Wkenl

Hoe maak je een slowpitch softbal hit

Als je nieuw bent bij Slowpitch softbal, hier zijn een paar stappen om het verbeteren van je raken. Het zal helpen om dit te oefenen met echte kruiken alsook in een batting cage.

Stappen

Hoe maak je een slowpitch softbal hit. Haal een paar schommels op te warmen.
Hoe maak je een slowpitch softbal hit. Haal een paar schommels op te warmen.
 1. 1
  Kies je knuppel. Zorg ervoor dat het een legale knuppel voor je competitie. Je coach of manager zal waarschijnlijk controleren dat eerst uit. De vleermuis moet niet te lang of te zwaar voor u om uitstekende controle te hebben en zich prettig voelen swingen. Bat snelheid is veel belangrijker dat de grootte van de vleermuis in hoe goed of hoe ver je de bal raakt.
 2. 2
  Pak de vleermuis. Als je bat rechtshandig, zal je je rechterhand zet boven uw linker en tegenover als je lefty bat. Grip dicht bij het handvat, maar voel je vrij om te stikken up als je meer controle nodig.
 3. 3
  Haal een paar schommels op te warmen. Zorg ervoor dat u bent duidelijk van het raken van iedereen en krijg je spieren klaar om hard te zwaaien. Swing helemaal door en de praktijk een goede techniek.
 4. 4
  Stap in het slagperk in een houding die comfortabel aanvoelt. De meeste mensen staan ​​direct parallel aan de thuisplaat. U wilt uw afstand in te stellen van de thuisplaat je ruimte om de bal te raken, indien binnen om te geven, maar niet zo ver weg dat je van een plaats op de buitenkant van de plaat niet kon bereiken. Wil je een goede balans te hebben en beweeg je voeten ongeveer schouderlengte elkaar. Zorg ervoor dat uw achterste voet (dichtst bij de catcher) is goed geplant als u deze voet gebruiken om te duwen en krijgen kracht als je swing.
 5. 5
  Neem een of twee schommels in het slagperk. Zorg ervoor dat uw swing heeft betrekking op de thuisplaat. Het veld heeft om het te maken over de thuisplaat dus zorg ervoor dat je staat waar de bal passeert u tussen uw borst en halverwege de dij. U kunt houden een hand als je langer dan een paar seconden nodig om set te krijgen en dan gewoon laten zakken als je klaar bent.
 6. 6
  Houd je ogen op de bal. De bal zal moeten arch tussen 6 - 12 m en land net voorbij de thuisplaat. Bepaal zo snel mogelijk als dit een pitch dat u in staat om goed te raken zal zijn zal zijn. Vaak kun je contact maken met een worp dat is buiten de strike zone, maar het zal je beste hit niet dus probeer niet om te swingen op deze. Als de toonhoogte is plat (niet arch 6-12 voet), zelfs als het kruist de plaat, je hoeft niet te zwaaien en de toonhoogte wordt een bal worden genoemd. Als je niet gaat slingeren, ontspannen en stap uit de slagmensen vak zodra de bal de plaat. Zorg ervoor dat uw vleermuis is terug en klaar om te gaan als je van plan bent om te swingen.
 7. 7
  Swing snel op de bal, swingende de vleermuis niveau of heel iets omhoog. Vergeet niet bat snelheid is de sleutel hier en zorg ervoor te slingeren door de bal. Je doel is om te proberen om de loop van de vleermuis naar het midden van de bal te ontmoeten. Je zult meer tijd om te wachten, omdat de bal komt binnen bij een langzame boog dus zorg ervoor dat u de tijd van uw swing om contact te maken met de bal als het kruist je strike zone en waar je de bal best geraakt. Stride naar de werper als je swing je momentum en vleermuis snelheid te verhogen. Line drives zijn snel en meestal moeilijk te vangen, tenzij direct geraakt bij een veldspeler dus dat is de reden waarom u wilt level slingeren. Als je de bal omhoog (hit hoog in de lucht de bal) pop zonder veel afstand, bent u swingende te veel. Pop-ups zal de veldspelers geven tijd onder de bal te krijgen om het uit dus pas uw swing indien nodig. Ook niet zwaaien naar beneden hetzij als dit zal leiden tot een grounder en zal ook de veldspelers een betere kans om je uit. Als u raakte een fout bal (bal die niet tussen de witte lijnen die zich uitstrekken tot het outfield hek) je misschien te vroeg hebben gezwaaid of u hebt niet regelrecht de bal raken. Probeer ook om ervoor te zorgen dat u het maken van contact met de bal op de sweet spot van de bal of op het breedste gedeelte. De meeste metalen softbalknuppels hebben een grotere sweet spot die het gemakkelijker maakt om de bal goed te raken.
 8. 8
  Als je in een spel, zal je uitvoeren om eerst te luisteren of een blik werpen op je eerste honk coach om te bepalen of u zou moeten lopen naar de tweede of verblijf op het eerste. Lopen altijd langs de tas als de coach niet golft u op. Als dit is de praktijk. Krijg je knuppel terug en maak je klaar om opnieuw te raken.

Tips

 • Vertrouwen is belangrijk, zodat elke keer dat u stap in het vak van de beslagen, geloven dat je een goede klap zal krijgen.
 • Oefenen om een ​​betere hitter te worden. Concentreer je op slingeren door de bal en swingende niveau. Hoe meer plaatsen je kijkt naar hoe beter je in staat zal zijn om te bepalen welke zijn ballen en die zijn stakingen. De meeste mensen zijn pull hitters (hit naar links veld als je rechtshandig of naar rechts veld als u een lefty) vooral in slowpitch softbal dus een goede pull hitter eerste geworden. Zodra u beneden de basics, dan kunt u werken aan het raken van de bal naar de tegenoverliggende veld
 • Zorg ervoor dat u de zwaarste vleermuis kunt snelste swing. Beide zijn belangrijk, maar het is beter om een ​​beetje bat gewicht voor een snellere swing offeren.
 • Wees niet bang om een ​​pitch of twee duren, tenzij je naar beneden om uw laatste staking. Op uw laatste staking, slingeren als het dicht. Zelfs als je uit je in staat zijn om een ​​agent te bewegen over. Ook kunnen sommige kruiken ontmoedigd als ze problemen hebben gooien stakingen dus niet geef ze een gemakkelijk door zwaaien op een slecht veld.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je uit de buurt van andere mensen, dieren en voorwerpen zijn vóór swingen. Vleermuizen kunnen pijn doen!

Dingen die je nodig hebt

 • Bat
 • Softball (s)
 • Werper of Pitching Machine
 • Batting handschoenen (vooral als u veel schommels)