Wkenl

Hoe maak je een slackline bouwen

Misschien heb je slackline van een vriend geprobeerd, of lees de Hoe maak je een slackline lopen featured artikel, en nu je graag uitzoeken hoe je er een kunt bouwen op uw eigen bent. Dit artikel zal u tonen hoe u uw eigen slackline op te bouwen, met behulp van een paar bomen, sommige gewone klimmen versnelling, eenvoudige knopen, en een karabijnhaak katrol systeem om de lijn vast. Het eindresultaat is een fusie tussen een koord en een trampoline - een springkussen, zeer gespannen, single-lijn speeltuin die je kunt voeren rond in een opbergzak. Zodra je leert de stappen en het verzamelen van uw leveringen, kunt u dit instellen in slechts vijf minuten.

Stappen

Hoe maak je een slackline bouwen. Verzamel uw leveringen.
Hoe maak je een slackline bouwen. Verzamel uw leveringen.
 1. 1
  Verzamel uw leveringen. Slacklines zijn meestal opgebouwd uit 1 "(25mm) buisvormig weefsel, hoewel andere materialen kunnen worden gebruikt Een typische opstelling omvat.:
  • 50 voet (15 meter) (of meer) van de gordel voor de hoofdlijn
  • 2 stuks van 10-15 voet (3-4,5 meter) lengtes van 1 "(25mm) buisvormige singels voor de ankers
  • 5 karabijnhaken (klimmen-sterkte, ovale)
  • 2 stukken tapijt, karton of ander stevig materiaal beschermt de boom ankers.
 2. 2
  Selecteer de ankerpunten. Een goede lengte voor beginners is ongeveer 15-20 meter tussen ankers. Zoek een gebied vrij van scherpe voorwerpen - gladde grasvelden zijn ideaal. Kortere overspanningen zijn makkelijker te leren dan op langere overspanningen en zorgen voor een lagere lijn.
 3. 3
  Bouw de ankers. Kies ankers kunnen houden ongeveer 500-1000 pond (226 kg-453 kg) van de zijwaartse kracht: middelgrote tot grote bomen, gecementeerde palen, vrachtwagen haperingen, oogbouten, etc. Bij het gebruik van bomen voor ankers, zorg ervoor om te beschermen de bomen door opvulling het gebied van contact met tapijt of een ander stevig materiaal. Wikkel de lus van de gordel rond het eerste anker ongeveer 2-3 voet (60-90cm) van de grond voor een 15-20 voet (4,5-6 meter) lengte. Bevestig een karabijnhaak aan de twee uiteinden. Herhaal dit voor het tweede anker met twee karabijnhaken plaats van een.
 4. 4
  Bevestig de lijn naar het eerste anker. Wikkel een gebonden lus van singels rond het anker en bevestig een karabijnhaak door de twee einde lussen.
 5. 5
  Set 'lijn locker' en karabijnhaak 80% van de weg naar het tweede anker.
 6. 6
  Bouw een 'primitieve' 4-karabijnhaak katrol systeem om de lijn vast te zetten.
  • Uit de lijn locker, passeren de singels boven naar beneden door carabiner_1 verbonden aan het anker, daarna van boven naar beneden door de karabijnhaak aan de lijn locker.
  • Vervolgens passeren de singels bottom-to-top door carabiner_2. Je moet over een zig-zag patroon aansluiten van de karabijnhaken - de "katrol".
  • Nu voor de lastige gedeelte: passeren de singels bottom-to-top ONDER de lus van de gordel op de lijn locker karabijnhaak. Dit creëert een wrijving slot op de singels. Geen extra knopen nodig.
  • Trek stevig, met ongeveer 50-£ 100 (of meer) van de trekkracht.
  • Test de lijn bij zitten of op het bed springend. Dit helpt neem de rek uit de ankers en knopen. Draai de lijn totdat je er midden in kunt lopen zonder dat deze de grond raken.
 7. 7
  Draai je lijn. U kunt experimenteren met de koppeling van de lijn zeer strak of matig strak. Als de lijn is te los, zal het veel van zijn dynamische kwaliteiten te verliezen en doorhangen overdreven.
 8. 8
  Hoe de wrijving knoop los als u klaar bent. Dit is eenvoudig en veilig uit te voeren door aan de banden in de tegengestelde richting waarin u de regel vastgezet. Doorgaans betekent dit trekken van de gordel van het dichtstbijzijnde anker.

Tips

 • Gebruik verschillende gekleurde banden voor de ankers en de algemene lijn. Dit maakt het gemakkelijk om bij het ​​opzetten van de slackline sorteren van uw benodigdheden.
 • Koop meer singels dan je nodig hebt voor de spanwijdte tussen ankers. Hoewel, mag u alleen een slackline dat is 20 meter lang, moet je ongeveer 20 meer voet aan de katrol systeem te bedienen.
 • Piggy-back katrol systemen te maximaliseren aanscherping voor lange lijnen. In plaats van te trekken direct aan de singels gebruikt voor het vastzetten, lopen deze singels via een ander katrol systeem aangesloten op een andere nabijgelegen anker. Idealiter, het andere anker is in lijn met uw lijn. Hoewel enigszins gecompliceerd, zal dit zorgen voor een enorme hoeveelheid van het hefboomeffect, voor die extra lange lijnen.
 • Combineer trekkracht met twee of drie vrienden. Krijg een vriend of twee om te helpen trekken de lijn met u. Als met behulp van een stok met een omtrek kink in de kabel, kunt u elke trekken aan een kant van de stick. Pas op dat u de singels rond je vingers.
 • Krijgen meer invloed bij het ​​aandraaien van de lijn door het wikkelen van de singels rond een stevige stok. Omdat de afstanden toenemen, heb je meer invloed nodig om de lijn te scherpen. Bind de singels op een stok met een omtrek kink in de kabel en diverse wraps rond het trekken uiteinde van de gordel aan een betere grip op de lijn staan.
 • Koop een commerciële aanscherping systeem. Als u wilt een snelle en eenvoudige methode voor het opzetten van een slackline, overwegen te investeren in een kit. Diverse fabrikanten bieden professionele spanningsystemen en complete slackline kits. Verwachten te betalen ongeveer US75€ -150€ afhankelijk van het model.

Waarschuwingen

 • Heb spanbanden of karabiners niet gebruiken om te klimmen nadat ze zijn gespannen in een slackline.
 • Slacklines genereren enorme krachten op de ankers toen gewogen. Kies ankers die kan weerstaan ​​tot £ 1000 van kracht zorgvuldig.

Dingen die je nodig hebt

 • Twee ankerpunten
 • 50 voet (15 meter) van 1 "(25mm) buisvormige singels voor een 25-voet (7,5 meter) hoofdlijn met katrol systeem
 • 2, 10-15 voet (4,5-6 meter) stukken van 1 "(25mm) buisvormige singels gebonden in lussen voor de ankers
 • 2 middelgrote tot grote bomen of andere ankers
 • Padding om de bomen te beschermen
 • 5 karabijnhaken