het doel en langzaam de trekker overhalen. Gewoon blijven bouwen druk zo langzaam en gelijkmatig als je kunt. Het kan tot 10 seconden duren voor het geweer te vuren. Het doel is om een ​​"verrassing break" betekent dat je niet weet wanneer het pistool gaat om brand, daarom kun je niet compenseren voor het te krijgen. Een pistool met een gladde trekker en een scherpe breuk hebben meer kans om deze situatie te voorkomen als je minder kans om te voelen wanneer het pistool gaat schieten als je de trekker overhalen.
   • De tweede techniek is in wezen hetzelfde, behalve dat elke mogelijkheid van de gebruiker te anticiperen op de terugslag verwijdert. Wijzen in de doelgroep en houd je vooraan zicht op de doelgroep zo goed mogelijk. Heb een vriend zetten hun vinger in de trekkerbeugel en haal de trekker voor u (met uw vinger op de index punt, of op de knop onder de vinger). Zorg ervoor dat de persoon daadwerkelijk doet het trekken doet het heel langzaam en houdt hun hand (vooral hun duim) weg van de achterkant van het pistool (waar de glijbaan hen zal clip). Deze methode is zeer lastig, maar het zal blijken dat trekkertrekkracht is een van de belangrijkste elementen van het afvuren van een wapen.
   • Veel shooters, zelfs ervaren degenen, krimp zonder het te beseffen. Anticiperen op de terugslag kan zich manifesteren als subtiele bewegingen die worden gemaskeerd door de feitelijke terugslag van het geweer, en dus onopgemerkt door de schutter of waarnemers. U kunt eenvoudig testen dit met behulp van een snap cap http://en.wikipedia.org/wiki/Snap_cap. Zoals vermeld in de link, "Een snap cap is een apparaat dat lijkt op een standaard vuurwapen cartridge verschijnt, maar bevat geen primer of projectiel en wordt gebruikt om vuur te drogen het wapen. Snap caps bevatten meestal een veer-bevochtigd valse primer die de kracht absorbeert van de slagpin waardoor u veilig testen-vuren het pistool zonder beschadiging van de componenten. "
   • Heb een vriend laad je wapen voor u, maar het vervangen van een belaste rond met een snap cap van hetzelfde kaliber, gepositioneerd in het blad (voor een pistool) of cilinder (voor een revolver) willekeurig. Als je verder om alle rondes brand, zul je uiteindelijk vinden de snap cap, maar je zult het niet weten tot na je de trekker hebt getrokken. Op dat moment, zal het duidelijk zijn voor u - Als uw site foto is rock steady, heb je terugslag van het wapen onder de knie. Als het pistool springt in je hand als een live-ronde ging net naast, moet je meer oefenen. Dit is een eenvoudige, goedkope test, maar de resultaten kunnen verrassen.
 17. 17
  Praktijk op dit gebied totdat je consequent bent in staat om een borst-en kleinbedrijf doelgroep (ongeveer een 20-inch diameter cirkel) geraakt. Beweeg de doelgroep terug ongeveer 10 meter. Oefen opnieuw de cyclus. Zorg voor een constante ademhaling. Als uw bezienswaardigheden zijn uitgeschakeld, krijgen nieuwe op te compenseren, of hebben een pistool smith fix de huidige. De 3-dot sight-systeem is mijn voorkeur, maar sommige mensen liever andere stijl bezienswaardigheden. Verstelbare bezienswaardigheden maken het ook makkelijk om op je wapen van de nul-punt te wijzigen op elk gewenst moment.
  • Nadat u het doel een keer of twee meer terug te gaan, zul je merken dat je in staat bent om te oefenen en uiteindelijk in staat zijn om consequent te raken dat borst-en kleinbedrijf doelgroep op een verdere en grotere afstanden.
  • Op een gegeven moment, ga terug naar de nauwe doelgroep, en indruk zelf op hoe goed je bent in staat om strak groeperingen maken. Op deze manier geef je jezelf meer zelfvertrouwen als je in staat om duidelijke verbetering zien.
 18. 18
  Als je blik sloeg op de juiste locatie (niet hoog of laag) op 40 of 50 meter (dit is het beste), vindt u dat op 60 of 70 meter moet u compenseren bullet daling door te streven hogere, het kan alleen worden een paar centimeter, maar je moet er wel aan wennen.
  • Op 100 meter is er aanzienlijke kogel druppel (ongeveer 10-15 centimeter voor een standaard 0,45), en de wind wordt het een beetje een factor. Tijdens het staan ​​kunt u vinden u kunt verder gaan dan 100 meter. Duw jezelf en vind je limiet. Terwijl geneigd onze hurken met een steun, vindt u kunt u consistente shots uit tot 200 meter.
   • Terminale ballistische capaciteiten bij 200 of meer yards voor de meest voorkomende pistool zijn twijfelachtig. Bij zeer lange afstanden bezit zwaardere kogels een groter percentage van hun energie door aërodynamische coëfficiënten.

Tips

 • Zorg dat u uw pistool te reinigen na het gebruik ervan. Vocht en vuil kunnen corroderen of beschadigen van uw vuurwapen bij gebruik in een dergelijke staat.
 • Veiligheid eerst! Zorg altijd dat het pistool is gelost en de kamer leeg is voordat het verplaatsen of transporteren van het vuurwapen.
 • Oefenen, oefenen, oefenen. Ook al "weten is het halve werk", je moet in staat zijn om toe te passen wat je weet.
 • Zoals eerder gezegd, je pistool is waarschijnlijk nauwkeuriger dan je bent (voor de meeste full-sized geweren, in de meeste kalibers). Dus als je mist, is de kans groot, het is jouw schuld. Oefen meer om ervoor te zorgen dat u niet anticiperen op het schot of zijn te veel zwaaien.
 • Schakel de veiligheid als je niet van plan om onmiddellijk te schieten (als het kanon heeft een veiligheids).
 • Voordat je naar buiten schieten, niet consumeren geen alcohol, maar ook geen cafeïne consumeren. Terwijl alcohol zal uw vermogen om te functioneren en goede beslissingen te verminderen, zal cafeïne ook verminderen uw vermogen om uw minuten motorische functies (dat wil zeggen: u kunt extra slingeren of zelfs te schudden als je cafeïne in je bloed) te controleren.
 • Reinig de boring (binnenkant) van het vat consequent ook (met olie, en periodiek met oplosmiddel). Vindt u na een paar honderd ronden kan het behoorlijk vies, ook al heb je het niet kunt zien.
 • Een andere reden waarom het wapen mogelijk niet in staat om te schieten nauwkeurig is vanwege de kogel-barrel match. Hoewel het minder met een pistool dan een geweer om gaat, is het goed om te knoeien met verschillende kogel fabrikanten en granen. Maar zodra je iets vinden dat schiet goed, niet meer wijzigen. Oefen met een type munitie, en houd altijd een goed aanbod van die munitie.
 • Uw handen schudden is een gemeenschappelijk probleem, het kan komen en gaan, maar vaak wordt geassocieerd met cafeïne, stress, nervositeit of opwinding. Als je handen beginnen te schudden, en zal niet stoppen. Ga zitten voor een tijdje, wat water drinken, en denk na over iets niets met wapens (denken niet na over je handen!). Na een tijdje, probeer dan houdt het pistool weer.

Waarschuwingen

 • Vuurwapens zijn gevaarlijk. Gebruik alleen een pistool of andere vuurwapens als u een ervaren schutter of een zeer ervaren schutter u direct toezicht.
 • Een pistool kan veel schade of zelfs de dood toe te brengen. Zorg ervoor dat u altijd wijzen het pistool in een veilige richting en richt deze nooit op iets wat je niet van plan bent om te schieten.
 • Zorg ervoor dat u weet wat er beneden bereik. Kogels kunnen reizen voor mijlen of kan stuiteren en ricochet in onbedoelde richtingen.
 • Vuurwapens mag alleen worden geschoten in een veilige en legale locatie. Wees je bewust van de staat en lokale wetten over het gebruik en het vervoer van een vuurwapen en volg ze nauwkeurig. Wetten drastisch veranderen tussen staten en kan veranderen tussen provincies of zelfs steden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een pistool (elk kaliber, ongeacht het formaat, maar neem het bovenstaande in overweging vermelde algemeenheden).
 • Munitie (het kaliber van uw pistool). Zorg ervoor dat deze munitie is van een betrouwbare bron (vervaardigd is het beste). Self-geladen of munitie kan gevaarlijk zijn en kan je pistool beschadigen.
 • Als u van plan om buiten te schieten: buiten de deur kleding. Draag kleding die warm genoeg voor het weer verwacht. Broeken zijn altijd aanbevolen. Als u zich bevindt waar er anderen met vuurwapens (bijvoorbeeld: tijdens de jacht) kan zijn, is het vaak het beste om een ​​fel oranje vest of shirt te dragen.
 • Veiligheidsbril en oorbeschermers zijn essentieel. Hete messing uitgeworpen uit een semi-automatisch kan ogen beschadigen en luid rapporten kunnen beschadigen heel snel horen.