Wkenl

Hoe maak je een snelle halve mijl lopen

De halve mijl (800 m) run is een van de meest moeilijke maar lonende races. In de halve mijl, moet men een zeer snel tempo houden voor een lange tijd. Dit artikel zal u uitleggen hoe u aanzienlijk verminderen uw halve mijl tijd.

Stappen

Hoe maak je een snelle halve mijl lopen. Beginnen met de opleiding.
Hoe maak je een snelle halve mijl lopen. Beginnen met de opleiding.
 1. 1
  Beginnen met de opleiding. De enige manier om een ​​tijd in de enige loopevenement te verbeteren, is om te trainen. Om te beginnen, moet je werken aan het opbouwen van een goede uitvalsbasis voor uw lopende carrière. Voor de eerste week van de opleiding, moet je rennen voor ongeveer 20 tot 25 minuten, afhankelijk van hoeveel je aankan. Je moet beginnen om de lengte van uw dagelijkse rijdt elke week ongeveer 10 minuten, totdat het op ongeveer 50 minuten, want dit is een goede workout te verhogen.
 2. 2
  Bouwen snelheid. Om een ​​goede halve mijl tijd te krijgen, moet u beschikken over veel snelheid. Je moet beginnen om snelheid workouts te nemen in uw routine na een paar weken van eenvoudige conditie trainingen. Er zijn een paar manieren waarop je snelheid kunt oefenen. Ten eerste, in je dagelijkse runs, lopen normaal voor ongeveer 10 minuten, dan pak je snelheid tot ongeveer racesnelheid, en ga dan terug naar beneden. Dit is een goede manier om te leren om een ​​goede snelheid te ondersteunen voor een lange tijd. Ook kunt u verschillende hoeveelheden afstanden lopen, in een bepaalde volgorde. Bijvoorbeeld, lopen een 200m run op uw snelste tempo, vervolgens een 400m lopen, dan is een 600m lopen, en tenslotte een 800m run. Nadat u klaar bent neem een ​​korte pauze, en beginnen om precies dezelfde dingen je net deed in de omgekeerde volgorde uitvoeren dan. Dus je zal beginnen met een 800, dan is een 600, enzovoort. U zult willen snel werk te doen ongeveer twee keer per week en zorg ervoor nooit om snelheid te werk twee dagen in een rij, want je lichaam heeft tijd nodig om te herstellen.
 3. 3
  Spiermassa op te bouwen. Beginnen uit te werken om spieren te krijgen over twee of drie keer per week. Dit komt omdat in een race, zoals de halve mijl, moet je sterke spieren moeten in staat zijn om een ​​hoge snelheid te ondersteunen alle gedurende de hele race. Zorg ervoor dat u de opbouw van uw bovenlichaam als je onderlichaam, zoals bovenlichaam en onderlichaam kracht zijn belangrijk voor de halve mijl race.This betekent niet dat je moet gewichten kun je lichaamsgewicht oefeningen doen zoals tillen pull- ups, push-ups, en mijn persoonlijke favoriet hindoe pushups.
 4. 4
  De praktijk van de race. Om de best mogelijke tijd wil je weten hoe je gaat te willen gaan over het uitvoeren van de eigenlijke race in werking. Er zijn verschillende soorten methoden voor verschillende soorten mensen, en je gaat te willen naar de manier waarop die gewoon het beste werkt voor u te vinden. Bijvoorbeeld, sommige mensen hebben een sterke "kick", wat betekent dat ze altijd een sterke afwerking om hun races. Dit soort mensen zal willen beginnen de race langzamer dan de leider, zorg ervoor dat niet te zijn in de eerste plaats. Op het einde, maar je moet schoppen in de eerste plaats en sprint naar de finish. Anderen, kan snel wilt beginnen en proberen alleen maar om hun tempo voort te zetten voor de hele race, het is allemaal aan jou.
 5. 5
  Stok met het. In de eerste paar races u deelnemen aan, zal je waarschijnlijk niet de tijd dat je echt in staat om te krijgen. Het enige wat u hoeft te doen, is echter nog steeds hard aan het werk, en ik garandeer dat je tijden drastisch zal dalen. Zorg er ook voor om persoonlijke doelen te stellen voor jezelf, omdat het hebben van een goede mentaliteit, zal lager uw tijden te helpen.

Tips

 • Zoek een loopmaatje-Als je merkt dat een van beide een groep, team, of zelfs alleen maar een vriend te lopen, zal je beter gemotiveerd zijn om uit te voeren.
 • Eet gezond-Naast lichaamsbeweging, gezond eten helpt je loopt. Proberen om slimme voeding keuzes te maken voordat je rennen, en niet te veel melk drinken voor of na een run.Also terwijl je traint naar muziek luisteren zal dit keer laten vliegen door en helpen om je energie op.
 • Voor de wedstrijd, na de warming-up en stretching, doe 5-8 snelle 50-meter build-ups om ongeveer 80% van je volle snelheid. Houd die snelheid ongeveer 15 meter. Zorg ervoor dat je geleidelijk vertragen - moet je niet in staat zijn om je voetstappen te horen!

Waarschuwingen

 • Voor de race, zorg ervoor dat je gehydrateerd en eet niet vlak voor een race om krampen te voorkomen.
 • Heb een goede warming-up, dan strek voor een race. Dit zal helpen blessures te voorkomen.