Wkenl

Hoe maak je een slechte adem te voorkomen

Veel mensen hebben slechte adem, zonder zelfs te realiseren. Dit kan verlamde uw kans om te genieten van een gezond sociaal leven, het vinden van een significante andere, en zelfs vooruitgang in je carrière. Het belangrijkste aspect van het hebben van een frisse adem is voor een goede mondhygiëne hebben.

Stappen

Hoe maak je een slechte adem te voorkomen. Poets je tanden en schraap je tong eerste wat elke ochtend, en ook na elke keer dat je een dutje te doen.
Hoe maak je een slechte adem te voorkomen. Poets je tanden en schraap je tong eerste wat elke ochtend, en ook na elke keer dat je een dutje te doen.
 1. 1
  Poets je tanden en schraap je tong eerste wat elke ochtend, en ook na elke keer dat je een dutje te doen. Stinkende bacteriën hebben een kans je mond over te nemen, terwijl u sliep had, en zijn het meest waarschijnlijk veroorzaakt verluchten 's morgens adem. " Tong schrapers kan gevonden worden in de meeste reformwinkels, en ook in de drogisterijen en convenience winkels als ze steeds populairder geworden.
 2. 2
  Nadat je je tanden poetst en schraap je tong, je mond grondig spoelen en gorgelen met verse, koele water. Dit is een zeer belangrijke stap, een die veel mensen over het hoofd. Niemand vindt het leuk om je adem ruiken als het beladen met vuile, gebruikte tandpasta uitschot.
 3. 3
  Na het voltooien van de stappen 1 en 2, zorg ervoor dat je drinkt een aanzienlijke hoeveelheid water, en vermijd het eten of drinken iets anders voor minstens 30 minuten. Hiermee is het reinigingsproces van uw mond, keel, slokdarm en maag, wat zeer belangrijk is voor een frisse adem nadat je slaapt.
 4. 4
  Vermijd voedingsmiddelen zoals knoflook, uien, suikerhoudende voedingsmiddelen, vlees, vis, gevogelte en eieren. Al deze voedingsmiddelen zijn berucht voor het veroorzaken van een slechte adem. Verse groenten en fruit daadwerkelijk helpen om uw hele systeem te reinigen, en het resultaat is een verbeterde ademhaling. Groene bladgroenten name zijn bekend om het lichaam te helpen handhaven frisse adem. Probeer kauwen frisse pepermunt, groene munt, peterselie, basilicum of plaats van kauwgom.
 5. 5
  Na het eten of iets (naast water) te drinken, grondig uw mond en gorgelen met water te spoelen. Gebruik deze praktijk zonder mankeren, dag en nacht, en je op de hoogte blijven van vervelende bacteriën opbouw te houden in je mond, die slechte adem veroorzaken. Ren je tong langs de oppervlakken van uw tanden gedurende de dag, en als je ooit merkt dat de vorming van tandplak, poets je tanden weer en goed naspoelen met water, zorg ervoor dat je het gevoel je tanden, niet de vorming van tandplak, dat is een bijdragende factor in slechte adem.
 6. 6
  Drink veel water elke dag, maar probeer het drinkwater te voorkomen dicht bij etenstijden, als het kan uw spijsvertering capaciteit kunnen verlagen. Houden van uw lichaam goed gehydrateerd helpt in zijn eigen natuurlijke reiniging processen, en kan bijdragen tot het aanpakken van slechte adem.
 7. 7
  Elke keer dat je merkt dat je een slechte adem, spoel je mond met water. Als dit niet werkt, dan borstel je tanden weer. Je moet misschien ook je tong weer schrapen. Altijd eindigen door spoelen met veel koud water.
 8. 8
  Het gebruik van kauwgom, mondwater en suikergoed niet voldoende oplossingen om slechte adem, omdat zij niet de onderliggende oorzaak, die onjuist hygiëne. In feite kunnen deze stoffen bemoeilijken hygiëne kwesties als links in de mond voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd. Groene bladgroenten, citroenen en limoenen zijn veel beter cover-ups in noodgevallen wanneer je tandenborstel niet bij de hand. Altijd onthouden om grondig spoelen met water na elke toepassing van deze wonderlijke adem-verfrissers!
 9. 9
  Niet heftig hoesten omdat het de release van slecht ruikende tonsillen stenen die kunnen blijven op de achterkant van je keel dagenlang kan veroorzaken.
 10. 10
  Eet guave, kruisbes en ruw voedsel zoals brood, die u helpen bij het ​​schoonmaken van de achterkant van je keel. Drink veel water na de maaltijd.
 11. 11
  Bezoek aan een tandarts, ten minste tweemaal per jaar. Slechte adem bekend is te worden veroorzaakt door tandproblemen, dus het is noodzakelijk dat u uw tandarts raadplegen als u last heeft van een zeer slechte, slechte adem.

Tips

 • Gebruik een elektrische of batterij-aangedreven tandenborstel. Ze werken wonderen!
 • Drink water een uur na de maaltijd, en vermijd het drinken van koude dranken tijdens de maaltijden.
 • Als je uien of knoflook moet eten, een truc is om alleen te eten in het gezelschap van andere mensen die ook hen eten. Mensen van wie de systemen zijn vervuild met uien en knoflook kan ze niet ruiken op je ademhaling, zodat je in staat zijn om ze te laten denken dat je adem stinkt niet. Dit werkt niet, tenzij ze ook onlangs hebben gegeten knoflook en uien, al, dus de beste vuistregel is om ze helemaal te vermijden.
 • Volg de instructies op de verpakking van de tong-schraper, of leren hoe het te gebruiken van iemand die bekend is met hen. Het oppervlak van je tong accumuleert een ongelofelijke hoeveelheid stinkende bacteriën gedurende de hele dag.
 • Na het tandenpoetsen met tandpasta, borstel met zuiveringszout of swish met een oplossing van soda en water. Het zal helpen om het niveau van de pH-balans in je mond waardoor het moeilijker voor bacteriën te etteren. Doe dit voor het slapen en je kunt 's morgens adem weg te nemen. Zorg dat u uw mond na zwiepende met of poetsen met zuiveringszout spoelen. De korrels niet zo makkelijk op te lossen en kan een korrelig gevoel in je mond te verlaten. Baking soda helpt ook om vlekken op je tanden, MAAR zuiveringszout kan corrosief worden op uw tanden, zodat overmatig gebruik ervan kan leiden tot ergere problemen dan slechte adem... chippen tanden! Yuk
 • Je tanden poetsen en je tong schrapen voor het slapen gaan is een geweldige manier om een ​​voorsprong op de bacteriën die zich ophopen in je mond 's nachts en tijdens dutjes te krijgen. Houden goed gehydrateerd tijdens het slapen helpt ook veel.
 • Floss na het eten.
 • Andere hulpdiensten truc is om de ademhaling te voorkomen dat in het gezicht van iemand wanneer u vermoedt dat u een slechte adem hebben. Adem in terwijl geconfronteerd met anderen, en adem uit wanneer geconfronteerd weg van hen. Omgekeerd, als je in iemand met een slechte adem, kunt u dit proces om te keren en het minimaliseren van de onaangenaamheden. Vergeet echter niet dat deze trucs zijn alleen voor noodgevallen, en mag nooit worden gebruikt in plaats van een goede mondhygiëne.

Waarschuwingen

 • Drink geen alcohol. Veel mensen vinden deze geur als zeer beledigend.
 • Toon nooit op een sollicitatiegesprek, een feestje of een date met kauwgom of snoep in je mond. Veel mensen vinden deze gewoonten te zijn beledigend, en in plaats van die van een slechte adem probleem, zullen ze het waarschijnlijk erger.
 • Schraap altijd je tong van achter naar voren, in een vloeiende beweging, en niet beginnen deze motie te ver naar achteren. Vergeet niet om het midden, evenals de linker-en rechterkant van het bovenste oppervlak van je tong schrapen. Vier snelle schaafwonden moeten voldoende zijn, na elke keer dat je slaapt.
 • Niet roken tabak. De meeste mensen houden niet van de geur, en dus als je wilt om een ​​frisse adem te hebben, dit is erg belangrijk. Veel mensen melden dat sigaren, in het bijzonder, geven een uitwerpselen-achtige geur die het meest verontrustend.
 • Ga er niet vanuit dat anderen, zoals de geur van wat het ook is die u gebruikt als dekmantel voor een adem probleem. Een goede hygiëne is altijd beter dan nare adem gemengd met een andere geur, aangenaam of anderszins. Stoffen die je denkt lekker ruiken kan fungeren als een voertuig om uw slechte adem verder te dragen in anderen 'ademruimte, en anderen kunnen ook niet denken dat dergelijke stoffen ruikt lekker toch.
 • Niet over-brush! Dit kan schade aan uw tandvlees, die alle bestaande hygiënische problemen kunnen verergeren. Vertrouw op zoet water vaker dan je tandenborstel, en overschakelen naar zachte haren indien nodig.
 • Vermijden (indien mogelijk) te veel eten (produceert boeren) en het vlees van dode of levende dieren (produceert slechte adem).