Wkenl

Hoe maak je een schot van testosteron te geven

Testosteron is een zeer dikke oplossing en kan dus worden zeer gevaarlijk zorg ervoor dat u naar aanleiding van de dosering aanwijzingen op uw medicatie fles. Bijvoorbeeld, 100mg/cc betekent dat er 100 mg van het geneesmiddel in een cc. vele doseringen van testosteron vereist 200mg of 2 ccs van de medicatie. De spuiten die u ontvangt zal worden gemeten door ccs. Voor het opstellen van dit med, zal u een zeer grote naald, zoals een 20 meter nodig hebben, of het zal je voor altijd duren

Stappen

Hoe maak je een schot van testosteron te geven. Op te stellen, meet de hoeveelheid ccs u wilt dat zij uiterlijk dat veel lucht te trekken in je spuit.
Hoe maak je een schot van testosteron te geven. Op te stellen, meet de hoeveelheid ccs u wilt dat zij uiterlijk dat veel lucht te trekken in je spuit.
 1. 1
  Op te stellen, meet de hoeveelheid ccs u wilt dat zij uiterlijk dat veel lucht te trekken in je spuit. Veeg de bovenkant van de med fles met alcohol, en verwijder de lucht uit je spuit in de geneeskunde fles. Zet de fles op zijn kop te trekken uit de hoeveelheid med gewenst.
 2. 2
  Met testosteron, u wilt injecteren in de grootste spier die je kunt vinden, zoals de vastus Laterus (boven de knie) of de overvloed (bovenbeen) houden rekening met een doekje met alcohol en veeg het gebied dat u van plan bent om te injecteren in. Dit zorgt voor steriliteit van het gebied.
 3. 3
  Vervolgens neem je geladen spuit, bevestigd met 23-18 gauge naald, en al snel duiken het in het gewenste gebied zorgen ervoor dat u terug te trekken een beetje aan de zuiger om ervoor te zorgen dat u niet in een ader... als je bloed terug te zien, trek de naald eruit en opnieuw beginnen in een nieuwe plek. LANGZAAM injecteer de medicatie....... je kan druk of een beetje brandend gevoel.... dit is normaal. zodra u alle medicatie in, trek de naald uit, beoordeelt voor bloeden, en breng een pleister, indien nodig. Gooi de gebruikte opgezet in een goede naaldencontainer. Eventuele roodheid of zwelling optreden op de site, contact op met uw arts

Tips

 • Er zijn ook verschillende lengtes van naalden. Meest voorkomende zijn 1 inch en 1 en een halve centimeter in lengte. Als je groter, gebruik dan de 1 1/2 inch, als je niet veel vlees, gebruik dan een 1 inch.
 • Zorg ervoor dat u een grote naald te gebruiken om de medicatie opstellen. U kunt overschakelen naar een kleinere naald om daadwerkelijk te injecteren de testosteron.
 • Hoe kleiner de maat van een naald, hoe groter het wordt... bijvoorbeeld een 18 gauge naald is groter dan een 25.
 • Gebruik niet kleiner zijn dan een 23 gauge naald te injecteren. Als je probeert kleinere te gebruiken, zal de medicatie niet uit de spuit, en kon zelfs "opblazen" onder je huid GEEN plezier!

Waarschuwingen

 • Natuurlijk, houden al uw medicijnen buiten het bereik van kleine handjes......
 • Stal uw medicatie bij de aanbevolen temperatuur, en controleer altijd de vervaldatum op de fles. Als het is verlopen, gebruik het dan niet!
 • Niet OOIT uw dosis veranderen zonder overleg met uw provider