Wkenl

Hoe maak je een snowboard wax

Regelmatig waxen je snowboard zal haar leven te verlengen en houd het snel.

Stappen

Hoe maak je een snowboard wax. Beveilig het snowboard in een goed geventileerde ruimte met de voet naar boven.
Hoe maak je een snowboard wax. Beveilig het snowboard in een goed geventileerde ruimte met de voet naar boven.
 1. 1
  Beveilig het snowboard in een goed geventileerde ruimte met de voet naar boven. De gemakkelijkste manier om een ​​stand te bouwen voor het werken op een snowboard is met 2x4's elkaar geschroefd, met een laagje rubber aan de bovenkant. Dit zal de raad van bestuur te houden op een juiste hoogte, en voorkomen dat het bewegen wanneer u bezig bent het.
 2. 2
  Verwijder de oude wax van je board met behulp van base cleaner. U kunt base cleaner kopen bij een snowboard winkel. Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve optie, kunt u kerosine kopen voor aanzienlijk goedkoper uit een ijzerhandel. Kerosine is zeer effectief in het verwijderen van was uit de basis van een snowboard, maar het vereist wel je voorzichtig gebruikt worden. Rook niet tijdens het schoonmaken van het bord. Snel veeg eventueel gemorste kerosine en gooi het goed.
 3. 3
  Procure een ijzeren voor het waxen van uw snowboard. U kunt een strijkijzer kopen van een snowboard winkel, of je kan gewoon een oude traditionele ijzer. Op een traditionele Strijkijzer, controleer dan eerst of je moeder zal niet boos te krijgen voor het vernietigen van haar perfect goede ijzer. Zodra u hebt vastgesteld dat het ijzer zal nooit meer gebruikt worden op kleding, stellen de ijzer rechtstreeks tussen katoen en wol. Deze temperatuur instelling is ideaal voor het waxen van een snowboard.
 4. 4
  Bepaal de temperatuur in die u zal rijden, en de aankoop van een geschikte temperatuur wax (warm, rondom, koude, enz.). Houd het strijkijzer boven de basis van je snowboard en druk op de wax in. Druppelen de was langs de randen en in het midden. Spreid de was uit over de gehele snowboard. Voor een hele algemene waxen, gelden koude wax op de randen en de belangrijkste contactpunten (neus en staart) en vervolgens warm was in het midden van het bord.
 5. 5
  Breng de ijzer direct op basis van het snowboard en spreid het was in een dunne laag, waardoor het ijzer voortdurend in beweging.
 6. 6
  Laat de was het gedurende 30 minuten.
 7. 7
  Verwijder overtollige gedroogde was van de basis met uw schraper, met behulp van full-length slagen van top tot alleen de staart. Ga over probleem plekken met korte, snelle slagen. Maak je geen zorgen als je voelt dat je het verwijderen van overtollige wax. Alle noodzakelijke was wordt opgenomen in de basis.
 8. 8
  Buff de basis met behulp van een stuk doek achtig materiaal. Houd alle moties van top tot staart
 9. 9
  Hier krijg je een harde borstel, en sleep de borstel van top tot staart lichtjes. Door dit te doen zal de basis structureren. U kunt een borstel te kopen bij uw plaatselijke snowboard winkel, of bij uw lokale hardware winkel voor aanzienlijk goedkoper.

Tips

 • Ijzers speciaal gemaakt voor het waxen zijn te koop, maar zal een oud strijkijzer het werk doen. Niet meer gebruiken op kleding!
  • Voor het beste resultaat, gebruik was ontworpen voor het type van de sneeuw (zachte en modderige, koud en hard) u zult rijden op.
 • Bij waxen van een snowboard, de truc is niet om de was op de basis hebben, maar in de basis. Wanneer het opwarmen van de basis, het absorbeert de nodige wax. Wanneer schrapen, voel me niet slecht als je het gevoel alsof je verwijdert ton van was. De enige noodzakelijke was is in de basis zelf reeds.
 • Een handige tip om te begrijpen hoe goed waxen van een bord, is te begrijpen hoe wax werkt.
  • Wax op zich is niet glad, in feite is het vrij hoge wrijving.
  • Wat gebeurt er echter met een snowboard, is het belangrijkste aanspreekpunt is het topje van je board, waar de neus aan de rest van de basis.
  • Hier is de wrijving bij het ​​hoogste, en het was eigenlijk smelt een dun laagje sneeuw.
  • De raad vervolgens rijdt op dit dunne laagje gesmolten sneeuw (nu water).
  • Daarom, overtollige wax is eigenlijk contraproductief aan het hebben van een snel bewegende snowboard

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het werken met de ijzer-en hete wax, niet alleen kan de was brandwond huid, het kan kleding en tapijten beschadigen.
 • Zodra je wax te gebruiken op een ijzeren, gebruik het dan niet op kleren en zorg ervoor dat iedereen om je heen weet niet te gebruiken op kleding. Het zal heel snel beschadigen of vernietigen van de kleding
 • Als u ervoor kiest om kerosine te gebruiken als uitvalsbasis schonere plaats van de traditionele basis van citrusvruchten schoner (kerosine die een veel minder dure optie), rook niet tijdens het waxen boord.