Wkenl

Hoe maak je een sterke persoonlijkheid hebben

Het hebben van een sterke persoonlijkheid is een grote persoonlijkheid te hebben, maar het kan moeilijk zijn voor sommige mensen. Aardige mensen zoals jij kunt bereiken!

Stappen

Hoe maak je een sterke persoonlijkheid hebben. Erachter te komen wie je bent.
Hoe maak je een sterke persoonlijkheid hebben. Erachter te komen wie je bent.
 1. 1
  Erachter te komen wie je bent. Sommige mensen brengen het grootste deel van hun leven proberen te achterhalen wie ze werkelijk zijn. Het beste is om zo snel als je kunt weten.
 2. 2
  Stel doelen in je leven en deze te bereiken. Om zelfvertrouwen op te bouwen, zul je nooit sterk zijn als je geen doelen te stellen.
 3. 3
  Word lid van een club of een sport. Het is aanbevolen dat je sport die zeer concurrerend.
 4. 4
  Als u wilt het leger, bij het ​​leger! Dat zal je persoonlijkheid sterker.
 5. 5
  Werken op duidelijk spreken, met oogcontact, en op het juiste volume.
 6. 6
  Heb signalen niet te nemen van anderen; afkomstig zijn je eigen gedachten en handelingen zelf op je eigen manier. Een sterke persoonlijkheid betekent dat je niet de zorg over anderen advies. Je bent wie je bent. Dit betekent niet dat je moet koud zijn, dat wel.
 7. 7
  Beslissingen te nemen, en stevig. Woorden als "Ik weet het niet" moet zijn out. "Bent u het eens met het nieuwe politieke systeem?". Het antwoord moet zijn: "Ik heb nooit over gehoord, kun je het uitleggen? '.
 8. 8
  Eerst denken dan handelen op basis van timing hoe, waar en wanneer.
 9. 9
  Wees niet bang voor de gevolgen wanneer u zich aan uw eigen mening.
 10. 10
  Minder zorgen te maken over mensen. leven en denken over jou. Als u tevreden bent met de jouwe dan geef je een beetje waardering voor anderen en u zou het eens met diepgang.
 11. 11
  Wees serieus en lachen minder wanneer sommige momenten echt verplichten je om op te vallen met bereidheid.
 12. 12
  Professionaliteit is wat mensen graag zien, hoewel sommige van ons niet bijbenen, maar dat is de manier waarop de wereld is vandaag de dag. Dus, doe mee, al kost het je om te liegen, want je hebt het nodig op een bepaald punt in het leven met verschillende interacties.
 13. 13
  Geld is geen belemmering voor het hebben van een sterke persoonlijkheid.
 14. 14
  onverschrokken is wat je het meest vreest.
 15. 15
  Wees wijs... Geef je geest een kans. Hij heeft slechts minder dan 10 seconden u het juiste antwoord op een vraag, gebeurtenis of interactie aan te geven. Als je geest een reactie niet heeft zal hij u helpen om een ​​als zodat u hem verleent de tien seconden.
 16. 16
  Herinner jezelf voortdurend, op alle informatie die u hierboven ondertussen u hoofdrol in de spiegel hebt gelezen. Zo, zult u beter van het elke keer weet gewoon door je lichaamstaal wijzigingen observeren voorafgaand aan elke noot die je leest omdat je lichaam is u en u bent slechts de buitenkant vorm van de binnenkant.

Tips

 • Als u activiteiten die zijn zeer concurrerend te doen, zal je sterker zijn omdat je leert hoe omgaan met stress effectief.
 • Als u het te druk om een ​​sport of een club aan te sluiten, probeer dan het bijwonen van een sport spel. Ze zijn altijd leuk.

Waarschuwingen

 • Wees niet te koud! Als u stopt met het geven om alles wat anderen zeggen, zal je de kans om jezelf te verbeteren verliezen. Verlies nooit uw kalmte.