Wkenl

Hoe maak je een sneeuw kat maken

Maak indruk op je vrienden en buren met een katachtige versie van de sneeuwpop, het bouwen van een sneeuw kat plaats. De principes gebouw zijn vergelijkbaar, je zult alleen maar nodig hebt om je creativiteit te gelden voor de vorming van een katachtige in de sneeuw.

Stappen

Hoe maak je een sneeuw kat maken. Bouwen van de basis van de kat eerste.
Hoe maak je een sneeuw kat maken. Bouwen van de basis van de kat eerste.
 1. 1
  Verzamel de sneeuw. Zoals met een sneeuwman, ervoor zorgen dat uw sneeuw is niet te modderige of bevroren.
 2. 2
  Bouwen van de basis van de kat eerste. Maak een grote ronde bal van sneeuw, op dezelfde manier dat je zou gebruiken om te bouwen de basis van een normaal formaat sneeuwpop. Bouwen deze met een lichte hoek naar voren, terwijl dit zal de basis van de sneeuw kat te vormen, is het ook gaat om te dienen als de sneeuw kat terug benen, buik en romp. Zorg ervoor dat u een plaats te verlaten op deze bal voor de volgende bal te worden toegevoegd. Laat deze zitten gedurende 2 uur stollen.
 3. 3
  Carve achterpoten de sneeuw kat. Het doel is om kleine gebogen bovenbeen vormen die er uitzien als een kat die gaat zitten op de romp (zie foto naast deze stap) te creëren. Indien blijkt dat het te moeilijk om deze te snijden, ze gewoon bouwen vanaf de grond met behulp van extra sneeuw. Leun deze sneeuw tegen de basis, zorg ervoor om ze te kneden tot gevouwen been vorm van een kat. Artistieke vergunning wordt aangemoedigd - elke vorm vaag als een been is groot.
 4. 4
  Maak het midden van de sneeuw kat. Voeg een iets kleinere bal naar de buik gebied van de kat. Proberen om het te krijgen om iets naar voren te leunen (denk aan een kat zitten en hoe zijn vorm rondingen lichaam naar voren). Strijk de naden dan met extra sneeuw. Dit is het gedeelte midden "borst" van de kat. Hoewel deze borst moeten kunnen op de basis zitten zonder steun, zal de toevoeging van de voorpoten extra steun te geven aan deze bal, dus het helpt om het been stokken stutten dit middelste bal als je de bal niet verblijven op zijn eigen.
 5. 5
  Maak voorpoten de sneeuw kat. Neem twee gelijke lengte stokken en plaats deze zodat ze hoek in de tweede bal te voorpoten de sneeuw kat vormen. Stapel sneeuw rond deze stokken, vanaf de basis tot aan de "borst" van de kat die de tweede bal van sneeuw. Blijven toevoegen sneeuw tot aan de poten zijn solide en in verhouding met de rest van het lichaam van je sneeuw kat. Strijk de naden dan met extra sneeuw.
 6. 6
  Poten In beide sets benen. Maak kleine "burgers" van de sneeuw en plak ze aan de basis van elk been. Gebruik takje strengen om klauwen te maken, drie zelfs-sized takjes voor elke poot, plat met gelijke tussenruimten op de poot zal een effect van klauwen voorzien. Experimenteer met gebogen twijgen als je zin hebt.
 7. 7
  Maak het hoofd van de sneeuw kat. Bereid een kleinere bal voor het hoofd, op dezelfde manier als je het hoofd van een sneeuwpop's zou maken. In de middelste bal en glad de voegen dan met extra sneeuw. Vorm twee kleine puntige oren uit sneeuw. Proberen te kneden een beetje puntige gebied voor de mond van de kat en de neus regio. Maak je geen zorgen als dit te moeilijk is, zal de versieringen zorgen voor het gezicht ziet eruit als een kat.
 8. 8
  Maak de kat het gezicht van de>
 1. 1
  • Whiskers en mond: Gebruik fijne takjes voor de snorharen en de mond. Voor wat extra humor, probeer dan het toevoegen van een kleine kat de tong gemaakt van helder rood vilt steken uit de mond van de kat.
  • Neus: Voor de neus, zijn er vele mogelijkheden, waaronder een ronde neus gemaakt van sneeuw, een grote zwarte knop, een stuk van steenkool, een kleine dennenappel, of iets anders u wenst.
  • Ogen: Gebruik knopen; kleine dennenappels, of probeer de suggestie in "Tips" hieronder. Op deze foto van de kat heeft olijven voor ogen, maar de eekhoorns misschien wel wanhopig genoeg om ze rukken uit...
 2. 2
  Maak de staart. Porren met een stok in de achterkant van de basis van de sneeuw kat, waardoor het punt naar boven. Net als bij de benen, vacht deze stok in de sneeuw, het werken vanuit de basis naar boven. Als de sneeuw valt, laat het stollen stap voor stap. Als u wilt, kunt u de staart begint zodra de voet van de kat wordt gemaakt en stukjes sneeuw toe te voegen aan het hier en daar als je de rest van de sneeuw kat maken. Das een decoratieve lint over het puntje van de staart als je wilt. Of probeer er een knik in de staart - op zoek naar een ongewoon gevormde takje en experiment.
 3. 3
  Geef kleur aan uw sneeuw kat: Put KOUD water (u niet wilt dat uw sneeuwscooter te smelten!) En kleurstof (verdunde plakkaatverf werken, ook) in een spuitfles. Hebben een aantal flessen van verschillende kleuren op de hand.
 4. 4
  Stapje terug en bewonder uw kat. Voeg een sjaal als je wilt kitty om warm te blijven. Maak een foto.

Tips

 • Niet te verwarren met een sneeuw kat met een sneeuwscooter, de laatste is een sneeuw voertuig. Waarschijnlijk niet wat je wilt in uw tuin voor weergave.
 • Als u wilt dat uw kat langer duren, zou je het boeltje, net als een jas houdt een mens warm door trapping lichaamswarmte, houdt het sneeuw wezens kou door het vangen van de kou.
 • Zorg ervoor dat warme, waterdichte handschoenen of wanten te dragen. En een knusse muts en sjaal. Dit is koud werk!
 • Waarom niet proberen het maken van een aantal kleine katjes aan hun moeder omringen?
 • Grote ogen kan worden gemaakt van piepschuim vlees bakken. Knip cat's eye vormen en bevestig deze in de sneeuw kat met kleine schroeven (gebruik een schroevendraaier om ze te rijden in de verharde sneeuw). Ze zullen daar blijven tot de sneeuw smelt en de eekhoorns zal niet de geringste beetje geïnteresseerd!
 • Als je merkt dat het uitvoeren van deze instructies een beetje te moeilijk, ga je gang en maak een sneeuwpop normale vorm en gewoon het hoofd katachtige - schimmel de oren, en zet op snorharen, ogen en neus knop, zodat het nog steeds kat kenmerken. Je kon een dollar winkel kat halsband plaats van de sjaal in thema te houden. Voeg extra elastiek aan de kraag geschikt te maken, of gewoon breken de elastische deel van de kraag en voeg touw of garen en bind het rond de sneeuw kat dikke nek. Hebben de versierde rand van de kraag naar de voorkant voor het beste effect.
 • U kunt de kat onderbenen snijden met een sterke stok, een schop of zelfs een mes boter als je meer precisie nodig.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig, sneeuw katten hebben de neiging om zich te vermenigvuldigen door copycats.
 • Warm houden! Neem regelmatig een warme chocolademelk pauzes tijdens de bouw van uw sneeuw kat.

Dingen die je nodig hebt

 • Genoeg sneeuw voor 3 ballen om de kat vorm te maken, en extra sneeuw voor zijn staart, poten & voorpoten
 • Twee evengrote sticks voor de voorpoten
 • Stick voor de staart; lint voor tail (optioneel)
 • Takjes voor de snorharen en mond
 • Ogen en neus materiaal (zie hierboven voor ideeën)
 • Sjaal voor katten (optioneel)
 • Een helper of twee, dit is hard werken!
 • Waterdicht en warm versnelling; goede waterdichte handwear
 • Warme muts
 • Warme chocolademelk
 • Camera