Wkenl

Hoe maak je een sociale fobie overwinnen

Sommige mensen kan ernstige problemen probeert te communiceren met andere peers geassocieerd met gevoelens van angst of angst hebben. Hoewel dit artikel kan niet genezen uw sociale fobie, kan het helpen u stappen ondernemen om beter op dag uitgegroeid tot dag interacties.

Stappen

Hoe maak je een sociale fobie overwinnen. Analyseer de oorzaken van je angst.
Hoe maak je een sociale fobie overwinnen. Analyseer de oorzaken van je angst.
 1. 1
  Analyseer de oorzaken van je angst. Weten wat de oorzaak is van sociale fobie kan u helpen het te overwinnen. Soms heb je het gevoel alsof er geen rijm of reden om je fobie, maar probeer de root van je angst te vinden.
 2. 2
  Realiseer je dat niet iedereen je beoordelen. Vaak sociale fobie kan een gevolg zijn van te denken dat iedereen om je heen is een oordeel over je. Als dat zo is, neem een ​​stap terug, en beseffen dat de meeste mensen niet schelen.
 3. 3
  Beginnen klein. Maak een praatje met mensen die u vaak zien, medewerkers, klasgenoten, of andere mensen die je in contact komen met.
 4. 4
  Doe iets spontaan in het openbaar. Dit kan u helpen bij het overwinnen van de "schaamte factor," die veel kan bijdragen aan sociale fobie. Niveaus van gekte kan verschillen; ene persoon kan zich ongemakkelijk voelen het dragen van een minirok, terwijl een ander zal alleen ongemakkelijk voelen als ze het dragen van een Martiaanse pak. Hoewel u misschien ongemakkelijk voelen als je iets gek, na afdelingen doen kunt u vinden dat je het gevoel een gevoel van vervulling of hoogmoed.
 5. 5
  Zoek een club, team, of een groep die betrekking heeft op een van je interesses en vaardigheden. U zult plezier hebben en nieuwe mensen ontmoeten vanwege de kleine en intieme omgeving. Dit maakt het makkelijker om jezelf dwingen om te praten, want je kunt gewoon niet verdwalen in de menigte.
 6. 6
  Gebruik zelf motivatie. Dit kan je helpen om jezelf en je doel van het overwinnen van sociale fobie te bereiken.
 7. 7
  Het eerste ding dat je moet doen voordat een ander is een belangrijk feit te realiseren. Mensen willen worden gesproken. Communicatie is de meest voorkomende vrijwilligerswerk in elke cultuur, ooit. Dus relax.
 8. 8
  Weet dat socialiseren is 80% mentaal en 20% praktijk. Als je te bezorgd over wat anderen denken over jou, dan is het met ze te praten bijna onmogelijk. Verlichten een beetje, beginnen met een aantal kleine praten. Geef ze een compliment of twee. Mensen houden van complimenten. Het is een feit.
 9. 9
  Wees niet obsessief of praten over dingen die je co-converser echt lijkt niet geïnteresseerd in. Ondanks wat je denkt, het is niet zo moeilijk te zeggen. Als je iets over je doelgroep kennen, moet je weten wat hij of zij wel of niet in.
 10. 10
  Voor grote groepen, gewoon rond te hangen en te ontspannen. Er zijn een heleboel mensen die bijdragen in het gesprek, dus niet het gevoel alsof je onder druk gezet om iets te zeggen. De sleutel is handelen als je comfortabel. Als je een kans om iets zinvols dat je denkt dat de anderen zullen waarderen, gooi het daar bij te dragen krijgen. Je doet het prima.
 11. 11
  Als je slip omhoog en iets stoms zeggen, maak je geen zorgen over te maken. Iedereen doet het, zelfs de populaire kinderen. Probeer te luisteren naar wat ze zeggen met een kritisch oor en je zult horen dat ze fouten net zo veel als iemand anders te maken. Het is gewoon echt duidelijk wanneer je gepakt wordt op het op en geobsedeerd door de vraag of het het juiste ding om niet te zeggen of.
 12. 12
  Vergeet niet dat de meerderheid van de mensen zijn niet geïnteresseerd in je gebreken. De meeste mensen doen een poging om aandacht te besteden aan de goede dingen die mensen doen en zeggen, zo uw goede eigenschappen en negeer je slechte. De kans groot dat anderen ook zullen. Degenen die halen op je gebreken doen dat meestal door een gebrek aan eigenwaarde van hun kant, alleen niet vergeten dat ze negatief zijn naar u is een enorme fout in hun persoonlijkheid.
 13. 13
  Loop niet in de val van het denken moet je nep vertrouwen valt. Mensen zullen recht doorheen kijken en je zal uiteindelijk uitzien als een eikel. In plaats daarvan, weet je positieve kwaliteiten en zijn trots op hen. Vergeet niet dat IEDEREEN heeft iets te vertrouwen over, zelfs jij. Merk op dat sommige van de 'cool kids' hebben niet eens een grote hoeveelheid goede eigenschappen maar ze hebben nog steeds een hoge eigenwaarde, ze kunnen gewoon vertrouwen hebben in hun vertrouwen, dat is een goede kwaliteit op zich. Iedereen kan ervoor kiezen om het te bereiken.
 14. 14
  Als je het gevoel alsof er niets wat je kunt sociaal bijdragen, gewoon proberen aardig en zie waar het wordt je. Mensen willen zijn rond mensen die hen gelukkig maken, en vriendelijkheid is een heel gemakkelijke manier om anderen gelukkig te maken. Geef oprechte complimenten, maak oogcontact, interesse tonen, en SMILE. Wat je ook kunt doen om iemands dag op te helderen is een punt in uw voordeel.
 15. 15
  Stop met zorgen te maken over jou. Niemand geeft als je het gevoel alsof je wordt beoordeeld of oneerlijk behandeld. In plaats daarvan, zorgen te maken over het maken van de mensen om je heen voelen zich meer comfortabel op welke manier je kunt. Zelfs als je niet goed in, gewoon met de intentie maakt een enorm verschil. Uiteindelijk (sneller dan je denkt) dan krijg je echt goed in het maken van anderen comfortabel en gelukkig, en veel mensen zullen willen zijn om je heen.
 16. 16
  Er is niemand houdt je van het krijgen van meer dan een sociale fobie. Het is zeker niet permanent. Je hoeft alleen maar je tijd nemen en volbrengen dingen stap voor stap, want het is niet iets dat 's nachts kan worden veranderd.
 17. 17
  Zoek een vriend aan wie je je hart kunt praten over je problemen. Een goede vriend zal helpen om je te motiveren en helpen je uit je schelp.

Tips

 • Zoek mensen die recht voor je. Kies wie je het gelukkigst maken over degenen die populair en koel kijken, je zult ontdekken hoe nep dit laatste hebben de neiging om snel genoeg te zijn.
 • Behandel anderen zoals je zou willen worden behandeld we hebben allemaal verschillende of soms echt vergelijkbaar meningen, maar iedereen kan een of andere manier betrekking hebben.
 • Proberen goede vrienden die je willen helpen, het helpt echt.
 • Doe de dingen een stap tegelijk.
 • Veel mensen hebben dezelfde problemen als jij. We gaan allemaal naar het al:) maken
 • Als de meest 'populaire' mensen niet zoals jij, maak je geen zorgen over. Populariteit is niet alles.
 • Wees positief.
 • Wees sterk, hebben een 'ik' kan 'doen naderen'.
 • Je zult rug hebt ingesteld, dit overkomt iedereen. Blijf niet stilstaan ​​bij falen, denk aan manieren waarop u de volgende keer beter zal doen.
 • Vergeet niet dat je niet anders dan iemand anders die sociale fobie heeft overwonnen. We voelden ons alsof we waren de enigen met ons probleem totdat we hebben ervan.
 • Organiseer een afspraak met Mind - ze hebben hulp centra in het Verenigd Koninkrijk.
 • Wees jezelf.
 • Comfortabel zijn. Het zijn gewoon mensen, en zijn er meer dan 7 miljard van hen in de wereld. Ze zullen je niet eten.
 • Neem Pilates of Yoga en leren een aantal ademhalingstechnieken
 • Overwegen om een ​​therapeut, vooral als het omgaan met een extreme toestand.
 • Er zijn sociale fobie groepen, als theres een in de buurt van uw omgeving de moed hebben om te bezoeken. Je ontmoet een aantal echt aardige mensen die echt enthousiast om u ontmoet.

Waarschuwingen

 • Geen dingen te voorkomen. Elke keer dat je een gebeurtenis, persoon of een situatie te vermijden - u laat uw sociale angst te winnen. U zult later trots op jezelf te zijn en voel me veel meer vertrouwen in sociale situaties. Hoe meer je voorkomen dat een ongemakkelijke situatie, hoe erger het kan worden.
 • Raak niet ontmoedigd. Doorzettingsvermogen en geduld, want uiteindelijk het resultaat zal de moeite waard al het werk en de moed je moest opbrengen voor het.
 • Laat je niet al gestresst als sommige mensen niet zoals jij. Iedereen heeft mensen die niet willen dat ze, zelfs de populaire kinderen. Het is zij die weten wat anderen over hen denken, maar blijven zich die opvallen zijn.