Wkenl

Hoe maak je een teek te doden

Dus, heb je gelezen hoe je een teek te verwijderen, en nu sta je rond met een bloed-drinken spinachtige verpakt in een tissue. Niet een zeer aangename situatie. Lees verder om te leren hoe om te doden en te ontdoen van die vervelende plaag voor goed.

Stappen

Hoe maak je een teek te doden. Hier krijg je een match.
Hoe maak je een teek te doden. Hier krijg je een match.

Fire methode

 1. 1
  Hier krijg je een match. Houd de teek met een pincet. Vraag iemand in uw buurt om de wedstrijd in brand te steken terwijl u de pincet vast. Het laatste wat je wilt doen is vallen!
 2. 2
  Heeft de persoon voorzichtig brengen de vlam naar de teek. Het is het beste als de vlam kop van de teek heeft bereikt. De teek moet na enkele seconden rood, en zal branden. Verwijder niet de vlam totdat u zeker dat het dood bent.
 3. 3
  Gooi de teek. U kunt het verpakken in een tissue en gooi het in de vuilnisbak, of spoel het door het toilet. Zorg ervoor dat je het niet weer zal zien.

Toilet methode

 1. 1
  Wikkel de teek in een weefsel. Zorg ervoor dat het ingepakt echt goed. Niet tape het, omdat je niet kunt doorspoelen band naar beneden een toilet.
 2. 2
  Drop de teek in het toilet. Het moet nog in het weefsel. Laat het niet ontsnappen aan het weefsel voordat u hem in het toilet.
 3. 3
  Spoel het toilet. Voel je vrij om te kijken naar de teek krul in het toilet voor een gevoel van overwinning over de bug. Je moet ook kijken naar beneden om ervoor te zorgen dat er niets mis gaat, dat wil zeggen, de teek ontsnappen, het toilet niet doorspoelen, enz. Zodra de teek is in het toilet, het zal verdrinken na een periode van tijd in de leidingen. Wees niet bang als de teek eruit te komen van het weefsel en je kunt het zien aan de oppervlakte drijven. Het zal uiteindelijk sterven voordat je het ooit weer te zien.

Magnetron methode

 1. 1
  Krijg een hersluitbare snack zakje (om bloed die kunnen exploderen bevatten).
 2. 2
  Plaats teek binnen zakje. Laat een beetje lucht, dan verzegelen.
 3. 3
  Zet zakje in een magnetron, loopt het voor 15 seconden. (Er zal een merkbare POP naar de laatste 5 seconden.)
 4. 4
  Als de magnetron klaar is, haal voorzichtig de 'body bag' op passende wijze weggooien.

Alcohol methode

 1. 1
  Pak de teek.
 2. 2
  Hier krijg je een fles oor alcohol.
 3. 3
  Zet het vinkje in de alcohol.
 4. 4
  Shake it up.

Tips

 • Het is een goed idee om de brand methode te gebruiken over een wastafel in geval van het vallen van de teek.
 • Je kan de teek in de open haard voor de brand methode te gooien, maar er is nog een kans dat het zal ontsnappen. Gebruik de match methode om zeker te zijn.
 • Je zult weten de teek is dood in het vuur methode wanneer u een merkbaar "pop" te horen.
 • Het laten vallen van de kleine parasieten in een kleine kom van bleekwater of azijn kan ook werken. Ze kunnen soms kruipen uit een droge kom, kan honden-peddel in het water, maar dit kan ze tegenhouden.
 • Zet de teek op een stuk verpakkingstape en verzegelen binnen, zal het ofwel stik of verhongeren.

Waarschuwingen

 • Teken kunnen vele ziekten, zoals de ziekte van Lyme veroorzaken. Zorg ervoor dat u altijd doden een teek, en niet alleen flick het weg.
 • Probeer niet om een ​​teek met vaseline stik. Dit is een veel voorkomende misvatting, als teken kunnen overleven voor een lange tijd op zeer weinig lucht.
 • Probeer niet om squash een teek. Teken zeer moeilijk rug, en het is moeilijk trappen erop zonder de juiste pincet. Belangrijker is dat de spirocheet die ziekten veroorzaakt winterslaap grote tijdsperioden binnen de teek, in het bijzonder de darmen. Wanneer de teek voedt zich met vers bloed, zorgt ervoor dat er een aanzienlijke toename van spirocheten. Dan gaan ze naar de speekselklieren naar een nieuwe host invoeren. Pletten van de teek verspreidt spirocheten overal.
 • De teek mag niet worden gedood in alcohol. Meestal zetten ze in alcohol gewoon vertraagt ​​de teek beneden. Probeer het gebruik van een andere methode die u hebt gebruikt de alcohol methode alleen maar om ervoor te zorgen dat de teek dood is.